kuranavliene @ 11.06.2023 15:38Man gan šķiet ka abas blondās skaistules vienkārši ierēc par Kivičiem.Sež pie muzikanta tā pavisam tuvu minisvārciņos,kājiņa par kājiņu tā pavedinoši.Tās meičas reāli uzjautrinas,skatoties kā vepris siekalojas un kā veca švabra riņķī lēkā,jo Liene tika nomērīta ar tādu skatienu!!! Jo neticu ka viņām reāli patiktu tāds speķis kurš knapi padvest var.?Fotogrāfējās arī lai veprim vairāk asinis uzsistu un pleksti pakaitinātu.
amoreamore @ 11.06.2023 21:01Paskat tik, resnais pelmenis divas blondās īpaši izcēlis.
Vai šovakar gaidāmi mežera plūdi, vai rīt būs atkal saslimšana/alerģija, vai redzēsim ļenakuci ar uzsistu aci?
https://failiem.lv/u/gpyaxa5qv
SantaClub @ 11.06.2023 21:04
Ļena jau tūliņ kliegs, ka lauķes!?
Greetaa @ 11.06.2023 21:39Un viena no meitenēm ielikusi storiju, kur viņai rokās ir Mia. Un Kivičs nevarēja nepieminēt par vissmukākajām, vecais ziķeris ?
Greetaa @ 11.06.2023 21:39Un viena no meitenēm ielikusi storiju, kur viņai rokās ir Mia. Un Kivičs nevarēja nepieminēt par vissmukākajām, vecais ziķeris ?
es nē @ 11.06.2023 21:44
Ļenka vnk stresā, spēj tik iedomāties, kas būtu, ja sargsuns nebūtu līdzi!! Kivis jau tajos meiteņu storijos var redzēt, ka šķielē vislaik uz viņām dziedot.
jenna @ 11.06.2023 23:05Es nezinu kādēļ tas palicis manā prātā, bet zinu 200%, ka Kivis paziņojot par attiecībām ar Madaru kkādā intervijà minēja, ka vienmēr sapņojis par seksīgu, blondu zaķi ? nu tolaik totāli bija samīlējies un Madara bija viņa sapņa piepildījums spriežot pēc intervijām. Skatoties pēdējos storijus, secinu, ka nekas nav mainījies - jauni, blondi, seksīgi zaķi vēl aizvien veco runci padara traku!