EsRedzējuKa @ 24.07.2023 14:13Kuru skaudīgo forumiešu vīri cierē uz talantīgo un skaisto Andra Kiviča sieviņu?
es domāju, kivis savai šļuškai vispār neatvēl naudu ešanai, varbūt tas ir izsaucis šo trakuma lēkmi. Cik slikti Lienīt,ka nav savas naudiņas un nevar nopirkt ko sirds kāro apēst vai ne?😀Vārdotāja @ 24.07.2023 14:27Stulbiņā Liene reāli cenšas sevi popularizēt?
Es gribu redzēt nevis kafiju katru rītu, bet viņas brokastis, pusdienas un vakariņas- saderam, ka viņa vispàr neēd, lai nepieņemtos svarā?
zini, ja ikdienā lamājas, saukājas un dauza, tad varbūt tagad ir pamiers un ir izcila pašsajūta.Incognito @ 24.07.2023 14:28Liene atkal uz vispārēju jautājumu par pašsajūtu, atbild ar slavas dziesmu savam zelta pipļakam. Nevis bērni (bērns), hobiji, darbs, draugi padara viņas ikdienu neaizmirstamu, bet tikai un vienīgi viens faking krāns. Tā ir pilnīga apmātība un es tiešām nesaprotu kā viens necils vidusmēra vecis ar alus vēderu ir spējis panākt šim sievišķim tādu apmātību. Ja būtu apgriezta situācija, tad vēl varētu izvirzīt hipotēzi, ka vecis ar menstruālajām asinīm ir pieburts ?
alkoholiki izzust. Ar laiku augumu paliek tievi , bet loti kusli. Es nepriecatos.EsRedzējuKa @ 24.07.2023 14:13Kuru skaudīgo forumiešu vīri cierē uz talantīgo un skaisto Andra Kiviča sieviņu?
domāju tā nav apmātība, bet bez kivja šļuška vispār būtu bomzene zem tilta,tāpēc arī tā turās pie tauku blāķa un rej 🤣viņa apmierinās ar kunga atmestajiem kauliem, ko viņš savai kucei vēlīgi atmet apgraušanai🤣Incognito @ 24.07.2023 14:28Liene atkal uz vispārēju jautājumu par pašsajūtu, atbild ar slavas dziesmu savam zelta pipļakam. Nevis bērni (bērns), hobiji, darbs, draugi padara viņas ikdienu neaizmirstamu, bet tikai un vienīgi viens faking krāns. Tā ir pilnīga apmātība un es tiešām nesaprotu kā viens necils vidusmēra vecis ar alus vēderu ir spējis panākt šim sievišķim tādu apmātību. Ja būtu apgriezta situācija, tad vēl varētu izvirzīt hipotēzi, ka vecis ar menstruālajām asinīm ir pieburts ?
2023.gada gaidītākais bestsellerskapibara @ 24.07.2023 14:47Grāmata kavējas no viņas puses, jo daudz raksta klāt. ?
Cik var saprast, jāgaida Harija Potera cienīgs grāmatas biezums? ?
šļuškai ir izdevīgi,ka kivičs ir begemota izmēros, mazāka iespēja,ka kādai iepatiksies un pipele ar diez vai strādā ar tādu virsvaru, līdz ar to mazāka iespēja,ka šļūks pie citām 🤣Marfa @ 24.07.2023 13:18aha un labakais, but tievai, jo viram ta patik, bet vai vinai patik virs, kurs ir begemota izmeros?
kapibara @ 24.07.2023 14:47Grāmata kavējas no viņas puses, jo daudz raksta klāt. ?
Cik var saprast, jāgaida Harija Potera cienīgs grāmatas biezums? ?
VissIrSlikti @ 24.07.2023 14:492023.gada gaidītākais bestsellers
un miglā un tumsā, jo nezinām patiesību,bet grāmatā visi ļaunumi tiks atmaskoti!EsRedzējuKa @ 24.07.2023 15:04
Es drīzāk rakstītu tā 20(..) . gada gaidītākais bestsellers.
Mēs nezinām, kurš gads būs tas īstais, dzīvojam solījumu pasaulē. ?
EsRedzējuKa @ 24.07.2023 15:04
Es drīzāk rakstītu tā 20(..) . gada gaidītākais bestsellers.
Mēs nezinām, kurš gads būs tas īstais, dzīvojam solījumu pasaulē. ?
qwe @ 24.07.2023 15:07un miglā un tumsā, jo nezinām patiesību,bet grāmatā visi ļaunumi tiks atmaskoti!