Par abiem Kivičiem skaidrs. Bet tomēr par tiem grādīgajiem. Tiešām, kad atnāk ciemiņi, tad bērna klātbūtnē nedzer kādu kokteili. Man tas neliekas nekas traks. Pieļurbāties jau nu nevajadzētu un vienam no vecākiem ir jābūt pie saprāt. Es piemēram esmu iedzērusi teiksim 2 kokteiļus bērna klātbūtnē. Vecāki , kad svinēja dzimšanas dienas ar redzēju, ka iedzer un priecājas. Esam vecākiem trīs bērni nu neviens nav dzērājs. Var pat teikt, ka esam maziedzērāji.SantaBarbara @ 25.05.2023 17:08saprotu vini ir alkoholikji gruti sevi kontrolet,bet nu man liekas berniem vispar nevajadzetu sedet blakus un skatities ,ka pieaugušie vienkarši dzer truli!
Man ar draugu arī patīk iedzert vīnu,Prosecco draugam alu vai viskiju,bet mēs ne mājās ne atvaljinajumos nedzeram ,kad berns blakus sėž!
Vai nu vakarā ,kad berns gulj,vai tajā pašā atvalinājumā ir taču bernu klubi,man dēls vienmēr prasa vai būs bernu kluba vinam loti patik socializeties ar berniem no citam valstim ,nu luk tad,ja bērns ir klubā mēs aizejam uz baru iedzert kadu drinku,bet nu Liene jau pudeli bija iztriekusi ap 10 no rįta ,diez vai vinai ar glazi vīna butu gana kamer berni klubā!
Nabaga Keitija varēs visu vakaru vākt mazo pusmāsu un cerēt,ka Resnais ar pamāti neplāno vēl vairākas pudeles iztukšot šodien,bet izskatas ka ākis lūpā nebus miers kamer nebus riktigs pālis ?
Es arī neuzskatu, ka ir grēks iedzert bērnu klātbūtnē. Tas jau par traku. Ticīgo ģimenēs varbūt tas ir ok. 🤣Lauva1994 @ 25.05.2023 17:32Par abiem Kivičiem skaidrs. Bet tomēr par tiem grādīgajiem. Tiešām, kad atnāk ciemiņi, tad bērna klātbūtnē nedzer kādu kokteili. Man tas neliekas nekas traks. Pieļurbāties jau nu nevajadzētu un vienam no vecākiem ir jābūt pie saprāt. Es piemēram esmu iedzērusi teiksim 2 kokteiļus bērna klātbūtnē. Vecāki , kad svinēja dzimšanas dienas ar redzēju, ka iedzer un priecājas. Esam vecākiem trīs bērni nu neviens nav dzērājs. Var pat teikt, ka esam maziedzērāji.
Blocked @ 25.05.2023 16:28Šodien , pie baseina.
Mija savā nodabā , iet garām kucei .
Kuce uzsauc : ,, Mijucīt , kā tev iet ! ,,
Mauglis pamperī , 2x sabīstas / noraustas !!
Kuce : hihihii
Knabsab @ 25.05.2023 17:10Ak jeee! Tā pieglaužas pie Keitijas ar "love juuuu". Nafig?!?!
Viņa tak ir galīgi jau aizdzērusies!
Blocked @ 25.05.2023 16:28Šodien , pie baseina.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sasmējosBlocked @ 25.05.2023 16:28Šodien , pie baseina.