Kardašjana un Mārkla ar to pelna miljonus kamēr Ļenka paliek par ar vien lielāku apsmieklu.LuckyStrike @ 31.05.2023 21:34Dāmas, kā jūs vēl nesaprotat. Viņa nedomā tādās kategorijās. Cilvēks ar tādām psihes "īpatnībām" dzīvo pavisam citā pasaulē. Savās acīs viņa ir tikpat skaista kā selfijos un kopumā gluži vai Kardašjana un Megana Mārkla vienlaikus, par viņiem visi baumo, apskauž; arī viņa filmējas šovos un beloved hazbends ir rokstārs!
fuzzypants @ 31.05.2023 22:34Es jau, protams, neko, beeet samazgas atkal tiks ventilētas. Madaras storijā var redzēt video, kur Kima Jāni uzrunā par tēti ?
elfa* @ 31.05.2023 23:11Bet vispār, jā - vai bērnudārzā neredzēja, ka viņai matiņi vietām nav un tās zobu problēmas? Vai kāds no malas? Vnk liekas jocīgi, ka Didrai toreiz daži viģiki un bāriņtiesa klāt, bet Kirpiču alkāni mēnešiem par Miu knapi rūpējas un nepievērš uzmanību tam, ka viņai varētu būt veselības problēmas(ne jau no lielas veselības viņai to matu nav) un tas ir redzams, un... neviens nav atbraucis. Ja būtu, gada tēvs taču aurotu nedēļu storijos un vainotu Madaru un Jāni.
fuzzypants @ 31.05.2023 22:34Es jau, protams, neko, beeet samazgas atkal tiks ventilētas. Madaras storijā var redzēt video, kur Kima Jāni uzrunā par tēti ?
elfa* @ 31.05.2023 23:11Bet vispār, jā - vai bērnudārzā neredzēja, ka viņai matiņi vietām nav un tās zobu problēmas? Vai kāds no malas? Vnk liekas jocīgi, ka Didrai toreiz daži viģiki un bāriņtiesa klāt, bet Kirpiču alkāni mēnešiem par Miu knapi rūpējas un nepievērš uzmanību tam, ka viņai varētu būt veselības problēmas(ne jau no lielas veselības viņai to matu nav) un tas ir redzams, un... neviens nav atbraucis. Ja būtu, gada tēvs taču aurotu nedēļu storijos un vainotu Madaru un Jāni.
amnēzija @ 31.05.2023 22:40
Es gan dzirdēju, ka Kima māsai teica - Keitij, Keitij, dod man ieroci. Vāds "tētis" tur nevienu brīdi neizskanēja.
MeltedCheese @ 31.05.2023 22:27Madara malacis! Cepuri nost! Meitiņas sapucētas, ar meitenēm nodarbojas. Kima izcilniece. Prieks skatīties! A kas Miai? Staigā ar lisu galviņu gandrīz, vienas un tās pašas drēbes, zobiņi čupā, jāskatās kā divi parazīti augām dienām lieto alkoholu.
LilyLady @ 31.05.2023 23:37Gan jau suņuks saņēmis pavēli no saimnieka publicēt kaut ko no Krētas, kas kaut attāli līdzinās bērnu izklaidēm. Kivis saprot, ka Keitija mājās pastāstīs, ka nebija ne trubu, ne kaskāžu, ne akvaparku. Tā nu birste starp 500 savām lēto pelkostīmu bildēm meklē bērnu laukumiņus, kam nostaigājuši garām, prastos deju priekšnesumus viesnīcā, peldes tai pašā vienā vienīgā baseinā. Skaidrs, ka nekā cita arī nav, jo solītās izklaides bērniem vienkārši nebija.
oioioi @ 31.05.2023 23:59
Jā. Un vecā ļena lepni posto un atrāda svešu bērnu, nevis savu meitu panākumus. Un mazās meitiņas panākumus. Šajā vecumā patiešām gādīgi vecāki savus bērnus ved gan dziedāt, gan dejot. Citi jau Cālī dzied un Dzirnās danco trīs gados. Būtu labāk ar savu bērnu nodarbojusies nevis lepojusies ar cita bērna jaukumu, kas ir citas mammas nopelns. Un ievietojusi jau atkal savu pameitu. Pozicionē kā savu bērnu bezmazvai. Fui! Kauns. Un lai nekladzina par savām tiesībām tikai āpēc, ka bērna tēvs ir vīrs. Tas nedod NEKĀDAS tiesības ne publiskot, ne atrādīt. PILNĪGI NEKĀDAS TIESĪBAS.
MeltedCheese @ 31.05.2023 22:27Madara malacis! Cepuri nost! Meitiņas sapucētas, ar meitenēm nodarbojas. Kima izcilniece. Prieks skatīties! A kas Miai? Staigā ar lisu galviņu gandrīz, vienas un tās pašas drēbes, zobiņi čupā, jāskatās kā divi parazīti augām dienām lieto alkoholu.
bet piekritisi, ir starpiba ar grusanu pulcinos,un, vispar nekadu atbildibu pret bernu. Bernam ir nepieciesams kaut minimals rezims. Ipasi, ja tiek nedelas nogales vadata pa visadiem dzerstiniem, tad tik daudz ka vecaku pohu laika tikt lidz darzinam, lai normali paed un no citiem tad iemacas iet uz podina, ja jau vecaki nejedz iemacit.Becinjja @ 01.06.2023 01:13
Tādā vecumā vest uz pulciņiem nav veselīgi! Tie ir tikai vecāku ego untumi, bērnam tādā vecumā neinteresē tas viss vēl. Sākot no 6-7 tas paliek aktuāli, bet ne jau 3 gados "3 pietupieni-3 saplaukstieni". Cita lieta, ka viņi arī mājās ar viņu nedarbojas kā to dara citi, bet nevajag arī pārspīlēt un cita grāvī mesties, ka bez maz no pamperiem visur tos bērnus jāstumj iekšā. :D
paklausies tālāk, vairākas reizes saka tēt tētamnēzija @ 31.05.2023 23:44
Var jau nepatikt tas ko es uzrakstīju, bet tā tajā video Kima māsai teica. Es tur nevienu vārdu neesmu izgudrojusi, kā te citas mēdz to darīt. Tāpēc jāliek ?? Šis nu gan ir jocīgi.. ?