Dzīvo tādās pašās iedomās uz vecajiem lauriem kā viņa skaistumkaralieneFacundo @ 21.07.2023 13:07Un vispār kādas dziesmas tad viņš plāno tajā albumā ierakstīt. Viena tik jauna sadzejota. Piemetis klāt kurtizanu ugunskuru un haizivs dziesmu?
grupa Titāniks ar dziesmu "Pīlādžoga", kur Kiops izpilda savu slaveno spērienu 😄😄 likās, pirms kiviča, visslimākais dziedātājs Latvijā. Viņam vēl bija tas projekts ar Kombulieni, kad šī meta ritentiņu plika.fifinators @ 21.07.2023 16:45Kas, pie velna, ir Kiops un kāds sakars viņam ar Kivičiem? ?
paskatoties TikTok, tur tikt daudz dīkdieņu un strādāt negribētāju, ka pilns. Tā ka būtu gan lecēju virsū kivim. Tas, ka mūsu pazīstamo lokā nav to padibeņu, tas nenozīmē, ka tās neeksistē. Tik tiktokā var redzēt, cik patiesi daudz viņu ir. Arī Rīgā. 🙈Marfa @ 21.07.2023 09:45tikai nevajag
Par grupu skaļi teiktssidzha @ 21.07.2023 16:53grupa Titāniks ar dziesmu "Pīlādžoga", kur Kiops izpilda savu slaveno spērienu ?? likās, pirms kiviča, visslimākais dziedātājs Latvijā. Viņam vēl bija tas projekts ar Kombulieni, kad šī meta ritentiņu plika.
Netīšām uzgāju Facebook grupu -Kopā jautrāk vai kaut ka tā! Nu ka ,lai saka,es tiešām nezināju ,ka eksistē tāds kontingents 😄 Es domāju,ja Kivis gribēs-pieprasījums būs liels-tik Kivim būs jāsaprot,ka katra sieva iet pēc standartiem uz leju-zemāk,zemāk un zemaksidzha @ 21.07.2023 16:56paskatoties TikTok, tur tikt daudz dīkdieņu un strādāt negribētāju, ka pilns. Tā ka būtu gan lecēju virsū kivim. Tas, ka mūsu pazīstamo lokā nav to padibeņu, tas nenozīmē, ka tās neeksistē. Tik tiktokā var redzēt, cik patiesi daudz viņu ir. Arī Rīgā. ?
Apskatijos bet tā slēgta grupa. Neko neredzBlablablabla @ 21.07.2023 17:44Netīšām uzgāju Facebook grupu -Kopā jautrāk vai kaut ka tā! Nu ka ,lai saka,es tiešām nezināju ,ka eksistē tāds kontingents ? Es domāju,ja Kivis gribēs-pieprasījums būs liels-tik Kivim būs jāsaprot,ka katra sieva iet pēc standartiem uz leju-zemāk,zemāk un zemak