Knabsab @ 12.06.2023 13:27Vispār neskatos tās Kivja samocītās intervijas, bet to ar Davidu Krūmiņu noskatījos, jo nu tas chalis ir interesants eksemplārs.
Kiva 3x jautā - Tev ir heiteri? Kā nav heiteri? Nevar but ka Tev nav heiteri ???
TuunEs @ 12.06.2023 11:13Lieņuks jau tik ļoti sevi nostādījis zemākā pozīcijā, ka ir gatava piedot jebko ko Kivičš izdomātu izdarīt. Gan jau arī Kiviča gultas priekus ar citu sievieti tanslētu tiešajā ēterā un teiktu ''Cik skaisti''.
Zapte @ 13.06.2023 02:19Būšu nepopulāra, bet man tomēr nepatīk šis masveida uzbrukums Lienei... Jā, tāda, šitāda, visiem zināms, kāda, bet viņai IR mentālas problēmas... UN atnāk kuilis, kas nevis viņai palīdz, bet iztirgo īpašumus, mantas un vēl dauza kā pelavmaisu... Vai man Liene simpatizē? Galīgi nē, bet vēl daudz mazāk Andris, jo šajās attiecībās viņa ir totāls vardarbības upuris, turklāt ar mentālām šaizēm. Kāpēc neiet prom?: Palasiet, ir dauuuudz rakstu un stāstu, kāpēc neiet. Andris izies dziedādams (viņš vispār iesprūdis tīņu vecumā), bet Lienei būs kapec-pipec... Tīri cilvēcīgi man viņas žēl, jo arī visas tās viņas neadekvātās izpausmes, nu, nav normāla cilvēka izpausmes. Tur viss ir baigi traki aizkulisēs, es domāju... un beigsies slikti....
vai tad Andris atnāca? Liene pati neuzlēca uz precēta pimpīša?Zapte @ 13.06.2023 02:19Būšu nepopulāra, bet man tomēr nepatīk šis masveida uzbrukums Lienei... Jā, tāda, šitāda, visiem zināms, kāda, bet viņai IR mentālas problēmas... UN atnāk kuilis, kas nevis viņai palīdz, bet iztirgo īpašumus, mantas un vēl dauza kā pelavmaisu... Vai man Liene simpatizē? Galīgi nē, bet vēl daudz mazāk Andris, jo šajās attiecībās viņa ir totāls vardarbības upuris, turklāt ar mentālām šaizēm. Kāpēc neiet prom?: Palasiet, ir dauuuudz rakstu un stāstu, kāpēc neiet. Andris izies dziedādams (viņš vispār iesprūdis tīņu vecumā), bet Lienei būs kapec-pipec... Tīri cilvēcīgi man viņas žēl, jo arī visas tās viņas neadekvātās izpausmes, nu, nav normāla cilvēka izpausmes. Tur viss ir baigi traki aizkulisēs, es domāju... un beigsies slikti....
qwe @ 13.06.2023 07:47vai tad Andris atnāca? Liene pati neuzlēca uz precēta pimpīša?
protams, protams, taisniba. bet nu Liene pati pirmā viņam sāka zvanīt un uzmākties, tā kā nevar gluži teikt, ka Andris atnāca un nabaga lieniti paņema kamēr šī neko nesaprata ..kapibara @ 13.06.2023 08:30
Pec būtības jau uz tiem precētajiem pimpīšiem nevar tā uzlekt, ja paši precētie pimpīši to nevēlas.
?
Tas tā, ja aizdomājas.
Bet nē, neaizstāvu te neko, vnk filozofēju. ???
LilyLady @ 12.06.2023 23:56Resnis ielicis IG intrigu, ka, ja sanākšot, tad kopā ar Niku Endziņu būšot kas MEGA episks. Un sekotājiem jāmin, vai tā būs dziesma vai kas cits. Skaidrs, ka vepris sataisījies gadsimta šļupstienam. Viens pasaules nenovērtēts "episks" klips pāris gadus atpakaļ jau bija, kur taukmens gorījās zem dušas kā izmircis kurmis, bet Endziņš izjusti dauzīja klavieres taustiņus. Gaidām nākamo mega izgāšanos. ?
pēc dažu citu domām, pārējiem visiem jāstāv klusu, kamēr šmara aplej ar sūdiem precēto veču sievas un bērnus un piekritoši jāmāj ar galvu - tas jau slims cilvēciņš, ko tad tur .... Vēl pažēlot to sūdu spaini ...kuššššš @ 13.06.2023 09:12
Es par šo tā sāku smieties :D:D:D Gadsimta šļupstiens... izmircis kurmis :D. Man pat liekas, es tādu klipu neesmu redzējusi :D.
