KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 522
Reģ: 02.03.2023
Un tā katru dienu nedēļas garumā. 🤣
Pat pensionāri atpūšas aktīvāk.
25.05.2023 10:53 |

Reitings 15337
Reģ: 29.04.2022
Standby @ 25.05.2023 10:28
Man šis pāris nesimpatizē maigi sakot, bet tāds naids nolasās pret lētu ceļojumu. Ziniet, es arī pa dārgo nevaru atļauties un izrādās kā muļķe priecājos par vienkāršām lietām. Jā, es arī par akmeņiem smilšu vietā teiktu “cik skaisti!”, jo tas man būtu viss jauns. Manuprāt priecāties par tādām lietām nav nekas apkaunojošs kā te to pasniedz.

Nav jau nemaz tik lēti 4 cilvēkiem aizbraukt uz tādu viesnīcu. Domāju, ka ap 3000 (puse no izmaksām ir avio) nācās iztērēties. Vidusmēra LV ģimenei tā ir milzīga nauda. Neviens te nenoniecina ceļojumu kā tādu.
Noniecina to ambrāžu, ko Kivis izveica, paziņojot, ka brauc uz kaut ko vājprātīgi krutu. Bet izrādās nav ne slidkalniņu, ne izklaižu. Arī siltums nav baigais.
Es nebūt nenoniecinu all inclusive atpūtu - katrs var atpūsties kā vēlas un mana personīgā pieredze ir, ka ar bērniem tāda atpūta ir visvienkāršākā. Vismaz manējiem vēl neinteresē vēsturiskas vietas un arhitektūra. Iedod tik baseinu un visu dienu nekāps ārā.
Un arī Vīnes brauciens divatā ir foršs koncepts. Nu doma, ka vecāki izbrauc city break divatā, bet ar bērniem aizbrauc uz kūrortu. Tikai vot vajadzēja pieskaņot to mācību gadam un tomēr padomāt par piemērotāku laiku ceļojumam un vispār varēja jau arī visus bērnus aizvest, nevis tikai izredzētos.
Bet Kivas jau visu dara "čerez žē", bet pasniedz tā, it kā būtu kaut kādi biezie.
25.05.2023 10:55 |

Reitings 54588
Reģ: 20.07.2021
Knabsab @ 25.05.2023 10:55

Nav jau nemaz tik lēti 4 cilvēkiem aizbraukt uz tādu viesnīcu. Domāju, ka ap 3000 (puse no izmaksām ir avio) nācās iztērēties. Vidusmēra LV ģimenei tā ir milzīga nauda. Neviens te nenoniecina ceļojumu kā tādu.
Noniecina to ambrāžu, ko Kivis izveica, paziņojot, ka brauc uz kaut ko vājprātīgi krutu. Bet izrādās nav ne slidkalniņu, ne izklaižu. Arī siltums nav baigais.
Es nebūt nenoniecinu all inclusive atpūtu - katrs var atpūsties kā vēlas un mana personīgā pieredze ir, ka ar bērniem tāda atpūta ir visvienkāršākā. Vismaz manējiem vēl neinteresē vēsturiskas vietas un arhitektūra. Iedod tik baseinu un visu dienu nekāps ārā.
Un arī Vīnes brauciens divatā ir foršs koncepts. Nu doma, ka vecāki izbrauc city break divatā, bet ar bērniem aizbrauc uz kūrortu. Tikai vot vajadzēja pieskaņot to mācību gadam un tomēr padomāt par piemērotāku laiku ceļojumam un vispār varēja jau arī visus bērnus aizvest, nevis tikai izredzētos.
Bet Kivas jau visu dara "čerez žē", bet pasniedz tā, it kā būtu kaut kādi biezie.

Kādi 3000, pie tam ne sezonā. Varu saderēt, ka kārtējā izdiedelētā pilnīgā vai daļējā sadarbība! Storijos daudzreiz atzīmēta ceļojumu aģentūra. Vai tad Kiviči ko tādu darītu, ja negūtu kādu labumu??
25.05.2023 11:07 |

Reitings 10736
Reģ: 22.12.2022
SantaBarbara @ 24.05.2023 22:04

Es parasti Madaru atbalstu,bet soreiz par to nometni liekas nedaudz shady,vakar tikai meklēja idejas ,ir ielikusi,ka daudz visadu opciju ,bet izvelejas nometni kas sākās tik atri un Keitija netiks.
Iespejams ,viens no variantiem ,lai Kimai nesāp sirds ,ka nebrauc ar Keitiju celojumā ,bet paliek mājās kamer otra māsa pa baseinu plunčājas ,tagad būs tā nometne vienai .
Bet tik pat labi Andris to varēs pēc tam “iztulkot “ ,ka mamma soda un nelaiž uz nopietni ,piem,citā laikā!
Baigi tricky šis var nolasīties…

Es izdarītu tieši tāpat kā Madara. Viens bērns tiek "sapņu ceļojumā", kamēr otru soda par to ka nekontaktējas ar sev netīkamiem cilvēkiem. Domājat Kima no sajūsmas sit plaukstas? Es arī IG paslavētu otru bērnu, ka skaisti zīmē un ātri saorganizētu kaut ko foršu.
25.05.2023 11:08 |

Reitings 703
Reģ: 31.03.2023
Man šis pāris nesimpatizē maigi sakot, bet tāds naids nolasās pret lētu ceļojumu. Ziniet, es arī pa dārgo nevaru atļauties un izrādās kā muļķe priecājos par vienkāršām lietām. Jā, es arī par akmeņiem smilšu vietā teiktu “cik skaisti!”, jo tas man būtu viss jauns. Manuprāt priecāties par tādām lietām nav nekas apkaunojošs kā te to pasniedz.

