Beidzot uzcepu jaunu profilu, par godu šai tēmai. Esmu šī foruma lietotāja jau 10+ gadus. Mazāk aktīva gan, kopš šis forums pazaudēja daudz patstāvīgo lietotāju. Periodiski palasīju šo tēmu, bet tas kas te notiek tagad ir kautkāds vājprāts, sievietes. Jā, es atļaujos jums pārmest kāds sviests te ir sakults. Jūs d***at tikai d***anas pēc. Kur palikusi agrākā cieņa pret sievieti un pret cilvēku kā tādu? Šo forumu apsēdušas reālas s**u mušas. Pretīgi lasīt dažu labu viedokli. Jums nav neērti? Saprotu, publiskas personas, bet ir taču elementāra cilvēcīga cieņa, emociju kontrolēšana vajadzīga. Man nospļauties ko dara Liene, Andris vai Madara. Jūs taču ar savu izrunāšanos neesat ne pat matu labākas. Tas pats līmenis kuru aprunājat un par kuru šausminaties. Jums tā riebjas tās personas, bet tāpat virinat tās durtiņas un bāžat to snuķīti viņu dzīvēs. Kāpēc? Tas ir retorisks jautājums, man tā atbilde neinteresē.
Liene ir laba mamma un meitu mīl, to taču var redzēt. Un mīlestību nemēra mantu daudzumā vai drēbju kalnos. Tāpat, nosodot viņu vēlmi iedzert brīvdienās. Ha! Jūs nosodat visas mammas, visus vecākus, kuri vēlas atpūsties un uz to katram ir tiesības. Bāriņtiesu sadomājušas uzsūtīt. Jūs vispār saprotat kādās durvīs bāžat savu kāju? Ne velna. Jums tikai drāma un teātris, bet tā ir cita cilvēka reālā dzīve ne komentārs forumā. Jums tā mazā meitene nerūp ne grama ja gribat lai viņu izņem no ģimenes. Jo tieši to jūs gribējāt panākt. Tas ir šausmīgi. Un bezatbildīgi.
Un neinvestējiet tik daudz enerģijas Lienes poustos instagramā, no tā taču nav jēga.
Par grāmatas rakstīšanu, ieteikums, izlasat vismaz 10 autobiogrāfiska rakstura grāmatu un tad izsakat viedokli. Dažā labā atskaitās vēl sīkāk un vel garlaicīgāk. Bet...tāpēc tā ir autobiogrāfija jo cilvēks raksta par savu dzīvi, visu visos sīkumos sākot ar bērnību. Lai tak raksta. Jums tā nav jālasa. Šīs savas tiesības piemirsāt?
P.s. ir apmēram skaidrs kura šī foruma lietotāja uzrakstīja Lienei par iestāžu uzsūtīšanu Lienei esot Norvēģijā. Lūdzu, padomā ko tu dari. Tā nav jautra spēlīte ko tu spēlē. Kaut vai tādēļ, ka patiesībā tu nezini neko.
P.p.s. ļoti pietrūkst agrākais foruma pozitīvisms, sirsnība un draudzīgās dalībnieces.