Tonya @ 09.07.2023 12:29Nu vispār noslēguma koncerts ir tikai sovakar.
Bet ka var iedomāties kadram, kur dejotāji raud no laimes un prieka uzlikt dziesmu “cūkas driķos” wtfffffff
Cūkas driķos skanēja, to ļenka neuzlika. Cūkas driķos ir dejotāju iemīļota deja, kad lec gan jauni, gan veci un dejotājiem tas bija noslēguma, pēdējais Mūžīgā dzinēja koncerts. Nodejoju visus četrus koncertus.Tonya @ 09.07.2023 12:29Nu vispār noslēguma koncerts ir tikai sovakar.
Bet ka var iedomāties kadram, kur dejotāji raud no laimes un prieka uzlikt dziesmu “cūkas driķos” wtfffffff
ZapeNape @ 09.07.2023 16:05Cūkas driķos skanēja, to ļenka neuzlika. Cūkas driķos ir dejotāju iemīļota deja, kad lec gan jauni, gan veci un dejotājiem tas bija noslēguma, pēdējais Mūžīgā dzinēja koncerts. Nodejoju visus četrus koncertus.
EsRedzējuKa @ 08.07.2023 17:43
Otrais punkts aplams. Viņai taču uz terases ir puķu dārzs (viens karināmais pods), pati lielījās, kāda daiļdārzniece ir.
cmykk @ 09.07.2023 17:20
tā kā viņa mani ir nobloķejusi, tad es nezinu faktu par terasi. viņiem ir māja? vai kā dzīvoklī terase? es kaut ko nesaprotu
reina @ 09.07.2023 14:22
?
Vairāk sliecos uz delusional līmeņa narcisismu. Bet tādā gadījumā ir pārsteidzoši, ka lezbu kritikā savu reizi tomēr ieklausās. Kafijas krūze beidzot pieklājīga un pat stilīga ?
Berry5 @ 09.07.2023 17:22
Nē, parasts standarta balkons.
EsRedzējuKa @ 08.07.2023 19:12
cmykk @ 09.07.2023 17:28
ā, ļenkai ir terase(lietuviešu 5stāvenes balkons) ar hot tube, ja iznes uz balkona veco labo pēdu vanneli?
cmykk @ 09.07.2023 17:20
tā kā viņa mani ir nobloķejusi, tad es nezinu faktu par terasi. viņiem ir māja? vai kā dzīvoklī terase? es kaut ko nesaprotu
cmykk @ 09.07.2023 17:28
ā, ļenkai ir terase(lietuviešu 5stāvenes balkons) ar hot tube, ja iznes uz balkona veco labo pēdu vanneli?
Berry5 @ 09.07.2023 17:40
Pārlasījos.
Izskatās ka pārvākušies uz jauno projektu 1ist ar balkonu.
Tuana @ 09.07.2023 14:21
Nu tieši tā, māsa iebīdīja, lai skaistulīte kaut kā nodarbina sevi, var uzlikt vainadziņu un tautastērpā smuki papozēt. Viņas dziedāšanu (pīkstēšanu) mēs jau zinām :D Tās dziesmu svētku bildes ir vienīgais, kas Lienei ir no viņas koristes karjeras.
PS. Un jā, man principā besī, šādi ielēcēji kolektīvos. Cilvēki regulāri apmeklē tās nodarbības, slīpē gadiem dziesmas, bet kāds iefiltrējas uz pāris nedēļām, paplāta muti, pat izvairās no koru skatēm un tad pēc Dziesmu svētkiem, protams, nozūd. Ar dejām tik vienkārši gan nesanāks, tur tomēr caur sviedriem un asarām (un laimes) būs kas jāprot.
Anīle līne @ 09.07.2023 17:00Tie raudošie dejotāji kadrā bija uzreiz pēc noslēguma dejas. Noslēguma deja nebija nekādi cūkas driķos. Idiote, laikam, vienīgā deja, kuru pati netīrele atceras no visām daudzajām dejām.
Krizdole @ 09.07.2023 20:13
Manā redzeslokā kā reiz arī viena tāda pēkšņā koriste ar simtiem storiju no Dziesmu svētkiem, bet galvenais, jau protams, izteikts grimms ar sarkanām uzkrāsotām lūpām tūtiņā un skaists vainags, un tad apkārt visi dzied, bet madāma sevi fotogrāfē no visiem rakursiem. Un vai viņa vēl apmeklēs kora nodarbības? Pavisam noteikti, pēc 5 gadiem. Reāli nožēlojami.