Minelūše @ 31.07.2023 13:52Zē Skāri filmē kaut kādu klipu un protams, Ļenka atkal maisās kā sūds pa āliņģi. Viņa nespēj viņu atstāt pat tīrā vīriešu kompānijā. No kā tu, Ļenka, baidies? Ka kāds no grupas puišiem klusībā ir gejs un uzmāksies tavam mežacūkai? Vari būt mierīga, gejiem ir daudz labāka gaume.
slinkumins @ 31.07.2023 14:48Vai var kaut kur noskatīties to seno LIVE ar Lieni, Zeltiņu un Darju? Palika interesanti pēc KaraLienes twītem ?
https://www.youtube.com/watch?v=iVxkvO46tocTusnelda @ 31.07.2023 15:00
Bet lūdzu
https://www.youtube.com/watch?v=iVxkvO46toc
EmilijaArm @ 31.07.2023 13:49Kādā no tiem rakstiem ir Dzelzs vilka vai organizatoru komentārs? Ja nav, tad nav jēgas nemaz lasīt
vilkluse @ 31.07.2023 15:34nu re, kamēr jūs te psihojat, apspēlējat kiviča karjeras beigas un iztēlojaties kā kaukulis ir devis kivičam pa muti, realitātē, visiem, izņemot šo forumu, ir vienalga.
neba viņš pirmais mūziķis-dzērājs, ne pēdējais
vilkluse @ 31.07.2023 15:34nu re, kamēr jūs te psihojat, apspēlējat kiviča karjeras beigas un iztēlojaties kā kaukulis ir devis kivičam pa muti, realitātē, visiem, izņemot šo forumu, ir vienalga.
neba viņš pirmais mūziķis-dzērājs, ne pēdējais
Tusnelda @ 31.07.2023 15:41
Vai kāda teica, ka Kaukulis devis Kivičam pa muti?
Būtu interesanti uzzināt Tavas domas par faktu, ka neviens no parazītiem Kivičiem savos storijos nav atrādījuši šo, kā teica Kaukulis, "negaidīto un vienreizējo notikumu". ??
vilkluse @ 31.07.2023 15:48
es teicu "iztēlojās, kā sadeva", nevis, ka sadeva
kāpēc paši nedalījās? nez, varbūt par kuņģi kauns, varbūt forumu palasīja...
gan jau, ka dzelzs vilks arī ierēca, bet nu normāliem cilvēkiem kiviča pāļa lēkāšana pa skatuvi nebija gadsimta lielākais notikums
vilkluse @ 31.07.2023 16:35oi, sorry, man jau bija piemirsies kā mani samīnusoja, kad šeit uzrakstīju, ka rakties pa svešām miskastēm nav normāli. carry on then.
neaizmirstiet pierakstīt vēl 10 lapas par to kā "nu tagad jau gan viņu nekur vairs neaicinās"
pofig, ka viņš reāli katru weekendu uzstājās par spīti tam, ka uz koncertiem jāripo apaļam kā rausim
MeltedCheese @ 31.07.2023 16:17Fans, kurš kā garīgi atpalicis lēkā uz skatuves un krata savus taukus. Protams, ka DzV neies saistīties un klausīties sūdu ventilēšanu viņu virzienā pēctam, tāpēc tāda atbilde no viņu puses. Vismaz Kaukulei ir, ko pateikt. A, ja Lienei liktu pateikt būtu:"hihihi, jā, jā, hiii, hii."
perfekti. Un tagad iedomasimies teftela menedzeri - kas notiktu, ja butu bijis otradi. Skandals un kas Tu tads? Izjauca visu tefteligo uzstasanos, tiesu darbu piesauksana utt? Neesmu ari redzejusi, Ka DzV menedzere lekatu apkart fotografedama visus tiesi seja.u.62cd5b2a78696 @ 31.07.2023 16:00Jura sievai (atšķirībā no Andra šļuškas) kā menedžerei vismaz pēc vārda kabatā nav jāmeklē- piegāja šim notikumam ar humoru.
"Ja nebūtu šī gadījuma, mēs nekad nebūtu uzzinājuši, ka Andris ir tik liels "Dzelzs vilka" fans. Lai viņam veselība!"
Kur vēl labāk ?
vilkluse @ 31.07.2023 16:35oi, sorry, man jau bija piemirsies kā mani samīnusoja, kad šeit uzrakstīju, ka rakties pa svešām miskastēm nav normāli. carry on then.
neaizmirstiet pierakstīt vēl 10 lapas par to kā "nu tagad jau gan viņu nekur vairs neaicinās"
pofig, ka viņš reāli katru weekendu uzstājās par spīti tam, ka uz koncertiem jāripo apaļam kā rausim
amoreamore @ 31.07.2023 15:28
https://www.apollo.lv/7825138/dzelzs-vilks-komente-kivica-iznacienu-grupas-uzstasanas-laika
"Ja nebūtu šī gadījuma, mēs nekad nebūtu uzzinājuši, ka Andris ir tik liels "Dzelzs vilka" fans. Lai viņam veselība!"