KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 6002
Reģ: 17.03.2023
Knabsab @ 12.06.2023 13:27
Vispār neskatos tās Kivja samocītās intervijas, bet to ar Davidu Krūmiņu noskatījos, jo nu tas chalis ir interesants eksemplārs.
Kiva 3x jautā - Tev ir heiteri? Kā nav heiteri? Nevar but ka Tev nav heiteri ???

Taukmens vienkārši, visus pēc sevis mēra.
13.06.2023 00:33 |

Reitings 6002
Reģ: 17.03.2023
TuunEs @ 12.06.2023 11:13
Lieņuks jau tik ļoti sevi nostādījis zemākā pozīcijā, ka ir gatava piedot jebko ko Kivičš izdomātu izdarīt. Gan jau arī Kiviča gultas priekus ar citu sievieti tanslētu tiešajā ēterā un teiktu ''Cik skaisti''.

''pasakaini, pasakaini" "hi, hi, hi". 😂😂😂
Pēc šī viņa varēs papildināt savu profesiju skaitu ar režisore un producente.
13.06.2023 00:47 |

Reitings 99
Reģ: 22.05.2022
Būšu nepopulāra, bet man tomēr nepatīk šis masveida uzbrukums Lienei... Jā, tāda, šitāda, visiem zināms, kāda, bet viņai IR mentālas problēmas... UN atnāk kuilis, kas nevis viņai palīdz, bet iztirgo īpašumus, mantas un vēl dauza kā pelavmaisu... Vai man Liene simpatizē? Galīgi nē, bet vēl daudz mazāk Andris, jo šajās attiecībās viņa ir totāls vardarbības upuris, turklāt ar mentālām šaizēm. Kāpēc neiet prom?: Palasiet, ir dauuuudz rakstu un stāstu, kāpēc neiet. Andris izies dziedādams (viņš vispār iesprūdis tīņu vecumā), bet Lienei būs kapec-pipec... Tīri cilvēcīgi man viņas žēl, jo arī visas tās viņas neadekvātās izpausmes, nu, nav normāla cilvēka izpausmes. Tur viss ir baigi traki aizkulisēs, es domāju... un beigsies slikti....
13.06.2023 02:19 |

10 gadi
Reitings 4309
Reģ: 03.08.2009
Zapte @ 13.06.2023 02:19
Būšu nepopulāra, bet man tomēr nepatīk šis masveida uzbrukums Lienei... Jā, tāda, šitāda, visiem zināms, kāda, bet viņai IR mentālas problēmas... UN atnāk kuilis, kas nevis viņai palīdz, bet iztirgo īpašumus, mantas un vēl dauza kā pelavmaisu... Vai man Liene simpatizē? Galīgi nē, bet vēl daudz mazāk Andris, jo šajās attiecībās viņa ir totāls vardarbības upuris, turklāt ar mentālām šaizēm. Kāpēc neiet prom?: Palasiet, ir dauuuudz rakstu un stāstu, kāpēc neiet. Andris izies dziedādams (viņš vispār iesprūdis tīņu vecumā), bet Lienei būs kapec-pipec... Tīri cilvēcīgi man viņas žēl, jo arī visas tās viņas neadekvātās izpausmes, nu, nav normāla cilvēka izpausmes. Tur viss ir baigi traki aizkulisēs, es domāju... un beigsies slikti....

Šāds viedoklis te jau ir pāris reizes uzpeldejis un es tam pilnīgi piekrītu. Andris ir pļēgurs un varmāka.. Es esmu ĻOTI pārsteigta, ka viņam izdevies savākt "grupu" un vēl kaut kādu raidijumu vadit. Diemžēl Lienei prātiņš neļauj dzīvot normālu dzīvi un domāju, ka ģimene to zināja tāpēc visādi centās sākumā palīdzēt, bet nu arī pie mentālām kaitēm nevar palīdzēt ja pašam liekas viss forši. Vnk Andris mazāk internetā izliek debīlus storijus tāpēc tiem, kas nav sekojuši un iedziļinājušies varbūt viņš vēl liekas +/- aktuāls. Lienes dzīvi viņš ir pamatīgi izpostījis.
13.06.2023 07:45 |

