kuranavliene @ 11.07.2023 11:54Nu redz,Kerkiras dēlam dzimšanas diena! Mamma pati ceps kūku,marinēs gaļu un taisīs salātus! Ko no visa šī,ir spējīga izdarīt slinkā slampa?
Pinky winky @ 11.07.2023 13:42Lai tik Ļenka uzmanās,ka jūrmalas pludmalēs nenorauj fekālo baktēriju!!?
Cik palūrēju pa brīvdienām storijus brīvā brīdī, lielā mūzikas pazinēja tomēr nebija no kāda dabūjusi Dziesmu svētku sadarbībiņu. Ja būtu, tad taču būtu desmitiem storiji, kā viņa visām dziesmām vārdus zinājusi
Tuana @ 11.07.2023 13:46
Pats labākais, ka tiešām arī bija šāds storijs!!!! :D
oioioi @ 11.07.2023 11:39
Par grāmatu- tas tiešām jau ir nonsenss. Tā solīja, tā rakstīja, tā draudēja Madaras virzienā, ka būšot nez kādi viņas noslēpumi atklāti, tā bazūnēja pa instagramu, a čiks vien sanāca.
LabaDabaDa @ 11.07.2023 14:03Kāda grāmata, Lupatlase netiek galā ar 1 vienkāršu paplašinātu teikumu. Sanāk kaut kādi vārdu salāti. Piemēram, ko, pie velna, nozīmē "par vajadzību to iegādāties sajutu pēc daudziem gadiem." "par vajadzību iegādāties"? Un kad sajutīsi "pret vajadzību iegādāties"?
Un ja ideju par domāšanu ar savu galvu Katarīna ir izdomājusi pati, tad es piesakos uz vārdu "es tevi mīlu" autorību. Arī nupat pati izdomāju! Man dikti patīk!
Un es saprotu, ka katrs ģērbjas kā grib, bet nu četrdesmit gados valkāt Gucci keponu. Un ar koši rozā plastmasas nagiem... Tas ir vienkārši skumji.
Man šis izskatās pēc pilnīgas smadzeņu atmiekšķēšanās.
Minelūše @ 11.07.2023 11:58
Slinkā slampa ar savu alustoveri gan jau ieradīsies palīdzēt to visu aprīt.
LabaDabaDa @ 11.07.2023 14:03Kāda grāmata, Lupatlase netiek galā ar 1 vienkāršu paplašinātu teikumu. Sanāk kaut kādi vārdu salāti. Piemēram, ko, pie velna, nozīmē "par vajadzību to iegādāties sajutu pēc daudziem gadiem." "par vajadzību iegādāties"? Un kad sajutīsi "pret vajadzību iegādāties"?
Un ja ideju par domāšanu ar savu galvu Katarīna ir izdomājusi pati, tad es piesakos uz vārdu "es tevi mīlu" autorību. Arī nupat pati izdomāju! Man dikti patīk!
Un es saprotu, ka katrs ģērbjas kā grib, bet nu četrdesmit gados valkāt Gucci keponu. Un ar koši rozā plastmasas nagiem... Tas ir vienkārši skumji.
Man šis izskatās pēc pilnīgas smadzeņu atmiekšķēšanās.
Berry5 @ 11.07.2023 14:42
Pēc šiem storijiem (par domāšanu ar savu galvu un nesekot koučiem) sekoja vairāki pāršēroti storiji no Sadhguru. Māsa centās, bet Vinnijs Pūks pēc 10min visu aizmirsa.
vilkluse @ 11.07.2023 15:06kivičš to 3 cilvēku ģimeni viens pats uztur jau vairāk kā 3 gadus.
Es pie pašreizējās inflācijas šogad atvaļinājumā kaut kur aizbraukt nevaru atļauties vispār, kiviči ir bijuši vairākos. tā kā muldēt, ka viņi ir bomži un kā Lienei obligāti jāiet strādāt, ir pilnīgs BS.
vilkluse @ 11.07.2023 15:06kivičš to 3 cilvēku ģimeni viens pats uztur jau vairāk kā 3 gadus.
Es pie pašreizējās inflācijas šogad atvaļinājumā kaut kur aizbraukt nevaru atļauties vispār, kiviči ir bijuši vairākos. tā kā muldēt, ka viņi ir bomži un kā Lienei obligāti jāiet strādāt, ir pilnīgs BS.
Miuce @ 11.07.2023 15:11
Nu tad esi vēl bomzīgāka nekā kiviči.