ta varetu but, tefteli ieprieks Madara aiz rocinas vadaja, ja bija, kur japiepulas ar smadzenu izmantosanu, lenkuci bijusais, mamma, masa aiz rocinas. Galva abiem kukuu, ko vini var kopa izlemt.Lorra @ 27.05.2023 16:38
Vēl jo labāk. Varbūt priekš viņiem ir pārāk sarežģīti sameklēt autobusu, izpētīt to maršrutu, pieturvietas. Nu es nespēju noskatīties kā tāds ceļojums izpaliek kaķim zem astes.
Madara nepelna miljonus un pirmā pagadijusies liķene turp un atpakaļ maksās sālīti.FDieviete @ 27.05.2023 00:24Diršana par slimošanu. Ja tiešām būtu slims, pat tad, ja Liene nav diez ko vieamīliga, būtu izfilmējusi, kadu storiju, kurā pienes tējiņu vai viegals pusdiens.
Es, Madaras vietā, ārdītos, lektu pirmajā liķenē, atrastu, kādu kurš varētu līdz tai viesnīcai aizbraukt, lai apstiprinātu to,ka nav tas, ko te apspriež!
Brrr.ne velti tās Ļenkas meitas ir tur,kur vinas ir un jau cik gadus nav tikušās.
Jo ar to Vīnes hop off/hop on tūristu autobusu varēja braukt pat 48 stundas, tad nu brauca arī, zili palikdami 😁Ariete @ 27.05.2023 16:11Vīne vismaz ar autobusu pabrauca un skatlogus paskatījās!!! Laikam ar bērniem nav vēlme pat doties nekur ??
Minelūše @ 27.05.2023 18:16Plancka peld. "Mia arī tā gribētu".
Es drīzāk domāju, ka vairāk par visu Mia gribētu labu mammu.
SaldaMēle @ 27.05.2023 18:42Jūs redzējāt to poraino degunu,ko filtrs nav ķēris?
Marfa @ 27.05.2023 18:08ta varetu but, tefteli ieprieks Madara aiz rocinas vadaja, ja bija, kur japiepulas ar smadzenu izmantosanu, lenkuci bijusais, mamma, masa aiz rocinas. Galva abiem kukuu, ko vini var kopa izlemt.
Nesapratu, kas pa Vadimu? 😄 Es kaut ko palaidu garām ?Krizdole @ 27.05.2023 15:40Nu re, paldies Vadimam par ceļojumu ? un pat te kā čerez žopu - kartiņa kaut kāda pleķaina, kā nez no kurienes izvilkta
Aizkraukles Pārdevēja @ 27.05.2023 19:36Nesapratu, kas pa Vadimu? ? Es kaut ko palaidu garām ?
un vēl 7 lienes peldkostīmi 😄Dalia @ 27.05.2023 20:19Tā esmu tikai es, vai viņiem katru dienu vienas un tas pašas drēbes mugurā?
Sevišķi MR Kivičam? Melns krekls un spilgti šorti un šļopenes, pat kurpju nav, lai ietu uz vakariņām, un meitai spilgts krekls un džinsa šortiņi?
Šitāda tipa frukti kaa Kivis ir nerealakie manipulatori. Man lidzigi ir ar tevu. Lai gan esmu pieaugusi sieviete, bet tapat pardzivoju, kad aizdzeras un ir žēl. Lidzigi diemzel ir nabaga mazajai Keitijai. Jo tevs paliek tevs un šis to lieliski izmanto zinot, ka meitenei miksta sirsnina un atmaigst pat pret sho alkanu. Kima ir lidzigi tapat kaa mana masa kura ir nospraudusi robezas un stingru raksturu. Bedigi, bet dzives patiesiba..MeltedCheese @ 27.05.2023 20:22Un ko tu, Kivi panāci ar to visu?! Sabojāji meitai mācību gadu. Tagad būs jāsēž vasaras darbos, kamēr citi bērni atpūtīsies. "Neaizmirstamais" ceļojums skatīties kā sencis visu laiku zem grādiem atrodas!
ka tik tas nav pats taukmenssidzha @ 27.05.2023 20:27Ēst "glaunās" vakariņas ar ielas kaķiem. Nice.
Tur vēl kāds fonā atraugājās laikam.
Chempions Rafaels @ 27.05.2023 20:27Šitāda tipa frukti kaa Kivis ir nerealakie manipulatori. Man lidzigi ir ar tevu. Lai gan esmu pieaugusi sieviete, bet tapat pardzivoju, kad aizdzeras un ir žēl. Lidzigi diemzel ir nabaga mazajai Keitijai. Jo tevs paliek tevs un šis to lieliski izmanto zinot, ka meitenei miksta sirsnina un atmaigst pat pret sho alkanu. Kima ir lidzigi tapat kaa mana masa kura ir nospraudusi robezas un stingru raksturu. Bedigi, bet dzives patiesiba..