vivii @ 25.06.2023 20:32
Citādāks klimats, kaut vai ja salīdzina ar Latviju, Latvijā tas gaiss ir karsts, bet mitrs, savukārt Vācijā, tajā pusē ir sauss klimats, it īpaši lielpilsētā. Es tikko biju uz balkona un tāda sajūta, ka būtu cepeškrāsnī iekāpusi ?, ārā +32
oj nu kam vinai tas, gramata pagaidis, bet ciemins jau piemirsts.DamnFine @ 25.06.2023 20:24Diez Kivis maz gribēja savu pudeles māsu ņemt līdzi?
Būtu tik sēdējusi mājas ar meitiņu un pie sava kartona galdiņa rakstījusi grāmatu
kur var redzet?Helga Andersson @ 25.06.2023 20:50Paskatījos vēlreiz to storiju, kur vepris “uzstājas” - nu bože, kāda baisma ? tāds second hand embarrasment ? es galīgi nevaru padziedāt, bet pat es labāk nomaurotu ????
Martinika @ 25.06.2023 21:28Pārīša lokācija
https://hoteldowntown.de
Nez vai rīt dosies pilsētas izpētē, piem. uz Main Tower vai ēdīs slavenās Frankfurtes desiņas ar zaļo mērci?
Frankfurte pie Mainas jau arī varena finanšu meka. Kas zin, varbūt kādu ECB ēku apmeklēs :)
kapibara @ 25.06.2023 20:23
Varbūt.
Varbūt nesvin vārdadienas vispār. Bet, maz ticams. ?
LilyLady @ 25.06.2023 21:40
Viesnīcai atsauksmes ? netīri numuriņi, pastāvīgs troksnis, sūdīgs rajons, apkārt klīst visādi bomžiki un narkomāni. Alkāniem Kivičiem ļoti piemērota vieta. #richlifestyle ?
Citādāks klimats, kaut vai ja salīdzina ar Latviju, Latvijā tas gaiss ir karsts, bet mitrs, savukārt Vācijā, tajā pusē ir sauss klimats, it īpaši lielpilsētā. Es tikko biju uz balkona un tāda sajūta, ka būtu cepeškrāsnī iekāpusi ?, ārā +32
Tonya @ 25.06.2023 22:11
Šis dīvaini, jo tieši sausais karstums ir “panesamāks”, kā Latvijā mitrais. Es tā pēc savas un draugu, pazinu sacîtā. Man arī Holandē un Vācijā vasarās kurās tur biju, pat Polija vēl pirms pāris nedēļām - 30 grādi un virs likas pilnīgi normāli, devos staigāt, baudīt laiku. Latvijā tieši pretēji, 27+ un jau negribas bāzt degunu āra, svīstu kā sivēns ? bet laikam jau katram savādāk.
vajadzèja ienākt te palasīties 🤣Lorra @ 25.06.2023 22:58Beidzot pamodās un apsveica Miu vārda dienā. 23:00. Vajadzēja visu dienu lai atcerētos? ?