10 gadi
Reitings 2574
Reģ: 20.06.2013
Zapte @ 13.06.2023 02:19
vai tad Andris atnāca? Liene pati neuzlēca uz precēta pimpīša?
13.06.2023 07:47 |

Reitings 3733
Reģ: 13.12.2022
Ak, nabaga nevainīgā Lienīte, kura savas dzīves laikā izdauzījusies pa vairāku laulātu vīriešu gultām 😭 Tāda nabadzīte, viņai tas viss tikai mentālajās problēmās balstīts! 😭
13.06.2023 08:02 |

Reitings 10736
Reģ: 22.12.2022
Jā, mēs visas esam redzējušas Lienes mentālās problēmas.. kristībās, pie baseina.... ar drebuļiem un 2l ūdens pudeli.
13.06.2023 08:29 |

Reitings 2105
Reģ: 09.12.2021
qwe @ 13.06.2023 07:47
vai tad Andris atnāca? Liene pati neuzlēca uz precēta pimpīša?

Pec būtības jau uz tiem precētajiem pimpīšiem nevar tā uzlekt, ja paši precētie pimpīši to nevēlas.
🤨
Tas tā, ja aizdomājas.
Bet nē, neaizstāvu te neko, vnk filozofēju. 😀😀😀
13.06.2023 08:30 |

10 gadi
Reitings 2574
kapibara @ 13.06.2023 08:30

Pec būtības jau uz tiem precētajiem pimpīšiem nevar tā uzlekt, ja paši precētie pimpīši to nevēlas.
?
Tas tā, ja aizdomājas.
Bet nē, neaizstāvu te neko, vnk filozofēju. ???
protams, protams, taisniba. bet nu Liene pati pirmā viņam sāka zvanīt un uzmākties, tā kā nevar gluži teikt, ka Andris atnāca un nabaga lieniti paņema kamēr šī neko nesaprata ..
13.06.2023 08:36 |

10 gadiPatīk
Reitings 4492
Reģ: 31.10.2010
Jā, iespējams, ka Lienei ir daudz mentālo tarakānu, bet viņa nav rīcībnespējīga un saprot, ko dara. Visas Lienes attiecības ar precētajiem sākās pēc tam, kad Liene pirmā viņus uzmeklēja. Un protams, var jau teikt, ka ja vīrietis to negribētu, nekas nenotiktu, bet sorry - ja tu apzināti sit kanti precētam vīrietim, lieliski zinot, ka viņš ir precējies, tu neesi ne par matu labāka par viņu un esi pelnījusi sūdus sev uz galvas.
13.06.2023 09:03 |

10 gadi
Reitings 4309
Reģ: 03.08.2009
Man liekas, ka reizēm redzam, ka draugiem/paziņām/apkārtējiem nu nav "pilns penālis", bet nav arī nekādas baigās diagnozes un neko tur nevar darīt. Man, piemēram, ir viena paziņa, kurai liekas ok būt kopā ar čali, kurš pārvadā narkotikas. Viņa brauc ar viņu kopā un tas esot adrenalīns. Man no malas tas škiet - what the actual fuck, bet viņai adrenalīns... 🙄 Nu gan jau ar Lieni līdzīgi. Un ja vēl sākumā tuvākie mēģināja oki teikt, tad tagad pavisam atmetuši ar roku.
13.06.2023 09:05 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
LilyLady @ 12.06.2023 23:56
Resnis ielicis IG intrigu, ka, ja sanākšot, tad kopā ar Niku Endziņu būšot kas MEGA episks. Un sekotājiem jāmin, vai tā būs dziesma vai kas cits. Skaidrs, ka vepris sataisījies gadsimta šļupstienam. Viens pasaules nenovērtēts "episks" klips pāris gadus atpakaļ jau bija, kur taukmens gorījās zem dušas kā izmircis kurmis, bet Endziņš izjusti dauzīja klavieres taustiņus. Gaidām nākamo mega izgāšanos. ?

