qwe @ 12.07.2023 21:36tās ir sekas tam ka rītā, vakarā non stop sūc pudeli un plus vēl netīra zobus. Plika plese jau arī bērnam ir, laikam no uzturvielu trūkuma, jo nu maisījumam tik lielam bērnam nav jābūt pamatēdienam,sen bija laiks normālu ēdienu ēst,bet tagad paskatoties uz tiem izdrupušajiem zobiem ir jautājums vai maz bērns ir spējīgs kko nokost,to pašu ābolu, burkānu ... Man dēlam dārziņā bija meitene ar melniem nodrupušiem zobiem, saknes vien palikušas, skats šausmīgs un tur arī ģimene bija nelabvēlīga.
JERSIKA @ 12.07.2023 17:11
Tur tikai zobu labošana narkozē palīdzētu un tas kopā izmaksātu pāris tūkstošus noteikti - jo tur jau praktiski jāveido jauni zobi! Ja šādi ir priekšējie zobi, kas darās tālāk mutē?
Traki! Bet protams, ka šiem sencīšiem jau naudas nav - un Andža jau visu mēra piebaldziņās - tad nu ar to naudu kas būtu jāieliek lai salabotu Mias zobus, varētu pusi lauku veikalu izpirkt - bet viņi taču nemaz netaisās to darīt - jo piena zobi taču tāpat izkritīs!
oioioi @ 12.07.2023 22:43
Narkozē maziem bērniem nav tādas summas. Manam bērnam Stomatoloģijas institūtā narkozē visu muti salaboja pirms dažiem gadiem par 200 eiro. Gaidījām rindā, protams. Visu var. Bet te jau vecākiem pofig par bērna mutīti. Briesmas. Sabojā cilvēkam dzīvi jau pašā bērnībā. Kas tajā mutē darīsies, kad kaula zobi augs? Ļoti nelabvēlīga ģimene, kas tēlo kārtīgu. Kas tā par māti vispār?
JERSIKA @ 12.07.2023 22:54
Tagad jau tādas cenas vairs nav - narkoze stundu vien ir ap 250€,neskaitot veicamos darbus.
Phenelopsis @ 12.07.2023 21:09
Gāju speciāli izmēģināt filtru.? Esmu dežūrā,neizgulējies,nogurusi,nekrāsojusies,bet izrādās, ka tiiiik smuka ar to filtru. ? Un man jau kādu laiku vairs nav 20. Bail domāt, kas Lienei zem tā filtra darās. ?
deizija1 @ 13.07.2023 08:03Ja vińa ir uztrlīdzekłunparādnieks, kā tad ar tiesībām? Vai neatńem?
VissIrSlikti @ 13.07.2023 09:33Lienīte nav padalījusies ar kaktu kantora vakar ielikto pirms/pēc bildi. Kā tad tā? :D Parasti pa vairākām reizēm pāršēro visas bildes/ video, kur ietagota
Aizkraukles Pārdevēja @ 13.07.2023 12:34Cik var vest tos bērnus uz vienu un to pašu vietu, pietam tagad,kad NEDRĪKST jūrā peldēties? Tiešām tik švaki ar naudām, ka nevar kaut kur citur aizvest? To ,ka Ļenkai vispār nav nekādas izdomas, jau sen zināms. Nu tik boring !
EnijaEnija @ 12.07.2023 20:22
Es no bērniem neko daudz nesaprotu, bet tiešām tik neilgā laikā var tā nolaist normālus piena zobus? Kas ir jādara? Šausmas...
Adele4 @ 13.07.2023 11:17Uz papīra jau ir tā bezmaksas zobārstniecība bērjiem līdz 18 gadiem. Bet realitātē tur pieraksts tāds, ka var arī lidz tiem 18 gadiem savu rindu nesagaidīt.
Tāpēc visi iet par maksu. Jo nu kurš var gaidīt rintā ntos gadus?