SantaClub @ 23.07.2023 21:04Vaidziņi ar spīdumu!?
šļuškas komentārs pie tā raksta - visi bērni ir ēduši putras. Yeah right, izņemot tavu maugli, tas ne putru pazīst,ne karoti. Vieglāk ir iedot maisījumu, ne uzvarīt putru. Un šitāda šļuška vēl dirš,ka meitenēm vieglāk ir dzert kokteili,ne izcept olu. Īstā ierunājas 🤣SantaClub @ 23.07.2023 21:04Vaidziņi ar spīdumu!?
vivii @ 23.07.2023 14:15Runājot par to atalgojumu, vakar runāju ar paziņu, kura kā izrādās, bija paaicinājusi Kivi uz sava bērna 18 gadu jubilejas svinībām.
Tad nu viņa man stāsta, samaksāja 150€ par 1h, Kivis nav dzēris, palūdzis tikai ūdeni, nospēlējis savu 1h, papļāpājis ar viesiem, jo uzaicināts bija uz oficiālo svinību daļu, esot sakarīgs un normāls, Liene un meita nebija līdzi, bet viņa arī nebija pieteikusi, lai neņem līdzi, tātad ne vienmēr ņem Kivis viņas līdzi un sanāk arī pats mēdz braukt.
Visā visumā, manai paziņai bija ļoti pozitīvs iespaids, lai gan viņa zin, ko raksta presē par Kivi utt.
Helga Andersson @ 23.07.2023 17:56pat ja nav līdzīga situācija, tādus tēviņus nevajadzētu atbalstīt. Tas, ka pāris reizes varbūt atbrauc bez savas piekabes, neapkožas vai jau pirms vai “koncerta” laikā, un ir “sakarīgs”, maģiski neizdzēš visas viņa nelietības gan pret Madaru, gan daudziem citiem.
qwe @ 23.07.2023 19:34Story var redzēt,ka mauglēns prasās vienai tantei opā un viņa viņu arī paņem. Šlušha tikai turpina filmēt. Lai tās citas vāc rokstāru maugli.
SantaClub @ 23.07.2023 21:04Vaidziņi ar spīdumu!?
Minelūše @ 23.07.2023 21:55
Teica Liene, kura pati savam 3 gadīgajam bērnam joprojām pulvera maisījumu stūķē iekšā tā vietā, lai gatavotu normālu ēdienu kā citas mammas. Gudra kā podnieka taksis, ēd mālus un dirš bļodiņas.
Un "man ir pāri 40, un mani nevar vairs ietekmēt". Piedod, Lienīte, bet cilvēkam ir jāaug, jāattīstās un jāmācās visu dzīvi. Kivičpāris ir piemērs tam, kas notiek, ja to nedara.
Lieņuks aizmirsis, ko pati savā laikā andelējusi 🤣🤣🤣 bahahahaha, nu duračka nukuranavliene @ 23.07.2023 21:10Es un daudzas citas te,domāju arī netic ko raksta prese.Man par viņiem radās riebums tādēļ,ka dzirdēju no viņa paša mutes cūcības.Un ļoti iespējams,ka cilvēcīgums viņā nav zudis,bet tikai tad ja blakus nav Lienes.Viņš pat ar Madaru domājams,būtu jau normālās attiecībās un normāli komunicētu ja nebūtu kas kūda visu laiku.Jā,jābūt vecim savai galvai uz pleciem,bet viņš ir tāds mīkstmiesis,memmīts.Pofig ka notetovējies.
protams, vienmēr jau kādai paliks žēl izpūrušais, vienatnē klīstošais bērns un uzņemsies rūpi,kamēr menedžere aizņemta. Uz to arī laikam kivkas paļaujasUvavy @ 23.07.2023 22:19
Esmu ievērojusi, ka bieži lievenīšos sievietes ņem Miu rokās.
Minelūše @ 23.07.2023 21:55
Teica Liene, kura pati savam 3 gadīgajam bērnam joprojām pulvera maisījumu stūķē iekšā tā vietā, lai gatavotu normālu ēdienu kā citas mammas. Gudra kā podnieka taksis, ēd mālus un dirš bļodiņas.
Un "man ir pāri 40, un mani nevar vairs ietekmēt". Piedod, Lienīte, bet cilvēkam ir jāaug, jāattīstās un jāmācās visu dzīvi. Kivičpāris ir piemērs tam, kas notiek, ja to nedara.
TuunEs @ 23.07.2023 21:49Lieņuks tic ūdens mārketingam, bet šokējas par auzu pārslām. Interesanti, kas viņu tik ļoti notrigeroja un kāda viņai saistībā ar šo dakteri ??
Vaidziņi ar spīdumu!?