kapibara @ 11.07.2023 19:12Liekas, ka šodien resnais teftelis nemaz nebija jūrā?
?
Tuana @ 11.07.2023 17:33jā, vēl viņa audzē matus, kas arī prasa lielu pacietību un smagu darbu!
Knabsab @ 11.07.2023 19:04Man šķiet, ka Ļenka jau tik loti ir tūtē sagājusi, ka vispār nefiltrē ko un kāpēc saka (par to speķi). Kāpēc viņai likās tik svarīgi to pastāstīt? Jo atkal katerīnai iet širmis uz Madaru ciet?
Viņa arī vispār nav sapratusi kam IG ir domāts un kā vispār jāveido saturs. Ieiet IG, uzblieź entos filtrus, pavemj kko bezjēdzīgu - tjipa baigi strādā influencere ?
Es nez, tak varēja vismaz to akadēmiju uztaisīt kaut vienu sēriju, lai var aiziet parēkt par viņu. Taču tik daudz viņai būtu ko stāstīt - kā nedzert ūdeni, kā audzēt pakulas, kā menedžēt LV pieprasītāko grupu. Viņa tak reāli laiž garām izdevību nopelnīt ?
Neighbor @ 11.07.2023 19:37Jūs rozā lezbes parspīlējat par lienes liepiņas izpārdoto "bagātību".Tas bomžatņiks, kuru atņēma ZTI par uzturlīdzekļu parādu, bija ņemts uz krīta - hipotēka. Lienes mašīna tika pārdota par max 1500€. Lupatas neko daudz vērtas nebija. Un ņemot vērā pāra alko atkarību, to visu, ko nopārdeva, nodzert viņi varēja ātri vien. To arī viņi izdarīja. Spānijā pie Andra drauga dzīvoja uz kakla, bet dzēra par savu naudu. Nebija tur nekā tāda, ko pārdot, lai būtu milzu bagātības un laiska uzdzīve gada garumā.
Kada starpiba, cik tas lupatas bija vertas, bet attieksme pret sev tuvu sievieti. Pretigi vienkarsi.Neighbor @ 11.07.2023 19:37Jūs rozā lezbes parspīlējat par lienes liepiņas izpārdoto "bagātību".Tas bomžatņiks, kuru atņēma ZTI par uzturlīdzekļu parādu, bija ņemts uz krīta - hipotēka. Lienes mašīna tika pārdota par max 1500€. Lupatas neko daudz vērtas nebija. Un ņemot vērā pāra alko atkarību, to visu, ko nopārdeva, nodzert viņi varēja ātri vien. To arī viņi izdarīja. Spānijā pie Andra drauga dzīvoja uz kakla, bet dzēra par savu naudu. Nebija tur nekā tāda, ko pārdot, lai būtu milzu bagātības un laiska uzdzīve gada garumā.
Knabsab @ 11.07.2023 20:17Dzīvoklis krītā vērtīgāks tomēr nekā mètàšanās pa īrētiem îpašumiem. Tagad viņi visu laiku pa vienas guļamistabas dzīvokļiem tusē. Es nesaprotu kur tā Keitija paliek, ja nakšņo pie viņiem. Ok, var vēl teikt ka trīsgadīgajai Miai nevajag savu istabu. Tomēr vai tiem abiem alkāniem tiešām negribas savu stūri? Bez bērna klātbūtnes? Jeb viņiem ir ok pa pālim jāties (ja vien vispār vēl kas notiek), bērna klātbūtnē? Es vnk naiva, man šķiet, ka vajadzētu but ar gadiem prātam nākušam klāt. Apzinaties, ka reiz jau bērnus pazaudēja dēļ sava izlaidīgā dzīvesveida.
Minelūše @ 11.07.2023 20:25Es vispār nesapratu, ko viņa ar to storiju gribēja pateikt. Keitija pateica, ka tieva un tāpēc nopirka speķi - kāda tieši šīm lietām ir saistība? Palielīties, ka var ēst treknumus un nepieņemties svarā?
LilyLady @ 11.07.2023 21:16Nez, būs vai nebūs resnim pļutka tuvākās dienās - visā Jūrmalā ir aizliegts peldēties, kaut kādas zarnu nūjiņas, fekālās baktērijas konstatētas. Madaras vietā es būtu ļoti nikna, ka papiks bezatbildīgi lien ar bērnu piesārņotā ūdenī.?
Minelūše @ 11.07.2023 20:25Es vispār nesapratu, ko viņa ar to storiju gribēja pateikt. Keitija pateica, ka tieva un tāpēc nopirka speķi - kāda tieši šīm lietām ir saistība? Palielīties, ka var ēst treknumus un nepieņemties svarā?
Kas tur tāds bija? Nesekoju Kirkirai.Danuta @ 11.07.2023 22:04Skatoties Kerkiras storijos no Mias dzimenes, palika ļoti nepatīkama pēcgarša. Mias izskats ir biedējošs. Brr. Labi, ka meitenīte ir sākusi kaut cik runāt kādus vārdiņus, bet Kerkiras vietā neliktu tos storijus. ?