Aizkraukles Pārdevēja @ 25.05.2023 11:46Un, cik ilgi ta var tā plunčāties pa baseinu? Atkal otro dienu būs visu dienu jāpeldas pa baseinu, kamēr tie dzers bezmaksas šmigu. Nabaga bērni
Standby @ 25.05.2023 10:28Man šis pāris nesimpatizē maigi sakot, bet tāds naids nolasās pret lētu ceļojumu. Ziniet, es arī pa dārgo nevaru atļauties un izrādās kā muļķe priecājos par vienkāršām lietām. Jā, es arī par akmeņiem smilšu vietā teiktu “cik skaisti!”, jo tas man būtu viss jauns. Manuprāt priecāties par tādām lietām nav nekas apkaunojošs kā te to pasniedz.
oioioi @ 25.05.2023 12:02
Jā, kur ir solītie daudzie baseini bērnam un trubas? Publiska maldināšana tagad visiem šķiet ok? Ai, ai, ai!!
Protams, ja normāli šmigo, tad jau var visu dienu zvilnēt tajā krēslā. Totālākie egoisti 😡 Tētuks tiešām iedomājās, ka viņa meitas sapņu ceļojums būs 7 dienas peldēties vienā baseinā?Facundo @ 25.05.2023 12:02Vīna pudele galdā un viss notiek. Laimīgie bērni ar diviem pļēguriem
Standby @ 25.05.2023 10:37
Noteikti nē, bet te taču visi zina, ka viņiem nekā nav, tad ņemot vērā šo info, skaidrs, kāpēc tāda sajūsma.
teberebe @ 25.05.2023 12:14
Pudele tukša jau pirms pusdienām. Izcila 'ģimenes' atpūta ar diviem maziem bērniem.
Minelūše @ 25.05.2023 12:26
Tas ir totālākais alkoholisms. Kā tādi divi plenči var parūpēties par bērnu drošību? Cerams, ka vismaz Kivičs viņas kaut cik uzrauga, jo žāvētā vobla, saulē kaltējoties vēl vairāk, noteikti vispār neskatās, kas tajā baseinā notiek.
Knabsab @ 25.05.2023 11:51
Labi, labi! Pārliecinājāt mani :) nesezonā tiešām laikam var atrast ļoti labus piedāvājumus :)
Es personīgi tomēr neesmu nekad riskējusi braukt nesezonā. Kaut kad jaunībā biju Turcijā maijā - nu so/so, skaisti jau viss, eksursijām ideāli, bet ne ūdens priekiem ar bērniem.
Pudele tukša jau pirms pusdienām. Izcila 'ģimenes' atpūta ar diviem maziem bērniem.
amoreamore @ 25.05.2023 12:57Ai labi, jūs par to vinčika pudeli tā, itkā tas būtu kas pārsteidzošs. :D mums liekas, ka vinčika pudele ir diezgan, priekš tiem diviem alkašiem tas ir tā, viegls aperatīvs. Nedomāju, ka no vīna pudeles uz diviem viņi ir reibonī, ņemot vērā abu pieredzi dropēšanā un kuiļa masu :D
kafija bija paņemta storijam. Un , neticu ,ka pēc šīs pudeles apstāsies šodien. Jau būs atplīsuši sešos vakarāMaza kaza @ 25.05.2023 13:36
Kafijai pat nav pieskārusies, bet vīna pudele jau sausa :D :D :D