Man gan neizskatās dusmīgs, nav ko izdomāt.Rozāforums @ 25.05.2023 18:36Andža katru dienu arvien dusmīgāks uz ļenkuci ,nez cik ilgi viņi vēl paliks kopā,līdz rudenim,jaunam gadam?neizskatās ka andža vairs grib būt kopā ar kukušku.
Pinky winky @ 25.05.2023 18:43Reāli nesaprotu jēgu tiem stulbajiem storijiem, kuros viņi kaut kur iet, bet ļenka tikai iefilmē kārtējo huiņu… re,strūklaka,re,ejam ēst,re,saule spīd,re,elpojam?♀️vnk tāda dura.
Ļena,nopērc tak vietējā veikalinā normālāka paskata saulenes,šitās metinàtāju sapnis tevi padara par totālu idioti.
varbūt pārklausījos . Nodomāju,nu gan jociņš 😳 Par to ,ka visu laiku karās viņam kaklā kā šunelis un dievina viņuLabaDabaDa @ 25.05.2023 18:43
Paldies par tulkojumu ?. Jo man izklausījās, ka viņš saka: "jo es esmu tievs". Tas būtu vēl smieklīgāk.
Bet nu ko var gribēt no "Jūro iz mai hou".
sakuraszarins @ 25.05.2023 18:58Kas, tad nu Ļenka, šai ceļojumu reportāža, nedemonstrēs savu intelektu un neliks no wikipedia kopētos tekstus, par dažādiem objektu apskates vietām.
Pinky winky @ 25.05.2023 18:43Reāli nesaprotu jēgu tiem stulbajiem storijiem, kuros viņi kaut kur iet, bet ļenka tikai iefilmē kārtējo huiņu… re,strūklaka,re,ejam ēst,re,saule spīd,re,elpojam?♀️vnk tāda dura.
Ļena,nopērc tak vietējā veikalinā normālāka paskata saulenes,šitās metinàtāju sapnis tevi padara par totālu idioti.
vivii @ 25.05.2023 19:10
Ja runājam par Lienes stilu, tad visi labi zin viņas “izcilo gaumi”, reizēm atliek vien nobrīnīties kā viņa tā māk sakombinēt savus outfitus ?
Bet, lai cik tas nebūtu smieklīgi, vienam pazīstamajam ir līdzīgas saulesbrilles no Fendi, tikai stikli vēl ir nodrukāti ar F logo, tad vēl nesen redzēju vienu blogeri ig, kura rādīja kā stilīgi sakombinēt džinsa vestīti (tādu kā Lienei) ar vasaras lina, plato galu biksēm. Un vēl, LV ir viens platformeņu modelis no 2006.gada kolekcijas (ja nemaldos), kurš ir ļoti līdzīgs Lienes omju stila tupelēm.
Tā kā, Lieņuks savā ziņā ietur stilu ????
Kur nu dusmīgs? Tak tikko intervijā teica, ka savu dzīvi nevar iedomāties bez Lienes, kas ir saprotami, jo kurš gan viņu pālī vadās un vēl bez Maziņš. Tā kā pārējie bērni viņam pofig, arī Keitija.Aniia @ 25.05.2023 18:50Man gan neizskatās dusmīgs, nav ko izdomāt.
Bet Keitijai gan garīgais čupā. Pirmā sajūsma pāri, gan jau māsas un mammas arī pietrūkst.
teberebe @ 25.05.2023 18:41
esmu diezgan droša, ka tur alko var dažādos bāros dabūt visu dienu. Parasti ir arī kaut kādi snacks bars vai saldējuma stends, vai kas līdzīgs, kur var dabūt visu dienu kaut ko dabūt uzkost, bet šiem vienkārši ir vienalga, neies jau meklēt, ja pašiem vajag tikai iešmigot.
Tieši tā! Burgeri/hotdogi/pankūkas svaigas un ļoti biezi ir arī atsevišķi ēdieni,kas palikusi no pusdienām, nu paēst jau toc pietiktu! Esmu bijusi tādos lielos apartamentu kūrortos ,parasti viss ir diezgan izmētāts un ir bijis tā,ka kadu ēstuvi pamani tikai pēdējas dienas 🙈 Arī tie “20” baseini! Ja viņi ir,un uz viņiem vari iet visiem,bet viņi bij tā privāti atdalīti,ka negribējās līst sveša “pagalma” un mūsu kūrorta bij ari akvaparks,bet vins nesezona ir norobežots (neatceros datumu,bet bij rakstīts uz info stenda) Um bijam vienreiz uz 5* ,man nepatika,jo neļāva īsti iet uz baru,teica,lai gaidām,ka apkalpotāji paši pienāks utt! Tā nu mēs katru ritu devām naudiņu kādam no apkalpojoša personāla,lai mums dzērienus pienes uzreiz 😂 un Jūra tiešām bij 0m no hoteļa,izeja pa tiešo un hoteļa apsardze ļoti izmanija mūs,neļāva nevienam tirgonim uzbāzties uttNav_vispar @ 25.05.2023 20:38
Tā arī ir.Ārpus ēdienreizēm mazas uzkodiņas ir pieejamas.Katrā gadījumā ne čipši un končas.