Un tomēr tur kaut kas nav tā, kā parasti. Liene neliek bildes, storijus post factum, bet uzreiz. Neticu, ka viņa šo slēpa privātuma dēļ, jo cik daudz privātā viņa ir rādījusi, tāpat neticu, ka nebija laiks publicēt, jo vienmēr kaut kādus sīkumus publicē kā lidostas apakšbikšu apskati.
Es tomēr lieku uz to, ka pirms vai pēc ballītes abi mīlas balodīši krietni sastrīdējušies vai kas cits nelāgs noticis. Šodien pamodās, palasīja forumu vai kāds varbūt viņai privāti uzrakstīja, kāpēc nav bilžu, un beidzot ielika. Turklāt joprojām nav nemaz tādu bilžu, storiju, kur viņa darbotos ar Miu, pat pašas ieliktajā storijā Miu apsveic krustvecāki. Un no Līgas vakardienas storijiem bija redzams, ka bumbās uc ar Miu atradās viņa un viņas bērni, Kiviči Miu atrakcijās nepavadīja.
Vēl tas vakardienas storijs, kad ved Miu viena pati. Un tad tas "Mia, kukū". Es nesaprotu, kāpēc viņa nevar runāt ar viņu kā ar cilvēku, bet jārunā kā ar.. es nezinu ko. Es pat ar dzīvniekiem sarunājos kā ar cilvēkiem, nevis kukū, hihi vai klusēju. Es tiešām nesaprotu, kāpēc Liene ar viņu nerunā.
Un vēl pamanīju, ka Andris nepareizi loka (jeb tajā tekstā neloka vispār) Mias vārdu. Tur viņš rakstīja "es ar Lieni un Mia..". Liene jau arī bieži nepareizi loka, tā it kā vārds būtu Mija, nevis Mia, īpaši runājot.