Es par šo tā sāku smieties :D:D:D Gadsimta šļupstiens... izmircis kurmis :D. Man pat liekas, es tādu klipu neesmu redzējusi :D.
Bet nu episki, episki - tas koncerts Palladiumā izklausās fantastiski: Lieņuks pie bungām, Mia skraida pa skatuvi un teftelis kopā ar Endziņu sēc kaut kādu ''episko'', jauno gabalu :D
Man Lienes nav žēl, jo viņa pati tajā visā piedalījās jau no paša sākuma. Gadsimta mīlasstāsts. Nebija tā, ka teftelis viņu piespieda, aizvīla utt. Pati uzkārās viņam kaklā un aizskrēja ''dzer tēju'' nakts vidū. Tīri aktīvi.
Un pat ja(JA, jo neviens te forumā nav ārsts, lai diagnozes uzstādītu un reizēm stulbai uzvedībai nav nekāda sakara ar veselības problēmām)viņai ir mentālas problēmas, viņa nav nepieskaitāma - viņa pati var lemt par savu dzīvi. Pieaudzis cilvēks. Ja negrib iet prom un neaizgāja jau sākumā, kad kirpičs nodemonstrēja savu patieso alkāna dabu, tad ko citiem darīt? Ar varu viņu nolaupīt, ieslēgt kkur, nelaist pie kirpiča? Pieaugušu sievieti, kurai nav atņemta rīcībspēja un kura ir pieskaitāma. Ne taču. Varbūt, ka viņas ģimene arī mēģināja sākumā kaut ko, bet nu nevar cilvēki veltīt tagad visu savu dzīvi, lai risinātu viņas problēmas, pie tam, ja viņa pati neko negrib mainīt (šis nav gadījums, kad viņa grib prom, bet neviens viņai nepalīdz).
13.06.2023 09:12 |

10 gadi
Reitings 10763
Reģ: 21.03.2014
Dirsnis laikam to kabrioletu nesaubagoja un visš lupīnu pļavas pierīgā jau būs drīz noziedējušas. Maz ticams, ka šonedēļ kko filmēs klipam. Bet nu... var jau arī noziedējušā pļavā
13.06.2023 09:14 |

10 gadi
Reitings 2574
kuššššš @ 13.06.2023 09:12

Es par šo tā sāku smieties :D:D:D Gadsimta šļupstiens... izmircis kurmis :D. Man pat liekas, es tādu klipu neesmu redzējusi :D.
Bet nu episki, episki - tas koncerts Palladiumā izklausās fantastiski: Lieņuks pie bungām, Mia skraida pa skatuvi un teftelis kopā ar Endziņu sēc kaut kādu ''episko'', jauno gabalu :D
Man Lienes nav žēl, jo viņa pati tajā visā piedalījās jau no paša sākuma. Gadsimta mīlasstāsts. Nebija tā, ka teftelis viņu piespieda, aizvīla utt. Pati uzkārās viņam kaklā un aizskrēja ''dzer tēju'' nakts vidū. Tīri aktīvi.
Un pat ja(JA, jo neviens te forumā nav ārsts, lai diagnozes uzstādītu un reizēm stulbai uzvedībai nav nekāda sakara ar veselības problēmām)viņai ir mentālas problēmas, viņa nav nepieskaitāma - viņa pati var lemt par savu dzīvi. Pieaudzis cilvēks. Ja negrib iet prom un neaizgāja jau sākumā, kad kirpičs nodemonstrēja savu patieso alkāna dabu, tad ko citiem darīt? Ar varu viņu nolaupīt, ieslēgt kkur, nelaist pie kirpiča? Pieaugušu sievieti, kurai nav atņemta rīcībspēja un kura ir pieskaitāma. Ne taču. Varbūt, ka viņas ģimene arī mēģināja sākumā kaut ko, bet nu nevar cilvēki veltīt tagad visu savu dzīvi, lai risinātu viņas problēmas, pie tam, ja viņa pati neko negrib mainīt (šis nav gadījums, kad viņa grib prom, bet neviens viņai nepalīdz).
pēc dažu citu domām, pārējiem visiem jāstāv klusu, kamēr šmara aplej ar sūdiem precēto veču sievas un bērnus un piekritoši jāmāj ar galvu - tas jau slims cilvēciņš, ko tad tur .... Vēl pažēlot to sūdu spaini ...
13.06.2023 09:17 |

