gribuiemestkapeiku @ 31.05.2023 19:12Es viņai pajautātu bez uzdirsiena, bet viņa nenobloķēs??
AiKaaaSaaap @ 31.05.2023 19:34
Nosauks par tuparilu un nobloķēs
nimfa1726 @ 31.05.2023 17:26tu jociga? Vins tam bernam neko nedara ?
es tiesi padomaju, ja butu izmeginajusi , spiegtu ka karuseli.VissIrSlikti @ 31.05.2023 20:36Ielik bildes no atrakcijām un trubām vien no attāluma. Gan jau neko no tā nemaz neizmēģināja
VissIrSlikti @ 31.05.2023 20:36Ielik bildes no atrakcijām un trubām vien no attāluma. Gan jau neko no tā nemaz neizmēģināja
Minelūše @ 31.05.2023 19:24
Noteikti nobloķēs.
Jā, Miai nav matu. Bet visdīvaināk man šķiet, ka tas tiek izrādīts publiskai apskatei. Mati sasieti un atsprausti tā, lai tieši tas plikums atklātos. Ir jau muļķīgi no Kivičiem gaidīt saprātīgu rīcību, bet tomēr ar kādu mērķi bērna plikpaurība tiek tik atklāti izrādīta? Viņi taču nedomā, ka visi ir akli.
Minelūše @ 31.05.2023 19:24
Noteikti nobloķēs.
Jā, Miai nav matu. Bet visdīvaināk man šķiet, ka tas tiek izrādīts publiskai apskatei. Mati sasieti un atsprausti tā, lai tieši tas plikums atklātos. Ir jau muļķīgi no Kivičiem gaidīt saprātīgu rīcību, bet tomēr ar kādu mērķi bērna plikpaurība tiek tik atklāti izrādīta? Viņi taču nedomā, ka visi ir akli.
AnneBelle @ 31.05.2023 21:10
Es arī šo nesaprotu. Traka versija, bet varbūt Liene greizsirdīga uz Miu un speciāli viņu šādi izrāda. ?
Dāmas, kā jūs vēl nesaprotat. Viņa nedomā tādās kategorijās. Cilvēks ar tādām psihes "īpatnībām" dzīvo pavisam citā pasaulē. Savās acīs viņa ir tikpat skaista kā selfijos un kopumā gluži vai Kardašjana un Megana Mārkla vienlaikus, par viņiem visi baumo, apskauž; arī viņa filmējas šovos un beloved hazbends ir rokstārs!Minelūše @ 31.05.2023 19:24
Noteikti nobloķēs.
LilyLady @ 31.05.2023 18:31
3 bērnus pametušai dzeguzei principā nebūtu tiesību vērt vaļā savu smirdīgo muti par ģimenes vērtībām.
DamnFine @ 31.05.2023 21:15Kima Rābe ļoti skaisti skan. :) ļoti jauki, ka pie viņas diploma nav vecais uzvārds. Jo ne Kivim, ne viņa uzvārdam ar to nav nekāda sakara.
elfa* @ 31.05.2023 21:39
Bet Lienei tak vienalga - viņa hetero, tāpēc viss normāli. Pareizo vērtību aizstāvētāja. Tie geji, tie jau tie lielie, ļaunie ģimeņu grāvēji. Nevis šādas mātītes, kas pamet bērnus un nerūpējas pienācīgi pat par vienu palikušo. #lienesloģika
Tās bildes, kur var redzēt, ka Miai tiešām nav matu vietām ir tik skumīgas. Nabaga bērns.
Ceļojuma reportāža best vacation ever ar tām skumjajām bildēm storijos, kur viņa mēģina tagad visiem iestāstīt, ka tā izklaidējās, tā izklaidējās, bija tik daudz ko darīt... smieklīgi :D