ZapeNape @ 11.06.2023 09:00Man izskatījās, ka tās blondīnes iesmej par kivi.
un noliekam šito plulatu blakus tam divām blondīnēm🤣 šausmas 🤣SantaClub @ 11.06.2023 11:18Vai tiešām tik grūti aiziet uz to pašu H&M un nopirkt kādu basic apģērba gabalu. Viņai piestāv klasiskais stils, ļaunā Ārena laikos labi savi iznesa, bet kas tur tagad notiek ir vienkārši. ? Brīnos, ka nagiem un skropstām nauda atrodas.
SantaClub @ 10.06.2023 21:25Ko??
bet cik tantuks lepns sevi atrāda, viņai viss patīk 🤣magdalena333 @ 11.06.2023 12:02Es pat nebrīnos, ka Ārena laikos viņai bija stilists, vai arī tajos glaunajos veikalos viņai daudz maz palīdzēja pārdevējas. Tagad var pilnībā redzēt Lienes stila izjūtu, kuras nav. Tās bikses ar tiem izšuvumiem ir kaut kas vienkārši bezgaumīgs, kaut kāda bezgaumīga oranža, strīpaina maika ar dermantīna jaciņu, es saprotu, ka tā var ģērbties 14 gadīga meitene, bet ne jau 43 gadīga sieviete. Un šeit jau nav pat stāsts, ka viņai nebūtu līdzekļu, tak par kaut kādu naudu viņa arī šīs lupatas nopirka. Tak var kaut vai tajā pašā Pinterest atrast idejas kā ģērbties moderni ar odziņu arī 40+
qwe @ 11.06.2023 12:45bet cik tantuks lepns sevi atrāda, viņai viss patīk ?
Krizdole @ 11.06.2023 14:38Ooo, blondajām dūdiņām ir pat kopbilde ar mākslinieku! Izskatās, ka te būtu bijis izdevīgāk būt bez miesassardzes ?
tiesi padomaju, mums te tads ielu muzikants katru otro dienu pie bankas dzied. Izklausas lieliski, vai teftelim kads kapeicinu mestu, ja vins dotos pasauli iekarot, nez vai.VissIrSlikti @ 11.06.2023 15:33Izklausās, ka šim kā standarta krogus muzikantam tā īsti savu dziesmu, kuras dziedāt uz lievenīšiem, nemaz nav. Mauc tik nebalsī kaut kadus hītus