Reitings 99
Par apsēstību ar seksu - daudziem cilvekiem ar garīga rakstura traucējumiem ir ļoooti pastiprināta un neadekvāta dzimumdziņa. Jā, un arī tieksme lietot rupjus vārdus, runāt par seksu, lamāties, zemjostas jociņu - bet tas jau vairāk uz Tunci attiecas :), bet tam jau īsti pilnas kastītes nav, kā jau tiecu, šķiet iesprūdis 14 gadu vecumā, ir tāi vīrieši gan mentāli, gan intelektuāli. Raidījuma vadītājs, ibio rio. Empātija - nulle, intelekta nesabojātas smadzenes, narcisms un sarunas par sevi, visgudrāko, vislabāko, visvairāk piedzīvojušo ar vienīgo pareizo viedokli (raidījumu ar Ušakovu pārpratuma pēc noskatījos, U. patīkami pārsteidza, ļoti mainījusies un augusi pa šiem gadiem, Klucis ne ar ko nepārsteidza - tāds pats nebaudāms idiņš, kā vienmēr. Un, nē, nav tā, ka kādreiz viņš bija normāls, labāks, gudrāks utt. - viņš vienmēr bijis tupenis, tikai drusku savāktākā formā)
13.06.2023 09:50 |

Reitings 1923
Reģ: 11.04.2023
Amber @ 18.07.2021 17:19
Manuprāt Andris Kivičš ir visseksīgākais un iekārojamākais vīrietis Latvijas šovbiznesā. Tā bārda un kepons arī ļoti piestāv, tā teikt, piedod viņam tādu īpašu “odziņu”! Kurai vēl sievietei ir tā paveicies kā Lienei? Nu nevienai! Tāpēc jau viņai ir tik daudz heiteres, jo visām skauž, ka Lienei ir tāds vīrs kā nevienai!

Tipa jautājums sievietēm kurām patīk chubby vīrieši kivičam nav ne vainas.
13.06.2023 09:51 |

Reitings 3733
Reģ: 13.12.2022
Berry5 @ 13.06.2023 08:29
Jā, mēs visas esam redzējušas Lienes mentālās problēmas.. kristībās, pie baseina.... ar drebuļiem un 2l ūdens pudeli.

Jā un nē. Man patiešām šķiet, ka viņai ir mentālas problēmas, kurām alkohols vēl ir katalizators. Ja nebūtu alko un strādātu ar sevi, varētu tikt galā. Bet kaut kas tur apakšā gan ir…
13.06.2023 09:57 |

Reitings 1451
Reģ: 05.12.2021
Zapte @ 13.06.2023 09:50
Par apsēstību ar seksu - daudziem cilvekiem ar garīga rakstura traucējumiem ir ļoooti pastiprināta un neadekvāta dzimumdziņa. Jā, un arī tieksme lietot rupjus vārdus, runāt par seksu, lamāties, zemjostas jociņu - bet tas jau vairāk uz Tunci attiecas :), bet tam jau īsti pilnas kastītes nav, kā jau tiecu, šķiet iesprūdis 14 gadu vecumā, ir tāi vīrieši gan mentāli, gan intelektuāli. Raidījuma vadītājs, ibio rio. Empātija - nulle, intelekta nesabojātas smadzenes, narcisms un sarunas par sevi, visgudrāko, vislabāko, visvairāk piedzīvojušo ar vienīgo pareizo viedokli (raidījumu ar Ušakovu pārpratuma pēc noskatījos, U. patīkami pārsteidza, ļoti mainījusies un augusi pa šiem gadiem, Klucis ne ar ko nepārsteidza - tāds pats nebaudāms idiņš, kā vienmēr. Un, nē, nav tā, ka kādreiz viņš bija normāls, labāks, gudrāks utt. - viņš vienmēr bijis tupenis, tikai drusku savāktākā formā)

