SantaClub @ 10.06.2023 21:25Ko??
oioioi @ 10.06.2023 16:21
Viņas ikdienas kustības un sports bija skaidri redzams storijā, kur ielika VIENAS dienas noietos soļus un pārējās nedēļas dienas labi ja knapi 300 soļi. Kur var šitā dirst un melot! Vienā laidā! Vienā gabalā, nonstopā visu laiku un par visu! Kaut kāds sviests! Ko viņa mēģina apmuļķot? Pati sevi?
LilyLady @ 10.06.2023 21:35
Jā, dāmas sapucējušās, pasūtījušas pudeli vīna. Birste laikam domāja, ka uz baigiem laukiem brauc, un būs tur pati daiļākā, bet aplauzās, ka stilīgi meičuki atļaujas tuvplānā aplūrēt un filmēt viņas šļupstošo bīlovedu. Turklāt, nevar zināt, vai tās ir sawļu fanītes vai kādas cālenes/dievietes, kas vienkārši ierēc par svīstošo vepri un viņa greizsirdīgo sargsuni.?
nereali, izskatijas, ka dazi, ieraugot, ka filme, piecelas un aizgaja. Kur var but TIK stulbi. Vinai kads nevar ta maigi pateikt, ka ir absoluti nepieklajiga?Ariete @ 10.06.2023 20:35Kā tai švabrai vēl nav apnicis bāzt telefonu sejā cilvēkiem kas atpūšas kafejnīcā? Es pieceltos un izdauzītu viņai to ziepju trauku no rokām.
Ariete @ 10.06.2023 20:35Kā tai švabrai vēl nav apnicis bāzt telefonu sejā cilvēkiem kas atpūšas kafejnīcā? Es pieceltos un izdauzītu viņai to ziepju trauku no rokām.
Man izskatījās, ka tās blondīnes iesmej par kivi.kapibara @ 11.06.2023 05:09Trakā Liene. Sāka filmēt abas blondīnes. ?
Bet meitenes skaistas, KOPTAS.
Noteikti sabijās, ka nocels teftellll.
Un, ja viņas gribētu, tad miera vējos to izdarītu. ?
Sarma1986 @ 11.06.2023 09:34Vepris tak sēc, svepst, aizelšas un auro. Tās ir šausmas ne dziedāšana, jebkurš tunelī dziedošs pensionārs vai dzērājs meldiñu notur labāk, zobi kā redele smirdošā mutē, bārda kā bomzim, smirdīgs, nemazgāts mētelis un vepra puza, sēc un svīst. Iedomājieties teorētiski seksu ar tādu ? Tās blondīnes gan jau ierēc par vepra sēkšanu un smaciñu.