ha, jā, man tas pats 🙈 man vispār liekas, ka tādi pirdēji, krekstētāji, čāpstinātāji un atraugātāji kā resnais vepris, ar higiēnu īpaši neaizraujas. Tad vēl tas netīrais nags nesenajā storijā. Gan jau Lienite kasa brūnas strīpas no apenēm tāpat kā draudzenīte, tikai nav ielikusi publiskai apskatei.qwe @ 14.06.2023 14:34Skatos vepra pēdējo story kur šis mētelī lēkā pa skatuvi, nu sakiet ko gribiet, bet liekas viņa sviedru smakas jūtama caur telefonu ?
varbut pat beidzot būs caurspīdīgie kaznagi kājāsIncognito @ 14.06.2023 15:04Uz Liepāju Ļenoks būs savilkusi un sakarinājusi visu “krāšņāko”, sakrāsojusies kā papagailiene, lai viņu nedodies nekad vairs neaizēnotu jaunās un skaistās dūdiņas kā Daugavpilī. Rīgas dāma novērtēja Dpili par zemu domādama, ka tur būs viņas izpratnē prastas “lauķes” un aplauzās
qwe @ 14.06.2023 15:43varbut pat beidzot būs caurspīdīgie kaznagi kājās
teberebe @ 14.06.2023 13:36Liene, beidz dirst par dārgajiem vislabākajiem produktiem, rekur ir video no dzīvokļa, kur labi redzēt var Cien šampūnu un kondicionieri. ?t=91
Man personīgi nav nekas pret lētiem Lidl šampūniem, bet nevajag lēkt augstak par savu dirsu un muldēt, ka lieto kaut kādus dārgā gala līdzekļus. Vienīgais iemesls, kāpēc Lienei mati ir kaut cik atauguši, ir tas, ka viņa regulāri vairak kā pusgadu staiga ar ataugušām saknēm un neiet pie friziera. Un salonā saliekot līdzekļus, izfēnojot un smuki ieveidojot, jebkuri mati var izskatīties skaisti, veselīgi un spīdīgi. Pati viņa neredz atšķirību starp frizētavas video un saviem boomerangiem ar diezgan meh viduvēja paskata matiem, kādi viņai ir ikdienā?!
Un, protams, nerunājot jau vispār par to, ka "real woman 40+" lielākais pēdējo laiku sasniegums, ar ko lielīties storijos, ir mati
Pikachio @ 14.06.2023 14:47Lieņuk,nav bail uz Liepāju braukt? Te nav Daugavpils ar 2 dūdiņām, te tādas jaunas ,smukas meitenes ir simtiem? Vēl vasara, silti,jūra. Visas croptopiņos,šortiņos,svārciņos. Bet galvenais jaunas. Un te TĀDAS nakts ballītes visās malās notiek? jūrmalā ballīšu vietas viena pēc otras. Vaktēdama nevarēs novaktēt,pazudīs kāpās kā rīta rasa???
Knabsab @ 14.06.2023 16:18
Oj cik labs video!
Kiva vēl nav tik resns un Ļenkas bez stila visā krāšņumā - sporta jaka, pus zolīdi miņuki, platformas zābaki (mājās), kaujas makeup un karekļi ???
Nevajag jau pavilkties,bet pakacināt vepri,lai patracinātu poda birsti.Divām Daugavpils daiļavām ,tas veismīgi izdevās!Hortenze @ 14.06.2023 17:02
Es nezinu, cik ir jāizdzer, lai jauna, friša meiča pavilktos uz šito vec' mērkaķ'?! ?
Hortenze @ 14.06.2023 17:02
Es nezinu, cik ir jāizdzer, lai jauna, friša meiča pavilktos uz šito vec' mērkaķ'?! ?
Nav_vispar @ 14.06.2023 09:18
Lips of Kiss nav tiesību veikt injekcijas! Kaut kur bija minēts viņas vārds un es pārbaudīju, ka viņa nav sarakstos. Bet acīmredzot neviens to nekontrolē, jo pus Instagrams ar tādām meistarēm, kurām oficiāli nemaz nav atļaujas.
tapec, ka divata vanna vairs nevareja ielist.Anne Shirley @ 14.06.2023 17:33
Kāpēc viņa izskatās tik netīra tajā video???
Lauma Ruby @ 14.06.2023 19:59
Patiesībā traki, ka Liene reklamē cilvēku, kam nav tiesības veikt šādas injekcijas, jo sekas var būt tiešām bēdīgas.
Vai tiešām Latvijā nav cilvēki ,kas kontrolē šīs "meistarītes"? Cik skatījos,tad lips of kiss veic dažādas injekcijas - pat dibenā. Šis cilvēks var tiešām kaitēt cilvēkam, bet tomēr pelna naudu ar to un Liene lepni atbalsta cilvēku, kam nav atbilstoša izglītība un iesaka to savām sekotājām.
Lauma Ruby @ 14.06.2023 19:59
Patiesībā traki, ka Liene reklamē cilvēku, kam nav tiesības veikt šādas injekcijas, jo sekas var būt tiešām bēdīgas.
Vai tiešām Latvijā nav cilvēki ,kas kontrolē šīs "meistarītes"? Cik skatījos,tad lips of kiss veic dažādas injekcijas - pat dibenā. Šis cilvēks var tiešām kaitēt cilvēkam, bet tomēr pelna naudu ar to un Liene lepni atbalsta cilvēku, kam nav atbilstoša izglītība un iesaka to savām sekotājām.
Anne Shirley @ 14.06.2023 17:33
Kāpēc viņa izskatās tik netīra tajā video???