qwe @ 18.06.2023 19:47Gan jau ļenoks šodien depresijā guļ ka kuilis sataisijies uz dpili ?
Rozāforums @ 18.06.2023 18:11No dzejnieka feisbuka:
Nekad nenoliec otru, jo īpaši publiski, jo tu nezini, kas var ar tevi pašu notikt pēc kāda laika. Šo vērtīgo atziņu man iedeva Andris Kivičs . Jo reiz publiski izteicos, par viņu ne tos labākos vārdus.
BL* TU GLUPAIS DZEJNIEK,KURŠ PAT NEMĀK LASĪT -TIEŠI KIVA PUBLISKI APDIRSA SAVU BĒRNU MĀTI UN JA NEMALDOS APSMĒJA ARĪ ĀRENU PAR RESNU VIENKĀRŠI WTF
qwe @ 18.06.2023 22:13Pilnīgi gara acīm iztēlojos kā Andruha ceļa jūtīs par Daugavpili grozās spoguļa priekšā, ievelk vēderu, piemēra drēbes,kurās izskatās tievāks, kārto cekulu, iemēģina kustības, varbūt pat paduses izdzinis ...un pojene fonā guļ ar visām drēbēm gultā un sūc alu no bundžas
Ameliya @ 18.06.2023 22:47Laikam z-svars, atvainojos, scars, pr manager modusies, jo man FB izlēca sponsorēts grupas lapas posts par muzikālo banku. ?
raganas kārpaAriete @ 19.06.2023 02:25Bet kas Ļenai ar degunu tajā bildē ar to "dzejnieku"? Takā bumbulis degunā ?
qwe @ 18.06.2023 22:13Pilnīgi gara acīm iztēlojos kā Andruha ceļa jūtīs par Daugavpili grozās spoguļa priekšā, ievelk vēderu, piemēra drēbes,kurās izskatās tievāks, kārto cekulu, iemēģina kustības, varbūt pat paduses izdzinis ...un pojene fonā guļ ar visām drēbēm gultā un sūc alu no bundžas
Ameliya @ 18.06.2023 22:47Laikam z-svars, atvainojos, scars, pr manager modusies, jo man FB izlēca sponsorēts grupas lapas posts par muzikālo banku. ?
bet ja pareizi atceros tad tajā kivičšovā bija kadrs kur suķis stāvēja pie spoguļa vannas istabā un dzina paduses 😀kuššššš @ 19.06.2023 08:43Ooo. good morning matu čamdīšanas bumerangs jau ielikts. Liene ir modusies. Pirmdienas rītā un tik agri jau.
Bet ar to Magones jocīgo dzejinieku, ka tik netaps kāds kopīgs projektiņš. Jo tak re, radniecīgās dvēseles, jo šim esot gadījusies tāda pati situācija kā teftelim.
Es vēl atceros, ka viņš tur pie Magones braukāja un... viņai jau tā ar tiem vīriešiem neveicas, kaut kā drausmīgus kadrus izvēlas. Labi, ka ar šito ākstu tomēr nesapinās.
Paduses nedzīs. Tas par daudz gejiski viņam. Viņš tak īstais alfa teftelis.
Z-Svars :D:D:D:D:D
qwe @ 19.06.2023 09:13bet ja pareizi atceros tad tajā kivičšovā bija kadrs kur suķis stāvēja pie spoguļa vannas istabā un dzina paduses ?
šis cirks mums viss vēl priekšā, redzēsim kādi joki būs 🤣Skaistsceļš @ 19.06.2023 09:42Meitenes,kādēļ jūs domājat ka vepris uz Depili viens brauks? Nu neticu ka vecā ragana šo vienu laidīs,kaut aiz mašīnas skries bet nesīsies pakaļ.
Chempions Rafaels @ 19.06.2023 09:38Nu taja boomeranga jaunaja vina izskatas tiesam tragiski. Aizpampis mūlis, uz galvas kaut kāda wtf sausa pakula.Kur tad pazudusi Rapunzuelas garie matie Lieņuk???!!
Eliba @ 18.06.2023 17:00Bet runājot par Ļenkas stūrēšanu..vai tad viņa alimentus Ārenam maksā? Jo ja nemaksā,tad ne tikai Andra tiesībām ir liegums,bet arī Lienes vajadzētu būt un nemaz ar stūrēšanu nevarētu nodarboties..