Kivis pat uz lielās meitas pusi neskatās kur nu vēl Lieni! Storija tak var dzirdēt viņa viņu sauc vairākas reizes, viņam emocijas 0. Tad viņa saka labi ejam bez tēta. Visinteresantākais, ka no poda birstes šorīt nedzird zaķīt, mīļumiņ. Vispār nepārmij nevienu vārdu.Nav_vispar @ 27.05.2023 11:16Ārprāts cik Liene sapampusi izskatās,caur saulenēm redzams.Tie riktīgi abu starpā kaut kas nav.Teftelis pat neskatās uz Lienes pusi.
Ensha @ 27.05.2023 07:41
Tieši tā, neesi zobārsts.
Man meita nav edusi maisijumus, pie higienista gājusi regulāri, ka parādījās zobi. Bet viņai ir nodrupuši priekšējie piena zobi, līdz smaganai. Tas bija noveršams, bet tā ka mums Rīgā Šarlotes poliklīnika, kur tajā brīdī apmeklējām zobārstu pateica - ne, neko nevar darīt. Ka ir tā ir. Es uzticējos zobarstam, protams, tagad ejam privātā klīnikā, kur attieksme ir pilnīgi cita. Varēja noverst to sākumā stadijā, bet nu tagad gan vairs neko. Uztaisijam rentgenu tagad pēdējo reizi, jo nelien patstavigie zobi ārā tik raiti ka vajadzetu, tūlīt jau 8 gadi. Bet nu rentgens un ārsts nomierināja, ka tūlīt kuru katru brīdī arī tos nodilušos izstums. Tas ir patiesiba meitai Baigais komplekss, jo viņa iet jau skola, bet mana vaina tajā visā bija tikai tas ka es neizvelejos no paša sākuma pareizos ārstus. Bet higiēna, zobu labošana, zobu tirišana ir notikusi vienmēr!
Nu kā tad viņš tās rotas nopirks, tā tak nav bižutērija! Viesnīcu juvelierveikalos tak dārgas mantas tirgo! Kuras paredzētas krievu tūristu kabatām.Arahne @ 27.05.2023 11:17Resnajam veprim vīruss ir izslimots, bet savām meitenēm pa rotai nopirkt roka neceļās.
Gardenia @ 27.05.2023 11:24Nu kā tad viņš tās rotas nopirks, tā tak nav bižutērija! Viesnīcu juvelierveikalos tak dārgas mantas tirgo! Kuras paredzētas krievu tūristu kabatām.
Sarma1986 @ 27.05.2023 11:19Kur tad šī var aiziet, ja Teftelis peso nedod, pat grabuli vai t-kreklu nopirkt nevar ??? tup kā kucīte pie aukstā baseina.
Man šķiet, ka alko un ēdienu līdzi speciāli nedod. Ir vietas kur barčiki pie baseiniem kopējiem, restorānā-ēdnīcā. Nakts baļļuku vietās. Katrā ziņā pie švabras baseina nekā tāda nav.Liizha1 @ 27.05.2023 11:21Gardenia teksts @ 27.05.2023 11:17[/quote
Dod. Nu es nezinu tieši par šo viesnīcu, bet Turcijas all in, kur es esmu bijusi, ir pludmales bāri un kokteiļi, vīns, alus ir cauru dienu pieejami, cik tev lien.
McSara @ 27.05.2023 11:22Tuklais zaķis šodien izskatās sprigans un veselīgs, ne miņas no gripas! ?
Creta @ 27.05.2023 11:22Labums no tās reportāžas:
1. Krēta maija beigās NoGo
2. Šī viesnīca ar bērnu NoGo
Bet tā viesnīca taču nav nekurienes vidū šosejas malā? Vai tomēr ir?Sarma1986 @ 27.05.2023 11:19Kur tad šī var aiziet, ja Teftelis peso nedod, pat grabuli vai t-kreklu nopirkt nevar ??? tup kā kucīte pie aukstā baseina.
Liizha1 @ 27.05.2023 11:18Šī rīta storijos filtrs pat neķer to aizpampušo seju. Vai nu gadsimta paģira vai raudājusi plekste
Tam nu gan neticu, piedevām vēl bez ģičas tak lidoja!sidzha @ 27.05.2023 11:41Es nebrīnītos, ja šim bijis ārzemju latviešu kāzu kāds lievenīša koncerts, tāpēc arī bija nozudis. Vakar bija latviešu valodā dzirdama vīriešu saruna.
Bet, kur tad Mia būtu vakar viena, nebrīnītos, ja atstātu vienu istabā aizmigušu.
LuckyStrike @ 27.05.2023 11:44Bet tā viesnīca taču nav nekurienes vidū šosejas malā? Vai tomēr ir?
Var taču aiziet tāpat pa ieliņām pastaigāt, baltās mājiņas paskatīties, skaistos krāšņumaugus. Bet Norvēģijā jau šī arī negāja pa ciemu staigāt, no loga tik fočēja kuterus ?