Man ir dažādi draugi. Gan augstdzimuši, ja tev tā patīk, gan pavisam vienkārši cilvēki. Un kerkura man liekas pilnīgi stulba, neatkarīgi no tā, ar ko viņa draudzējas. Es nepretendēju uz vienīgo pareizo viedokli. Tas vienkārši ir mans viedoklis.kuranavliene @ 23.06.2023 11:58Cik forši ka tev ir tikai augstdzimuši draugi. Tagad cilvēkus noriesim,tikai ka viņam draugi ir cilvēki kuri mums personīgi nepatīk? Lai ko teiktu,Kerkira ir galvas tiesu pārāka par Lieni.
Es domāju ka pārāk ilgi tā draudzība nevilksies! Jau tagad kiveļi ir retāk ciemos.Vienīgi Mia,kad ir pie Graudiņiem,var justies mīlēta un apčubināta.Tur ir + tai draudzībai.oioioi @ 23.06.2023 12:44
Drīzāk uz Kiras fona izceļas visi ļenkas trūkumi. Kā saimniece nekāda, kā māte garām, pašas meitas aizbēgušas, nav privātmājas, dzīvo no rokas mutē, nav savas naudas. Izceļas pilnīgi visi trūkumi. Šāda draudzība nenāk viņai par labu sava "pozitīvā" tēla tēlošanai.
oioioi @ 23.06.2023 12:44
Drīzāk uz Kiras fona izceļas visi ļenkas trūkumi. Kā saimniece nekāda, kā māte garām, pašas meitas aizbēgušas, nav privātmājas, dzīvo no rokas mutē, nav savas naudas. Izceļas pilnīgi visi trūkumi. Šāda draudzība nenāk viņai par labu sava "pozitīvā" tēla tēlošanai.
Jā, Keitija kopš pasakainā dream tripa ir pazudusi no Kiveļu soctīkliem, te jau beibes kādu laiku atpakaļ piefiksēja. Man tiešām interesē, kas ir tas faktors - cerams, ka meičuks pats saprata kādi lūzeri ir gada tētis un pamātīte, un izvēlas ar šiem tik beiži vairs nečupoties 😏 vēl jau var būt, ka abi bezsmadzeņu kartupeļi kaut ko pārkāpa no bērnu tikšanās/dalīšanas vienošanās, un šiem piegrieza skābekli 🤣🤣🤣🤣 tas būtu ļoti smieklīgi, kas zin, maybe tam arī meklēja advokātu pa kaktiem.TuunEs @ 23.06.2023 15:36Kamēr Mia tiek apčubināta, safrizēta un saģērbta svētku drēbītēs citā ģimenē, tikmēr Gada māte plivinās mašīnā! Un izskatās, ka svētki arī netiks pavadīti kopā.
Es tiešām apbrīnoju, kad Miai būs dzimšanas diena, lai tad arī iemet pie Graudiņiem, pati tikmēr varēs atpūsties citur no smagās strādāšanas un nebūs jāpucē un jāizklaidē sava vienīgā meita, kura ir vēl pietiekoši maza, lai aizbēgtu.
Un kaut kā Keitija arī ir izčibējusi, gada vecākiem vairs nedot ''atrādīt'' storijos.
kapibara @ 23.06.2023 15:25Mia Graudainajiem atsūtīta?
SantaBarbara @ 23.06.2023 17:02
Kā jau standartā! Tetis darbinā un plancka,vienkarši sargā savu minī cīsinju!
kapibara @ 23.06.2023 17:26
Varbūt tas rakvernieks ir no zelta? ???
SantaClub @ 23.06.2023 18:47Ļenons krūmā karājas, kamēr beloveds šancē!???
Atsabiedrotādība @ 23.06.2023 17:25Ļenkai storijā Kerkiras topiņš vai kleita, kas tas ir. Melns ar baltiem punktiņiem uz lencitu. Kerkirai tāds Burkā bija :)))) Ļenkai garderobe paplašinās uz Kerkiras skapi ☺
ahahahahaSantaClub @ 23.06.2023 18:47Ļenons krūmā karājas, kamēr beloveds šancē!???