Shameon @ 02.08.2021 11:05Pilnīgs sviests. Te vajadzētu visus vainīgos apsēdināt pie viena galda ar psihoterapeitu.
Un protams nofilmēt, jo es tagad naktīs nevarēšu gulēt nezinot patiesību.
Un vispār par ko Madaru iesūdzēt? Par to, ka aizvainoja "tēta šī brīža sieva" ? Neko nepareizu jau nepateica. Cik viena balināta slota spēj nodarīt pāri citiem. Es iedomājos arī par Buļa sievu un dēlu. Velns, tak pilna Lv ar krāpējiem, kāpēc bija jāpazemo sieva un dēls publiski.
Un jaciņas skandāls? jājā, nopirka Lienei tādu pašu, mhm ????
Amber @ 02.08.2021 09:15Andris: Madarai nav dibens!
Tikmēr Liene: https://failiem.lv/u/xbskw8a3e
Es neticu, ka Andris ir tik akls, lai neredzētu kura no abām dāmām ir patiešām fit un kurai pēcpuse ir tik pat plakana kā priekšpuse.
C00L Dzipsy @ 02.08.2021 12:20
Sisenis @ 02.08.2021 12:46Es skatos uz to Andri un saprotu, ka vārds "debīls" viņam ir daudz par maigu.
Rockabilly @ 02.08.2021 12:49Un Liene vispār ir veselo saprātu nodzērusi un nošņaukusi. Tā pārfiltrētā, nodzertā seja, kad viņa tik tiesājoši runā par Madaru. Stulbā kuce, tu esi pametusi savus bērnus, pati bildējies pusplika ar savu mazāko bērnu fonā, un kaut ko vēl ļerkstēs par to, kādām jābūt mātēm?
Liene, visticamāk tu šo tēmu lasi. Tu esi blozga un apsmiekls, un tava īstā vieta ir tiešām Ģintermuižā. Aizej, nomazgā muti, izslēdz telefonam internetu un palasi kādu grāmatu. Pamēģini arī nedzert kādu laiku, nu, vismaz nedēļu. Varbūt bilde sāks skaidrāka likties.
Shayk @ 02.08.2021 12:53Kiva saka, ka Madaras jaunais draugs dzivo uz vinas rekina. Kada rekina, uz sadarbibas naudas? ? Kur tadu sviestu var izdomat.