grūti saprast, droši vien ka nevajag pamest labu sievu kkādas šluškas dēļ 🤣Incognito @ 19.07.2023 15:51
Ko viņš vispār ar to gribēja pateikt? ?
un lai būtu aizsegs par to kāpēc nevar strādāt, jo re tak, gandrīz invalīde ir. Labi,ka sāpošais celis netraucē pudeles cilāt un skriet vakaros uz maximu pēc šmigasTuunEs @ 19.07.2023 16:01Nu vai arī kārtējo reizi izdomāja par savām veselības problēmām, lai būtu aizsegs par to kāpēc ir atmetusi ar roku savām bungu nodarbībām ?
Facundo @ 19.07.2023 15:06Lienītes hazbends súper treneris tad tomēr sačakarēja viņu ar saviem pareizajiem treniniem. Sportistei būs operācija.
kapibara @ 19.07.2023 15:27
Sunīšpoza nekādi tur nav iespējama. Padomājiet loģiski. Viņam ir maza rakverīte un liels vēders. Nu kā?? ?
teberebe @ 19.07.2023 15:40Man izklausījās, ka viņa tur par to ceļgalu tikai čīkst un sapņo. Jātaisa operācija, bet arī jāiet uz konsultāciju un magnētu. Kā tu vari zināt, ka vajag operāciju, ja neesi vēl visus izmeklējumus uztaisījusi, dura?! Šaubos, ka viņa vispār kaut kad tiks līdz operācjai, jo, pirmkārt, ne vienmēr operācija vispār ir vajadzīga vai ir labākais risinājums (protams, es nezinu, kas tieši viņai vainas), un, otrkārt, visticamāk, ka valsts operācjai būs gara rinda vai nepiedāvās vispār, un šaubos, ka pati vai beloveds varēs/gribēs to atļauties.
LabaDabaDa @ 19.07.2023 16:01Nu, tad beidzot! Ūdens ceļgalā bija pēdējā kaite, kuras pacientei L. vēl nebija. Tagad viņa iemieso visu medicīnas enciklopēdiju!
qwe @ 19.07.2023 15:57es nezinu ???domā ļenka šim tik pa virsu lēkā pakulas kratīdama ??
Paldies . Nu man vairs nav ko pateikt . Tā sieviete ir dīvaina.EsRedzējuKa @ 19.07.2023 15:27
Pēdējo 24 h storiji, no tiem krūze trijos no tiem, ļoti fokusētajos bumerangos
Nekad nemainiet savu mīlestību pret sīkām problēmām!Minelūše @ 19.07.2023 16:49Es resnā rokrakstu nesaprotu. Ko viņš tur ierakstīja?
Otrādāk iznāk,izlasi.Minelūše @ 19.07.2023 16:58Ak tā. Tātad viss, ko Kivis pazaudējis - bērni, jauna un glīta sieva, reputācija, normāls izskats - viņa skatījumā ir tikai sīkas problēmas. Kāpēc mani tas nepārsteidz.