nav pirmā reize, kad ierodas ar lielu nokavēšanos, nesen tak arī bija tas pats tai labdarības pasakumā, ne? Es saprotu, ka gadās, bet šie jau hroniskie kavētāji. Saprastu, ja būtu kaut kāda baigā dīva, bet tak vepris ir izbijis uz doto brīdi tāds baigais NEKAS 😏 brīnos, ka viņu turpina aicināt.Cukurniedre111 @ 10.06.2023 19:45Tātad Kiviča koncerts vakar Taurupē!
Nebaudāmāku koncertu neesmu apmeklējusi,ar stundas nokavēšanos uzstājās,bļauj neviss dzied,elso kā pēc maratona,un 3 reizes koncerta laikā vienu un to pašu dziesmu bļāva. ??♀️ Kaut neviens neprasīja atkārtojumu ? Protams Lieņuks bija līdzi ar visu mazo.Bet viss labāk varēja redzēt uz ko cilvēki tiešām bija nākuši,un gaidījuši. Berezinu un Raselu,nu tad tur visi dejoja un dziedāja. Kā uzvilkās atkal Kivičš publika pajuka ??? Tiešām nesaprotu kurš to šļupstekli sauc sev uz pasākumiem uzstāties. Viņš koncertā dziedāja Baby shark dziesmu,nu nopietni?! ??♀️?
Greetaa @ 10.06.2023 20:34Pēdējais storijs - Mia viena pati skraida pa terasi blakus tām blondīnēm, kamēr Liene iekšā ēd zupu?
Ariete @ 10.06.2023 20:35Kā tai švabrai vēl nav apnicis bāzt telefonu sejā cilvēkiem kas atpūšas kafejnīcā? Es pieceltos un izdauzītu viņai to ziepju trauku no rokām.
Greetaa @ 10.06.2023 20:34Pēdējais storijs - Mia viena pati skraida pa terasi blakus tām blondīnēm, kamēr Liene iekšā ēd zupu?
kamēr salūzīs 🤣amoreamore @ 10.06.2023 20:16Tagad teftelis staigās tajā Krētas kreklā tik ilgi kamēr krekls sāks jukt ārā?
Linus @ 10.06.2023 20:31Kā Kivītim siekaliņa tek un actiņas mirdz divu skaisto, jauno, platīnblondo meiteņu virzienā Grabuļlienes jaunajos storijos ? Ai, Andri, Andri… kad sapņo, aizver acis ?
Innim @ 10.06.2023 20:43
Man reāli ir kauns viņas vietā! Ar to telefonu visiem sejā, citi aizsedz sejas.. drausmas!
Un Andris vēl kaut kādu komentāru saka blondīņu virzienā ? mājās būs tracis
Creta @ 10.06.2023 20:59
Laikam sapsihojās un pameta bērnu tēvam. To blondo zaķu fonā, kundze rozā samta sporta jaciņā zaudē pamatīgi.