Lauma Ruby @ 22.07.2023 23:41
Izskatās ļoti neveselīga. ?? Tā visu dienu neēšana un tikai mežezers nenāk par labu .
Slavenajam Z-scars solistam vispār tāda pašvaka publika salīdzinot ar to ko PV šovakar salasīja Liepājā.
Sebii @ 23.07.2023 08:54
Nekā. Pati nāku no mūzikas sfēras un zinu ļoti daudzus labus, sakarīgus muzikantus, kas labi spēlē balli arī pa 300€ + nepieliek mūli kā Kivis, jo ir princips darbā nedzert. Ne tik plaši zināmiem muzikantiem labāk ir piedāvāt zemāku cenu un dabūt vairāk pasākumus, nekā lepni prasīt 600€ un tad brīnīties kāpēc neviens nesauc spēlēt.
amnēzija @ 23.07.2023 10:11
Nesalīdziniet to kaktu dziedātāju ar PV vai Busuli. Tiem Māksliniekiem ir cits līmenis.
dešele jau pats sevi salīdzina ar viņiem,tāpēc te arī par to tiek smīnēts 🤣amnēzija @ 23.07.2023 10:11
Nesalīdziniet to kaktu dziedātāju ar PV vai Busuli. Tiem Māksliniekiem ir cits līmenis.
qwe @ 23.07.2023 11:21dešele jau pats sevi salīdzina ar viņiem,tāpēc te arī par to tiek smīnēts ?
u.62cd5b2a78696 @ 22.07.2023 21:12
Viņiem ir liela pieredze ar nometnēm un ir nauda, tas nebija cenas, bet programmas jautājums. Šī bija normāli noreklamēta. Līgumu parakstīja vīrs, kas tādu dāmu nezināja- tie parasti negūglē neko...
Pirms gada mūsu bērni 3 dienas dzīvoja nometnē mežā, tur arī bija zema cena, bet tikai labas atsauksmes. Cena ne vienmēr norāda, ka būs crazy, jo tās pa 300-400 arī gadās garām.
qwe @ 23.07.2023 11:21dešele jau pats sevi salīdzina ar viņiem,tāpēc te arī par to tiek smīnēts ?
Incognito @ 23.07.2023 11:59
Tas jau ir trakākais, ka viņi abi dzīvo savās ilūziju pasaulītēs - Andris savā 20 gadus vecā pagātnē, kad vēl tiešām skaitījās mūziķis un Liene dzīvo pieviltajā iluzijā par vīru pieprasītu mūziķi, politiķi un šovbiznesa haizivi.
Aizkrauklē ja? Tādu pūli stadions sen nebija piedzivojis.un nosleguma balles čali ari notureja ļoti daudz cilvēkus,Kivis toč nevarētu savākt tik daudz balles dejotājus ,arī bezmaksas ,kas tiešam lēkā un dejo.kuranavliene @ 23.07.2023 00:44Tikko atgriezāmies no Bermuda divstūra koncerta (pilsētas svētki).Cilvēku jūra pāri 1000 toč bija,un čaļi tiešām aizrauj gan lielus gan mazus un dejo visi.Nevis kā teftelis savāc 10 cilvēkus un kladzina ka labākā ballīte ar viņu.
Minelūše @ 23.07.2023 14:51Personīgi es sliktākajā gadījumā izvēlētos savus svētkus vispār bez mūzikas, nekā aicinātu Kiviču.
Viņš tak reiz tiešraidē nodirsa gan PV gan Donu, ka dziesmu teksti nekādi un no varianta - tikai idioti viņus klausās.Tuana @ 23.07.2023 13:13
Turklāt publiski noliek viņus, vienlaikus bezgaumīgi mauj viņu dziesmas (PV, Dona, Dakotas, Apvedceļa utml) un bezkaunīgi iekasē tos (itkā) 600 EUR , turklāt vēl uz rokas. Lieliski, ne. Cik līmeņu dubultmorāle šitam rausim piemīt?
Jā,Aizkrauklē!😊Jaudīgi puiši! Esmu gados,bet viņi pat man liek lekt un dejot!😂 Kivičs jau arī viņus apdirsa.Kenty @ 23.07.2023 15:05Aizkrauklē ja? Tādu pūli stadions sen nebija piedzivojis.un nosleguma balles čali ari notureja ļoti daudz cilvēkus,Kivis toč nevarētu savākt tik daudz balles dejotājus ,arī bezmaksas ,kas tiešam lēkā un dejo.
pat ja nav līdzīga situācija, tādus tēviņus nevajadzētu atbalstīt. Tas, ka pāris reizes varbūt atbrauc bez savas piekabes, neapkožas vai jau pirms vai “koncerta” laikā, un ir “sakarīgs”, maģiski neizdzēš visas viņa nelietības gan pret Madaru, gan daudziem citiem.MelnāVārnaKrā @ 23.07.2023 17:19Es Kiviču neņemtu zinot, ka viņš nerūpējas par saviem bērniem un nozākājis Madaru no galvas līdz kājām. Man pašai ir tāda situācija, tādēļ šitādus tēviņus nekad neatbalstītu fu