no vienas puses varetu tev piekrist, ka teorētiski par slimu cilveku nevajadzētu samazgas liet, bet viņi abi ir viena zābaku pāra divi zābaki.
Es piekrītu tam, ka Liene nav rīcībnespējīga. Jā, viņai noteikti nav pilns pulkstenis, bet nu nav arī tā, ka viņa rīkojās neapzināti. Viņa ir vnk ļauna bāba - tas, kas tur bijis bērnībā - mazā, smukā, blondā Lienīte, kurai gan jau visi pakaļskraidījuši un darījuši tā, kā viņai iegribās, tagad, kad kaut kas nenotiek pēc viņas prāta - kādi sūdi tur nāk no mutes ārā, to mēs visi redzam. Un tā ir aisberga redzamā daļa.
Tāpat kā pamestās meitas - mēs redzam tikai to, ka meitenes izvēlējās dzīvot ar tēvu, bet, kas tur ir bijis, lai meitenes (un visas) pieņemtu tādu lēmumu.Vai Mia - mēs redzam tikai to baisā paskata, totālas vecāku nolaidības rezultātu. Tā visa ir tā aisberga redzama daļa - tas, kas paliek aizkadrā ir daudz vairāk un briesmīgāk. Un tāda diemžēl ir realitāte.
Un atmetot visus sūdus, ko Liene ir darījusi vai nedarījusi ar citiem pieaugušiem vīriešiem un sievietēm, to, ko viņa ir izdarījusi n-tajiem bērniem, par to vien viņa ir pelnījusi visus sūdus pār savu galvu.
13.06.2023 10:17 |

Reitings 15444
Reģ: 29.04.2022
Žēlot Lenku? Sorry not sorry - nē!
Žēlot var cilvēkus, kas cenšas darīt labas lietas par spīti dzīves izaicinājumiem. Ļenka vienmēr ir gribējusi vieglu un skaistu dzīvi. Kiva viņai ir kā radīts. Kā jau te iepriekš rakstīja - viņi ir vienu zābaku pāris.
Nav attaisnojuma tam, ka Kiva šo klapē un es pat neņemos teikt, ka Ļenkai vajadzētu vnk iet prom. Diemžēl ļoti daudzas sievietes, kas cieš no vardarbības, nespēj aiziet no tām attiecībām, pat, ja grib.
Ļenkas un Kivas meitām ir paveicies ar adekvātiem otrajiem vecākiem. Pašiem Kirpičiem atlicis tikai totāli nodzert savas pēdējās pelēkās vielas paliekas.
Ja kaut vienam no viņiem būtu grams saprāta, viņi censtos kaut par Miu parūpēties. Bet nav. Tas cik Mia ir izaudzināta par mauglēnu, totāli parāda to abu radījumu stulbumu. Abi ir garā vāji, ar zemu intelektuālo kapacitāti, alkohola atkarīgie, kas diemžēl ir iemantojuši popularitāti un viņu dzīvesveids tiek daļā sabiedrības uztverts par normālu.
13.06.2023 10:56 |

Reitings 99
Knabsab: "Ja kaut vienam no viņiem būtu grams saprāta, viņi censtos kaut par Miu parūpēties. Bet nav. Tas cik Mia ir izaudzināta par mauglēnu, totāli parāda to abu radījumu stulbumu. Abi ir garā vāji, ar zemu intelektuālo kapacitāti, alkohola atkarīgie, kas diemžēl ir iemantojuši popularitāti un viņu dzīvesveids tiek daļā sabiedrības uztverts par normālu."
Tieši tā!!! Bindri izmeta no šova par to, ka suni nepareizi atdeva, bet šie divi kārstās pa koncertiem, lieveņie, sadarbībiņām, ekrāniem... vjek.
13.06.2023 11:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits