Tonya @ 21.07.2023 01:04
Tur jau tā lieta.. arī aizdomājos, kā šeit daudzas saka - Andris aizietu pie izdevības.. nu pie kā? Esot ar Madaru, bija plus mīnus forma, bet arī gaumes jautājums.. nu nav ne simpātisks, ne raksturs normāls.. protams var pavilkties kāda un kāda, kas jau grima, pavilkās. Tad vēl varētu diskutēt..
Bet nu tagad.. pāris gadus vēlāk, tas materiāls ir zaudējis to uz kā pavilkties. Tur nekā vairs nav. Nesaprotu kādam izmisumam būtu jābūt, lai kas tāds “šamrētu”.
Incognito @ 21.07.2023 13:59Kivičš: pretī dabūsiet kolosālu (simtiem k skatījumu) reklāmu sev
Tikmēr Kiviča jaunākais singls “es tevi mīlu” pat ar iefilmētu videoklipu: 27k skatījumi ?
Un vispār tā P.S. daļa nu galīgi bija lieka un izklausās dikti arroganti, ņemot vērā, ka paša sieva ar sīko uz rokām lien laukā uz skatuves, saucās par grupas menedžeri un vēl saziepējusies par grupas bundzenieci. Nu vnk neliec tādu dumu piebildi, kad zini, ka paša vecene ir bezsakarā salīdusi tur kur nav viņas vieta
Berry5 @ 21.07.2023 14:01
Sanāk, ka viņš pat neplāno peļņu no albuma? Vai vnk nedalīsies ar sponsoru?
Incognito @ 21.07.2023 14:04
Peļņas nebūs, jo visa kapeika, kas parādīsies, aizies “reprezentācijas izdevumos” jebšu tiks nodzerta ?
Incognito @ 21.07.2023 13:59Kivičš: pretī dabūsiet kolosālu (simtiem k skatījumu) reklāmu sev
Tikmēr Kiviča jaunākais singls “es tevi mīlu” pat ar iefilmētu videoklipu: 27k skatījumi ?
Un vispār tā P.S. daļa nu galīgi bija lieka un izklausās dikti arroganti, ņemot vērā, ka paša sieva ar sīko uz rokām lien laukā uz skatuves, saucās par grupas menedžeri un vēl saziepējusies par grupas bundzenieci. Nu vnk neliec tādu dumu piebildi, kad zini, ka paša vecene ir bezsakarā salīdusi tur kur nav viņas vieta
Aizdomājos … nebūtu tā Kiopa dāma ar viņu kopā , neviens nezinātu par tādu . Ātrā slava,kas noder arī biznesam? Bet kādai vidusskolas savļei moš vienkārši patiktos paspīdēt skandālos ,kad Kivis šķirsies ?Aizkraukles Pārdevēja @ 21.07.2023 11:37Kāpēc, lai neatrastu kādu naivu meiteni, kas vēl palēkdamās aizskries pie slavenā mūziķa? Es gan neapskaužu, tur Ļenka visus matus izplēsīs.
Man sākumā Kiopa draudzene likās normāla, bet tas manuprāt ir vairāk kā dīvani, ka uztur darbspējīgu Kuili. Kamēr viņš atpūšas Spānijā, šī strādā. Takā, visādas dīvainas sievietes ir uz pasaules.
Aizkraukles Pārdevēja @ 21.07.2023 15:47Aizdomājos … nebūtu tā Kiopa dāma ar viņu kopā , neviens nezinātu par tādu . Ātrā slava,kas noder arī biznesam? Bet kādai vidusskolas savļei moš vienkārši patiktos paspīdēt skandālos ,kad Kivis šķirsies ?
Pat tuvu nav. Lauķis ar tieši vienu dziesmu .Panācis ir tieši nekad,un neko. Pat sieva ex nav bijusi .Viņam līdz kivičam kā līdz ķīnai rāpus. Tai dāmai kafejnīca ir sen,un dura nesaprot ja nebūtu ,vecis citu caurumu meklētu.akul12 @ 21.07.2023 16:11
Kādam biznesam noder Kiopa slava? ?
Viņš tāds pats muzikants, kā Kivičš...