Bet nu episki, episki - tas koncerts Palladiumā izklausās fantastiski: Lieņuks pie bungām, Mia skraida pa skatuvi un teftelis kopā ar Endziņu sēc kaut kādu ''episko'', jauno gabalu :D
Man Lienes nav žēl, jo viņa pati tajā visā piedalījās jau no paša sākuma. Gadsimta mīlasstāsts. Nebija tā, ka teftelis viņu piespieda, aizvīla utt. Pati uzkārās viņam kaklā un aizskrēja ''dzer tēju'' nakts vidū. Tīri aktīvi.
Un pat ja(JA, jo neviens te forumā nav ārsts, lai diagnozes uzstādītu un reizēm stulbai uzvedībai nav nekāda sakara ar veselības problēmām)viņai ir mentālas problēmas, viņa nav nepieskaitāma - viņa pati var lemt par savu dzīvi. Pieaudzis cilvēks. Ja negrib iet prom un neaizgāja jau sākumā, kad kirpičs nodemonstrēja savu patieso alkāna dabu, tad ko citiem darīt? Ar varu viņu nolaupīt, ieslēgt kkur, nelaist pie kirpiča? Pieaugušu sievieti, kurai nav atņemta rīcībspēja un kura ir pieskaitāma. Ne taču. Varbūt, ka viņas ģimene arī mēģināja sākumā kaut ko, bet nu nevar cilvēki veltīt tagad visu savu dzīvi, lai risinātu viņas problēmas, pie tam, ja viņa pati neko negrib mainīt (šis nav gadījums, kad viņa grib prom, bet neviens viņai nepalīdz).
Amber @ 18.07.2021 17:19Manuprāt Andris Kivičš ir visseksīgākais un iekārojamākais vīrietis Latvijas šovbiznesā. Tā bārda un kepons arī ļoti piestāv, tā teikt, piedod viņam tādu īpašu “odziņu”! Kurai vēl sievietei ir tā paveicies kā Lienei? Nu nevienai! Tāpēc jau viņai ir tik daudz heiteres, jo visām skauž, ka Lienei ir tāds vīrs kā nevienai!
Berry5 @ 13.06.2023 08:29Jā, mēs visas esam redzējušas Lienes mentālās problēmas.. kristībās, pie baseina.... ar drebuļiem un 2l ūdens pudeli.
Zapte @ 13.06.2023 09:50Par apsēstību ar seksu - daudziem cilvekiem ar garīga rakstura traucējumiem ir ļoooti pastiprināta un neadekvāta dzimumdziņa. Jā, un arī tieksme lietot rupjus vārdus, runāt par seksu, lamāties, zemjostas jociņu - bet tas jau vairāk uz Tunci attiecas :), bet tam jau īsti pilnas kastītes nav, kā jau tiecu, šķiet iesprūdis 14 gadu vecumā, ir tāi vīrieši gan mentāli, gan intelektuāli. Raidījuma vadītājs, ibio rio. Empātija - nulle, intelekta nesabojātas smadzenes, narcisms un sarunas par sevi, visgudrāko, vislabāko, visvairāk piedzīvojušo ar vienīgo pareizo viedokli (raidījumu ar Ušakovu pārpratuma pēc noskatījos, U. patīkami pārsteidza, ļoti mainījusies un augusi pa šiem gadiem, Klucis ne ar ko nepārsteidza - tāds pats nebaudāms idiņš, kā vienmēr. Un, nē, nav tā, ka kādreiz viņš bija normāls, labāks, gudrāks utt. - viņš vienmēr bijis tupenis, tikai drusku savāktākā formā)