VissIrSlikti @ 12.07.2023 13:28Tāda seja tiem, kuri gar atkritumu kastēm staigā un meklē pudeles. Šausminoši
Minelūše @ 12.07.2023 13:23
Grūti noticēt, ka tas ir viens un tas pats cilvēks. Nezinu nevienu sievieti, kura 40+ gados būtu tā sabojājusies. Manai mātei 60+, bet viņa pat ar visām krunciņām izskatās daudz labāk par Ļenku.
Nez,Kivis neapdiršas no bailēm ko tādu ieraugot?SantaClub @ 12.07.2023 13:05Atvainojiet, dāmas, ja kādu nobiedēs šī bilde, bet tas ir vienkārši kaut kas!!!!?????
SantaClub @ 12.07.2023 13:05Atvainojiet, dāmas, ja kādu nobiedēs šī bilde, bet tas ir vienkārši kaut kas!!!!?????
Liene netīra seju, pati nemazgājas, Miai neķemmē matus, tad domājat, ka tīra zobus
OlgaTi @ 12.07.2023 13:54
Vienā no šodienas storijiem ir arī atbilde par mazgāšanos ? Lienīte tikai izmazgā matus un skrien savās gaitiņās.
Pati, redz, savu galvu apsedz, bet par bērnu vienalga. Vismaz vakar Mia bija bez cepures un viņa ir rudmate, kam saulīte sevišķi kaitē.sidzha @ 12.07.2023 13:42Bērniem 1x gadā ir valsts apmaksāts zobārsts, tās, kuras uzskata zobārstu par luxus pakalpojumu un nevar atļauties, cik ar saviem bērniem esat bijuši uz valsts apmaksātu zobārsta vizīti?
Iespējams, nebūs pirmajā klīnikā, bet apzvanīt 5-6 klīnikas un apjautāties aizņems 15 min un pat, ja jāgaida 3 mēneši, tad arī aiziet uz vizītu un tur zobārsts pateiks, ja kaut ko vajag papildus mājās darīt. Piena zobi tiek laboti! Tāpēc nevajag te dzejot pasakas.
Liene netīra seju, pati nemazgājas, Miai neķemmē matus, tad domājat, ka tīra zobus? 3x gadā parādīt Miai, ka jātīra zobi, neskaitās, ka tiek tīrīti zobi. Kā arī dažām vajag bišķīt spēt nosķirt, kas ir veselības aprunāšana un fakta konstatēšana, ka bērns netiek pienācīgi aprūpēts. Ak, jā, daudzi ielu bērni izaug par normāliem pieaugušajiem, tad kāpēc vajag kādas bērnu tiesības, ne?
Gaidu, kad lienīte ar lepnumu pāršēros sava kaktukantora storiju savā profilā??
Vakar bija nejēdzīgākais storijs par speķi, šodien uz to pretendē "es aizmirsu cepuri, bet man ir lakats"
ak dies ak dies,nabaga manas acis.SantaClub @ 12.07.2023 13:05Atvainojiet, dāmas, ja kādu nobiedēs šī bilde, bet tas ir vienkārši kaut kas!!!!?????
SantaClub @ 12.07.2023 13:18Ļenka, ar steigu ņem tās birstes nost no acīm! Kā var vispār sev tā sa**** seju!? Tik skrien katru piektdienu špricēties kā modele.?
Ir ir, viņai bijis lauzts deguns, ja pareizi atceros no dejošanas laikiem.
Izskatās kā pirms 30 gadiem un tagadSantaClub @ 12.07.2023 13:18Ļenka, ar steigu ņem tās birstes nost no acīm! Kā var vispār sev tā sa**** seju!? Tik skrien katru piektdienu špricēties kā modele.?
Ir ir, viņai bijis lauzts deguns, ja pareizi atceros no dejošanas laikiem.
Facundo @ 12.07.2023 15:37Es izmēģināju filtru, kas Lienei šodien jūrmalā es izskatos pēc 10gadigas meitenītes, bet viņai seja izskatās tik grubulaina ar visu filtru.