plus tas ka vina aiz tiem cilvekiem uz ielas filmeja, vispar, kur var but tada nekauniba? Trakak neka krievu turisti parastie. Vispar lenkuce nefilme ko dara, tas skaidrs, kauns pilnigi. Plus taja fish spa lenka vienkarsi nogruda Miu, kas pagadijas vinai pa kajam.LuckyStrike @ 28.05.2023 14:58Tas ir tas, ar ko slaveni russo turisto. Pielikt kuņģi ēstuvē un vēl rezervīti līdzi sapakot.
kā var tā kārties kaklā vecim un vēl runāt visādu bullshituVārdotāja @ 28.05.2023 15:32vai ne? Lieņuks kko tur ucinās, bet Andža nav pretīmnākošs…?
nu tas tak virs beloved. Tad drikst viskautko runatAizkraukles Pārdevēja @ 28.05.2023 15:47kā var tā kārties kaklā vecim un vēl runāt visādu bullshitu
Sarma1986 @ 28.05.2023 16:13Andra sejā un žestos ir tikai un vienīgi aizkaitinājums. Izskatās, ka knapi noturas, lai neuzšautu voblai Būs nolaidies uz zemes. Bet tupā vobla to neredz, filmē tik un publicē uz nebēdu.
Keitija vienās drēbēs izrauta no mājas. Matus 12 gadu vecumā ar vajadzētu prast izmazgāt, nav vairs maza meitene. Pilnīgs bardaks ar papuci.
A kas ar Karadžanu nav labi 😳 man šķiet ļoti forša māmma meitei? Vai es ko nezinu?Ariete @ 28.05.2023 15:43Neesmu Madaras fane, bet viņa salīdzinot ar šitiem diviem ir perfektā māte. Tā pati Karadžana. Ļenkuce ir radīta stāvēt uz Lienes ielas.
Laikam nebuxā vinčikus storijos!😂😂😂Gardenia @ 28.05.2023 16:41A kas ar Karadžanu nav labi ? man šķiet ļoti forša māmma meitei? Vai es ko nezinu?
Kā tad Mijai augļi! Paskaties storijā kur švabra mīdijas ēd tur tak var redzēt viņai pliki fricīši pat mērci neredzēju! Garšīgajā griķijā fricīši!🙈Ariete @ 28.05.2023 15:46Tiešām žēl to meiteņu ka ar šādiem pērtaķiem jābūt. Vienīgi cerams, ka Mia dabū paēst beidzot normāli. Augļus utt.