TuunEs @ 08.07.2023 16:41A kāda jēga jau otro nedēļu karināt kleitu istabas vidū un viņu neuzvilkt, vai arī esmu kaut ko palaidusi garām un viņa jau bija uzvilkta.? ?
cmykk @ 08.07.2023 15:58
1. 100punkt nav veļas žāvētāja(te es nedomāju to resti, bet sadzīves tehniku)
2. dzīvoklī nav balkona vai lodžijas kur veļu izžaut.
tā veļas žaušana istabā ļoti atgādina studiju laikus, ienākot dzīvoklī bija konkrēti jūtama veļas pulvera smaciņa, bet katrs jau dara kā grib!
Tuana @ 08.07.2023 16:35
Mani varianti :
1.Lienesprāt, tas ir instagramīgi un interjerīgi, ā un māslinieciski ( jo Liene taču ir māksliniece), kā no tiem dizaina & mākslas foto - itkā neviļus uzmesta, pakārta kleita , kurpes, krelles...
2. Ļenka kleitu izvilka no veļasmašīnas (vai iepirkuma maisiņa), pakāra, bet vēl nav atradusi laiku izgludināt, jo ir ļoooooti aizņemta!!!!!
3. Viņiem īsti nav skapja, kur pakārt garāku apģērba gabalu. Ja kaut kur iemīcīs, tad būs saburzīta un būs jāgludina, kas mūs noved atpakaļ pie 2. punkta, jo patiesībā kleita varētu arī iztikt bez gludināšanas, ja pareizi pakārta. Praktiskā Ļenka, gluži kā viņas receptītes, visu taču vajag ātrāk un ar mazāku piepūli.
Knabsab @ 08.07.2023 13:14Bet kāpēc Keitijas kūkai ir 12 sveces? Madara rakstīja, ka viņai 11 gadi paliek. Gada tēvs un pamāte vispār neķer laukumu?
HiacinteBurkaa @ 08.07.2023 15:39Ir tāda ļoti jancīga tradīcija- uzlikt +1 sveci jau it kā par nākamo gadu, varbūt šie ir jancīgo tradīciju piekritēji.
" Vācijā XVII gadsimtā bija tradīcija katrā bērna dzimšanas dienā iedegt svecītes. Šajā dienā labi redzamā vietā tika nolikta torte ar svecītēm.
Parasti bija par vienu sveci vairāk nekā bērnam tajā dienā palika gadi, jo šī papildu svece simbolizēja nākotni. Sveces dega visas dienas garumā, ja tās nodzisa, tad vietā lika jaunas. Vakarā bērns sveces nopūta un ievēlējās vēlēšanos."
Linduxis @ 08.07.2023 14:23Diemžēl precīzākā nākotnes rīcības prognoze ir cilvēka uzvedība pagātnē. Un tas attiecas gan uz laulībām, gan šķiršanos, gan bērniem. Tāds ir fakts, atmetot visus heitus, patikas/ nepatikas un emocijas.
Incognito @ 08.07.2023 11:05
Visticamāk arī muzikantam tika palūgts ierasties vienam, jo neba Ļena laistu garām izdevību pagozēties sabiedrībā, kurā pati tik ļoti gribētu būt un iederēties.
Bet jā, Lienei pat nebūtu nekā piemērota, ko uz tādu pasākumu uzvilkt mugurā, lai tur iederētos, jo visas savas smalkās kleitas savulaik ir apmainījusi pret polšu un zaceni. Bet Kivis jau visu grasījās nopirkt vietā, tikai viņš neprecizēja, ka vietā pirks vienu kleitu gadā no Sinsay veikala (man nav nekā pret to veikalu, tas vairāk kontrastam).
Minelūše @ 07.07.2023 21:27
Es nebrīnītos, ja Liene ostu. Viņa taču ūdeni uzskata par mārketingu, tāpat kā makeup noņēmēju. Kosmētiku vakaros nost nemazgā, varbūt arī nākamajā dienā seju nemazgā un tikai pieķellē klāt. Tādu bučot varētu nebūt diezko patīkami.
LabaDabaDa @ 08.07.2023 19:01Nu, šovakar gan Lupatlase apkārusies, piedodiet, saposusies! Indīgas krāsas spalvas ausīs līdz viduklim, svarovski kulons kaklā, plastmasas "akmeņu" gredzeni pirkstos un tas ne tuvu nav viss. Kā bilde no vecas grāmatas par lētticīgajiem iezemiešiem, kuriem nekrietnie bāļģīmji varēja iesmērēt visādus štruntus.
perfekti pateiktsLabaDabaDa @ 08.07.2023 19:01Nu, šovakar gan Lupatlase apkārusies, piedodiet, saposusies! Indīgas krāsas spalvas ausīs līdz viduklim, svarovski kulons kaklā, plastmasas "akmeņu" gredzeni pirkstos un tas ne tuvu nav viss. Kā bilde no vecas grāmatas par lētticīgajiem iezemiešiem, kuriem nekrietnie bāļģīmji varēja iesmērēt visādus štruntus.
Gan jau ss.com varēja dabūt, bet nu neies tak Andris tērēt naudu uz Dziesmusvētku biļetēm. Te vnk vecene cerēja par brīvu izmangot, bet palika bešā.Lauma Ruby @ 08.07.2023 19:37Izskatās, ka Lienei tomēr nesanāca dziesmu svētku biļetes dabūt?
Lauma Ruby @ 08.07.2023 19:37Izskatās, ka Lienei tomēr nesanāca dziesmu svētku biļetes dabūt?