Slima vai izliecies?Atklāšu baisu noslēpumu,mātes pat nogalina savus bērnus,ne tikai aiz matiem plūkā.Un neviens te 100procentīgi neko neapgalvo bet izsaka aizdomas.Un izteikt aizdomas nav aizliegts!Nepatīk? Nenāc un nelasi! Tik vienkārši!amnēzija @ 01.06.2023 11:34
Man nav nekādu pretenziju kā kurš kuru ģimenē sauc. Nevajag savas fantāzijas uzdot par īstenību. Tieši tik vienkārši.
Dažām te aiziet jau līdz absurdam. Kaut vai ar to, ka māte varētu savam bērnam matus raut ārā. Es vienkārši lasu un brīnos, kur līdz kam tādam var aizdomāties.
Jānis, atšķirībā no kivja, nav alkohola reibumā.FDieviete @ 01.06.2023 13:13Skatos, Madaras video. Nez,kāpēc par to neraksta, ka tur ir vardarbība? Keitija saka,lai beidz un Janis turpina celt vinu,lai mestu,vai baidītu mest udeni. Nu meitene neizskatijas diez,ko prieciga..
kuranavliene @ 01.06.2023 13:29Slima vai izliecies?Atklāšu baisu noslēpumu,mātes pat nogalina savus bērnus,ne tikai aiz matiem plūkā.Un neviens te 100procentīgi neko neapgalvo bet izsaka aizdomas.Un izteikt aizdomas nav aizliegts!Nepatīk? Nenāc un nelasi! Tik vienkārši!
FDieviete @ 01.06.2023 13:13Skatos, Madaras video. Nez,kāpēc par to neraksta, ka tur ir vardarbība? Keitija saka,lai beidz un Janis turpina celt vinu,lai mestu,vai baidītu mest udeni. Nu meitene neizskatijas diez,ko prieciga..
vivii @ 01.06.2023 14:04
Ja godīgi, man tas moments likās tāds dīvains! Ok viņiem spēle, Keitijai veste utt. utt. utt., bet kaut kā dīvaini. Es vēl iedomājos, kāpēc Madara vispār lika tādu video, ar kaut kādu zemtekstu, kas attiecināts uz Kivi vai kā?
Es gan esmu labās domās gan par Madaru un Jāni, bet šitas story man nelikās ok.
Scandinavian @ 01.06.2023 14:18Kura šodien ies uz Ezīti Tallinas kvartālā, varēs dzīvajā apskatīt abus iesauļojušos rokstārus.
Scandinavian @ 01.06.2023 14:18Kura šodien ies uz Ezīti Tallinas kvartālā, varēs dzīvajā apskatīt abus iesauļojušos rokstārus.
Cocococonut @ 01.06.2023 15:21Nu Lienei nav paveicies ar to kaktu meistari, atgādina Sidu no Ice Age