Ja neredzi,neaizstāvu nevienu! Es izstāstu savu pieredzi un iespējams vilveki kuri mani nepazina,nodomāja tieši to pašu! Bērna veselība nebūtu jāapspriež forumussidzha @ 12.07.2023 11:45protams, protams, viņi arī nelieto alkoholu, tik acis katra uz savu pusi iet un šļupstēšaba ļenkai no dabas. Ko var aizstāvēt, ka tur acīmredzams, ka Miai netiek pievērsta nekāda uzmanība! Es zinu, kas nesekmīgs biezais, tad nafig vispār skolas. Nolaižaties aizstāves uz zemes.
LabaDabaDa @ 12.07.2023 09:51
Konkrēti MaryMaris ēdienkartē nav nekādu augļu vai plašu. Nu, ko var muldēt! Vai Tu pati arī ej uz bērnu ballēm izrīties kā Kiviči? Kāda starpība, ar ko viņi tos pārējos alkonautus baro?
HiacinteBurkaa @ 12.07.2023 10:54
Tagad ir diezgan daudz foršu zobārstniecību, kur jebkuram bērnam varēs salabot zobiņu, ja, protams, nav ielaists līdz sāpēm.
Piemēram, Rīgā ir "Zobu feja", kur ir iepazīšanās vizīte- bērnam iedod rotaļu pūķi ar zobiem, dakterīte ļauj mantiņai papucēt zobus ar visiem instrumentiem un stāsta, ko dara. Pēc tam iedod dāvaniņu. Nākamreiz bērns jau nāk bez bailēm. Bet vislabāk, ja sāk vest jau pavisam mazus, kamēr vēl nesaprot, ka no zobārsta vispār varētu baidīties.
Olaines zobārstniecībā arī ir uķuķu dakterītes mazajiem (valsts apmaksāta zobārstniecība), to pašu higiēnu pa smuko uztaisa, pavizina krēslā augšā lejā un mazu birstīti zobstarpām uzdāvina.
ja zvana katru dienu no rita, iespeja tikt klat ir loti liela ari atrak, mums sanaca pieraksts loti ilgi jagaida, bet zvanijam un ar otro reizi tikam taja pasa diena, jo kads bija atteicis. Un ja,ir bez maksas.Lauva1994 @ 12.07.2023 12:16Rīgā Šarlotes zobārstniecībā ir valsts apmaksāti zobārsti un patiesībā ļoti labi. Es savējo , tur vedu. Rindas gan ir garas, bet nu savu darbu prot labi. Man bērnam ir gan laboti, gan rauts piena zobs, kas negribēja pats krist laukā.
Creta @ 12.07.2023 10:26Kerkiras meitas nemaz nebija ballīte? Bildēs neredz...
Waterlilly @ 12.07.2023 11:29Nemāku ielikt bildi. Lūdzu, apskatiet IG lips_of_kiss trešo storiju..! Omg, ko es tikko redzēju..! ???
Gribēju arī rakstīt ,ka mana mamma izskatās daudz reiz labāk ,bet tomēr ,man negribas aizvainot nevienu sievieti 60+ ,ka salīdzinu ar tādu monstruvivii @ 12.07.2023 12:42Redzēju to bildi ?????
Vāks kā cilvēks sevi var tā izķēmot, tad varam tikai iedomāties, ka tā viņa izskatās reāli, bez filtriem.
Galīgi negribu lielīties, bet mana mamma savos 55 un bez nekādām injekcijām, izskatās kā jauna meitene salīdzinājumā ar Lieni ?
zinot viņus, diez vai 😖 gan jau ka veca no 2005.gada kā visas drēbes . Cik heinekeni sanāk pa 1 gultasveļas cenu! 🧐SantaClub @ 12.07.2023 13:01Nez, viņa to vienīgo sarkano gultas veļu arī kādreiz mazgā?
SantaClub @ 12.07.2023 13:05Atvainojiet, dāmas, ja kādu nobiedēs šī bilde, bet tas ir vienkārši kaut kas!!!!?????
tas abas ir pēc kādam procedūrām? Drausmīgi 😄SantaClub @ 12.07.2023 13:05Atvainojiet, dāmas, ja kādu nobiedēs šī bilde, bet tas ir vienkārši kaut kas!!!!?????
SantaClub @ 12.07.2023 13:05Atvainojiet, dāmas, ja kādu nobiedēs šī bilde, bet tas ir vienkārši kaut kas!!!!?????
Tonya @ 12.07.2023 12:26
Aha “zobu feja” tikai par to pasu iepazīšanās vizīti plēš daudz naudiņas. Nu vismaz cik zinu, cik draugs maksa par dēla vizīti tur, sanāk daudz vairāk nekā man zobārsts privātklīnikā
Tāpat par zobu tīrīšanu - man vecāki ļoti sekoja līdzi zobu tīrīšanai, bet tāpat visi piena zobi tika laboti, neesmu gan eksperts, bet ne vienmēr pietiek tikai ar tīrīšanu..
protams sekt nabaga bērnam ir skaidrs, ka neseko līdzi paskatoties uz vecākiem pašiem.. jebkurš normāls vecāks būtu jau sen uzsācis zobu ārstēšanu. Vai tiešām bērnu dārzā neviens nesit trauksmi ieraugot tik aizlaistu bērna muti? Skumji ?
SantaClub @ 12.07.2023 13:18Ļenka, ar steigu ņem tās birstes nost no acīm! Kā var vispār sev tā sa**** seju!? Tik skrien katru piektdienu špricēties kā modele.?
Ir ir, viņai bijis lauzts deguns, ja pareizi atceros no dejošanas laikiem.