iedod linku slinkām lezbām 😭KurkulisBurbulis @ 03.07.2023 18:08Hei lezbas, atgādinu par balsošanu Muzikālajā bankā. Tātad jābalso ir par tām grupām vai izpildītājiem, kas TOP15 ir zemāk par zsvars. Tādējādi zsvars tiks nobīdīts zemāk. Lūdzu neslinkojam un balsojam. Es Jums ticu
Creta @ 03.07.2023 16:21
Ja viņai ZTI bloķēts konts, tad attalināti viņa var tikai paskatīties uz konta atlikumu savu :)
domaju, ka tā cepējiņa izskatās aptuveni kā tā Una Kārkliņa vai Dainas Ome.TuunEs @ 03.07.2023 12:27Man arī kaut kā aizķēra vārds ''kūku cepējiņa'' :D
Domājams sevi cienošam, kuram tas ir kā bizness nepatiktu, ja nosauktu par cepējiņu..
TuunEs @ 03.07.2023 12:27Man arī kaut kā aizķēra vārds ''kūku cepējiņa'' :D
Domājams sevi cienošam, kuram tas ir kā bizness nepatiktu, ja nosauktu par cepējiņu..
KurkulisBurbulis @ 03.07.2023 18:08Hei lezbas, atgādinu par balsošanu Muzikālajā bankā. Tātad jābalso ir par tām grupām vai izpildītājiem, kas TOP15 ir zemāk par zsvars. Tādējādi zsvars tiks nobīdīts zemāk. Lūdzu neslinkojam un balsojam. Es Jums ticu
Incognito @ 03.07.2023 19:33
Par Horenu ?
Cukurbiete @ 03.07.2023 20:18Diez Mia vispār gaida savu dzimšanas dienu? Cepēja būs čakli pastrādājusi, Lienei būs ko dižoties, bet varbūt tam bērnam pat nav sajēgas, ko nozīmē dzimšanas diena?
McSara @ 03.07.2023 21:40Kā Mia vispār var saprast kad ir svētki, jo māmiņai taču svētki nepatīkot!
Patīk tikai pielikt vēderu pie citu galdiem, kā mēs to lieliski redzējām Norvēģijā, šobrīd gan vairāk mēdz uzkrist Graudiņiem!
Brokastis jau ari Lenka nekad need, tas nekas, ka Krētā no rītiem ēda kā tāds traktorists!
HiacinteBurkaa @ 04.07.2023 10:28Es brīnos par to, ka ir čaļi, kuri 2023. gadā ir gatavi spēlēt kopā ar Kiviču. Interesanti, kāds viņiem no tā labums. Ģitārists taču pietiekami pieprasīts un labs arī bez Andrīša klātbūtnes. Tā Muzikālās Bankas dziesma tekstuāli pilnīgs sūds, padziedāt bez autotjūnera jau arī vairs nespēj.
Bet palasiet komentārus- https://www.youtube.com/watch?v=6JPTshAjDIk
TuunEs @ 04.07.2023 11:18Man nez kapēc šie komentari ''ož'' pēc Lienītes PR menedžeres pirksta un, protams, paša mākslinieka arī.
Paskatieties, kas viņus raksta. Visi ir ar kaut kādu vārdu uzvārdu un četri ciparu skaitlis blakus un visi vēl pie tam vienā laikā sarakstīti.
Šie paši profili figurē arī pie citiem Andrīša video.
Ja jau viņs pats lielījās par fake sim kartēm, lai sabalsotu, tad kāpēc arī nefeikotu komentārus.