Nāksies vien pašārstēties ar Budas citātiemIncognito @ 19.07.2023 17:42Un par kādu naudu viņa taisās taisīt visas tās pārbaudes un operāciju? Viņa zin, cik maksā magnētiskā rezonance, nerunājot jau par operāciju?
Diezvai beloveds gribēs šansēt lievenīšos tik, lai sponsorētu Ļenas bezgalīgās kaites. Tākā “gan priekos gan bēdās” tas nebūs par Kiviču
un menedžere nav reklāmas salikusi? Ne grupas fb lapā, ne mīziķa profilā nemana reklāmuHiacinteBurkaa @ 19.07.2023 19:49Z-Scars koncerts arī Jelgavas Kreklos (10. augustā). Kurai šovu? ?
Adele4 @ 19.07.2023 21:19un menedžere nav reklāmas salikusi? Ne grupas fb lapā, ne mīziķa profilā nemana reklāmu
elfa* @ 19.07.2023 22:54Pagaidīsim nedēļu, divas... nu kādu mēnesi varbūt un es saku - Lieņuks sevi izdziedēs. Budas tekstiņi, labās domiņas... un re, celis arī būs vesels un mēs par to dzirdēsim un redzēsim varoni atkal varonīgi atgriežamies zālē :D. Sevi no artrīta taču profesionālā dejotāja un tenisiste saviem spēkiem izārstēja :D. Zilā kalna Marta nobālē Lieņuka spēju ēnā.
Un ja kāds man uz manām kāzām atvilktu tefteli un viņa taboru kā pārsteigumu, durvis parādītu i pārsteigumam, i tam, kas būtu aicinājis. Murgs kaut kāds.
Incognito @ 19.07.2023 19:24
Vai arī skandinās kā pati sev izdziedinājusi celi ar pašdisciplīnu un veselīgu dzīves veidu ?
elfa* @ 19.07.2023 22:54Pagaidīsim nedēļu, divas... nu kādu mēnesi varbūt un es saku - Lieņuks sevi izdziedēs. Budas tekstiņi, labās domiņas... un re, celis arī būs vesels un mēs par to dzirdēsim un redzēsim varoni atkal varonīgi atgriežamies zālē :D. Sevi no artrīta taču profesionālā dejotāja un tenisiste saviem spēkiem izārstēja :D. Zilā kalna Marta nobālē Lieņuka spēju ēnā.
Un ja kāds man uz manām kāzām atvilktu tefteli un viņa taboru kā pārsteigumu, durvis parādītu i pārsteigumam, i tam, kas būtu aicinājis. Murgs kaut kāds.
qwe @ 19.07.2023 17:16jā jā un tagad menisks beigts no tā,ka visu mūžu profesionāli sportots?
yay @ 20.07.2023 07:18Bet pavisam reāli, viņiem nekas nepieder. Pieļauju, ka nav arī uzkrājumu. Īres dzīvoklis. 40+
Kāds ir plāns, loši? Ļenka tu pat cepuri pa 7€ nevari atļauties... kāda nahren operācija?!?? Teftelim tiešām nav labi ar veselību.. Nabaga meitiņa... es tiešām ceru, ka Graudainie viņu paņems pie sevis.
Incognito @ 19.07.2023 20:13
Pareizi, tur tak arī kājas strādā. Nu i ziepes
akul12 @ 20.07.2023 08:26
Graudainie tādi paši, pesaprotu, kāpēc šeit par viņiem haips? Arī graudainie īres mājās apdzīvo un visticamāk dzīvo no vienas īres maksaslīdz otrai.
akul12 @ 20.07.2023 08:26
Graudainie tādi paši, pesaprotu, kāpēc šeit par viņiem haips? Arī graudainie īres mājās apdzīvo un visticamāk dzīvo no vienas īres maksaslīdz otrai.
yay @ 20.07.2023 09:59
nu nemestu es viņus vienā katlā, bet kas to lai zin..
Vismaz attiecībā par rūpēm uz bērniem.
Berry5 @ 20.07.2023 10:30
Man izskatījās, ka nopārdeva māju, notērēja naudu, jo pēdējās Burkas sērijās viss tāds taupīgs bez vēriena.