Berry5 @ 23.06.2023 21:12Diez Mērsragā par šito maksāja 800€?
Klau, jums neliekas bišķi tā dīvaini tā vilkšanās līdzi? Es nez., ja pa manu pagalmu pa krūmiem plivinātos kāda bloņdinka, visus filmē un liek savos storijos..
Aizkraukles Pārdevēja @ 24.06.2023 12:19Ļenka, Ļenka…. Man ir kauns skatīties uz Tavu Līgo apģērbu. Sadzeltējuši, no vecuma brūni palikuši svārki, klāt nedaudz baltāks - tātad pāris gadus jaunāks - topiņš. Ārprāts ! Kilomaxā- humpalās var nopirkt smukākas drēbes
Berry5 @ 24.06.2023 12:33
Bēdīgākais ir tas, ka esmu redzējusi viņu arī gaumīgās un smukās drēbēs. Bet Liene turpina vilkt ārā no pakšķiem lupatas. Nesaprotu kapēc ? Tagad tie savalkātie čigānstila svārki - kur tādus izrakusi vispār.
Daudz kas arī jau ir nopārdots. Piemēram , Jimmy Choo 250 eur kurpītes pa 15 euro 😄 Lai ar tefteli var nodzertBerry5 @ 24.06.2023 12:33
Bēdīgākais ir tas, ka esmu redzējusi viņu arī gaumīgās un smukās drēbēs. Bet Liene turpina vilkt ārā no pakšķiem lupatas. Nesaprotu kapēc ? Tagad tie savalkātie čigānstila svārki - kur tādus izrakusi vispār.
Es esmu kurpju fanāts un es jau sapratu kas viņai bija par kurpju pāriem. Stulbene atdeva,lai varētu pielakties ar tefteli pa velti. Tagad jālielās ar Aļika plastmasas kurpēm 😄Aizkraukles Pārdevēja @ 24.06.2023 12:36Daudz kas arī jau ir nopārdots. Piemēram , Jimmy Choo 250 eur kurpītes pa 15 euro ? Lai ar tefteli var nodzert
Aizkraukles Pārdevēja @ 24.06.2023 12:36Daudz kas arī jau ir nopārdots. Piemēram , Jimmy Choo 250 eur kurpītes pa 15 euro ? Lai ar tefteli var nodzert
šodien visām lezbēm pohas 😄Berry5 @ 24.06.2023 12:41Atvainojos jāņu rìtā spaidu visiem īkšķīšus uz leju ☺
Aizkraukles Pārdevēja @ 24.06.2023 12:19Ļenka, Ļenka…. Man ir kauns skatīties uz Tavu Līgo apģērbu. Sadzeltējuši, no vecuma brūni palikuši svārki, klāt nedaudz baltāks - tātad pāris gadus jaunāks - topiņš. Ārprāts ! Kilomaxā- humpalās var nopirkt smukākas drēbes
Andris toreiz ietekmēja Lieni, bļaustījās greizsirdībā , kādus sūdus Ārens sapircis …. Tā visa esot pagātne un jāpārdod. Nedaudz žēl,ka Liene kā stulba aita tam visam piekrita.Tas alkašs nekad dzīvē nevarētu atļauties nopirkt to, ko bijušais vīrs viņai pirka. Bravūrīgais vepris!Berry5 @ 24.06.2023 12:43
Zini, tiešām sajūta ka labāko uz pohām ieliek andelē. Un tad šļūc uz Humanu, kad viss pa 50centiem.