HiacinteBurkaa @ 24.06.2023 12:51Es saprotu, ka tagad tie pajoļi kaut kur lidos un Graudiņi turpinās vākt viņu bērnu? Nevarēju nepaskatīties storijus ar aprunātajiem svārkiem ?
Krizdole @ 24.06.2023 13:33Es laikam nekad nesapratīšu tos, kuri viņu aicina uzstāties ?♀️ pie tam vēl citā valstī, kad jāmaksā par uzstāšanos + vēl lidojumu, un abiem! Un nafig Liene vispār dodas līdzi? Kā video operators?
Minelūše @ 24.06.2023 13:24Kļūt par Mias krustvecākiem ir Graudiņu nasta uz visu dzīvi. Nezinu, vai viņi paši to jau apzinājušies. Kiviči viņus izmanto pa pilnu programmu. Nogrūž tik bērnu pie bezmaksas auklēm un paši jāj pa pasauli apkārt. Pofig, grib Graudiņi vai negrib, vai viņiem ir kādi plāni vai kādas darīšanas. Nav svarīgi, jāpalaiž krustmeitas vecākus "atpūsties" no tukša gaisa. Es arī esmu krustmāte vienam puikam un ok, es varu viņu pieskatīt šad un tad, bet es noteiktu protestētu, ja vecāki sāktu atstāt viņu pie manis regulāri un bez nekādas emergency.
Lienes outfits, nu jā. Tikko mēs uzslavējam, ka beidzot uzvilkusi kaut ko normālu, tā viņa tūlīt to sadirš, pievelkot klāt pēdējo murgu.
Aizkraukles Pārdevēja @ 24.06.2023 13:56Jā, svārki ir jauni, bet viss ko vecā švabra uzvelk izskatās netīri un nonēsāts… tā ir ,ka cenšas izskatīties kā Daugavpils meitenes ?
sēdēja kaut kāda kafē koncertā Daugavpilī divas jaunas blondīnes ,malkoja vīnu ,tieši pie skatuves. Pienāca sargsuns un bāza savu speķoto kameru klāt meitenēm,kas atpūtās.HiacinteBurkaa @ 24.06.2023 13:59
Varat konspektīvi pastāstīt, kas tās par D-pils meitenēm?
Aizkraukles Pārdevēja @ 24.06.2023 14:04sēdēja kaut kāda kafē koncertā Daugavpilī divas jaunas blondīnes ,malkoja vīnu ,tieši pie skatuves. Pienāca sargsuns un bāza savu speķoto kameru klāt meitenēm,kas atpūtās.
da ne tak, vini ieradisies uz Janu vakarinam ar konfesu kasti pa 5iti ( labi ja)kapibara @ 24.06.2023 13:21
Diez viņi kādu kapeiku atstāj Graudainajiem par vākšanu un barošanu? ?
amoreamore @ 24.06.2023 13:30Pirmkārt, apsveicu dāmas, forums ir panācis, ka teftelis novilcis savu taukmena mantiju un visiem lepni izrāda savu puzu.
Otrkārt, Ļenka nav atkal pa savu tupo pauri dabūjusi?
https://failiem.lv/u/yt3n48ajv
varbut kads beidzot ar telefonu ievilcis par seja lisanu.MiniMe33 @ 24.06.2023 14:11
Izskatās ka ir uzdauzīta acs, pat liekas šauraka par otru .
MiniMe33 @ 24.06.2023 14:11
Izskatās ka ir uzdauzīta acs, pat liekas šauraka par otru .
Krizdole @ 24.06.2023 13:33Es laikam nekad nesapratīšu tos, kuri viņu aicina uzstāties ?♀️ pie tam vēl citā valstī, kad jāmaksā par uzstāšanos + vēl lidojumu, un abiem! Un nafig Liene vispār dodas līdzi? Kā video operators?