Es arī priecājos par lietām, lielam, mazam, vienkāršām. Es pirmo reizi tāda pludmale arī sēdēju un vienkārši čamdīju akmentiņus. Vai es to atradīju sociālos tīklos? Nē, jo ir normāli un vajadzīgi izjust maza bērna prieku par lietām prieks sevis. Vai ir normāli, ka pat, nezinu, krēsls - eksistējot raisa sajūsmu 20x diena? Diez vai. Ja vien neesi uz labāk
tabletēm.
25.05.2023 11:09 |

Reitings 599
Reģ: 28.05.2015
Neredzu nekādu naidu pret lētu ceļojumu,bet par to kā Kivićliene un vepris to pasniedz.5zvaigznes,privātais baseins un bla bla bla.Pasniedz to it kā 5śtukas atmetis būtu.Jā,mēs katrs priecātos un teiktu cik skaisti,bet ne jau katra vārda galā.Cilvəki staigā atpūšas,a šī lien ar savu telefonu.Es kaut kā neredzu ka kāds tur ar telefonu skraidītu.Nobildē,uzfilmē,samontē ar tekstu tur atrodas tas,te ir šitas.Ir cilvēki kuri vispār izbrauc 1 reizi dzīvē,pat tie nesten pie katra staba un video,storiji gaumīgi un jēdzīgi.
25.05.2023 11:17 |

Reitings 12192
Reģ: 10.11.2022
Skaistsceļš @ 25.05.2023 11:17
Neredzu nekādu naidu pret lētu ceļojumu,bet par to kā Kivićliene un vepris to pasniedz.5zvaigznes,privātais baseins un bla bla bla.Pasniedz to it kā 5śtukas atmetis būtu.Jā,mēs katrs priecātos un teiktu cik skaisti,bet ne jau katra vārda galā.Cilvəki staigā atpūšas,a šī lien ar savu telefonu.Es kaut kā neredzu ka kāds tur ar telefonu skraidītu.Nobildē,uzfilmē,samontē ar tekstu tur atrodas tas,te ir šitas.Ir cilvēki kuri vispār izbrauc 1 reizi dzīvē,pat tie nesten pie katra staba un video,storiji gaumīgi un jēdzīgi.
un nefilme svesus cilvekus, ludzu. Beigas sadarbibas vieta bus sudzibas par privatuma parkapsanu. Nezinu nevienu, kurs ta atlautos filmet citus visas iespejamas vietas. Japardoma ko dara.
25.05.2023 11:25 |

Reitings 528
Reģ: 05.08.2021

te bija pirms pāris lapām ielikts instagram links no tās ceļojumu kompānijas ar pēdējā brīža piedāvajumu, kas bija ap 1400 eur par 2 pieaugušajiem un 2 bērniem, ieskaitot lidojumus. Ja šie samaksāja skaidrā un piesolījās instagram pareklamēt, tad gan jau vēl kādu atlaidīti dabūja. Tā nav maza nauda, bet uz 4 cilvekiem tas ir diezgan labs deal.
Man arī nekas nav pret all inclusive, bet nu te galīgi nav tā, kā Kivičs to pasniedza. Viesnīca ir ok, bet nu nekas wow, un bērniem arī tur neizskatās, ka ir mega daudz, ko darīt. Esmu bijusi 3* viesnīcas, kurās pat ir blakus 'privātajam' baseinam ir mazie seklie apsildāmie bērnu baseini, kur šiem plunčāties, nerunājot jau par slidkalniņiem, trubām utt. Neizskatās, ka šie baigi iedziļinājās, vienkārši ņēma pirmo, ko ieraudzīja un vēl piebļāva pilnu internetu.
Un nu vēl tas Lienes storijs, ka jūra bija solīta 0m attālumā, bet viņiem gabaliņs jāiet. Ceļotājai jau vajadzēja zināt, ka par numuriņiem tieši pie jūras ir parasti vairāk $$$ jāsamaksā.
25.05.2023 11:28 |

Reitings 15337
Tusnelda @ 25.05.2023 11:07

Kādi 3000, pie tam ne sezonā. Varu saderēt, ka kārtējā izdiedelētā pilnīgā vai daļējā sadarbība! Storijos daudzreiz atzīmēta ceļojumu aģentūra. Vai tad Kiviči ko tādu darītu, ja negūtu kādu labumu??

Nu es tiešām nezinu cik viņi ir samaksājuši, man ar diviem bērniem nekad neko lētāk par 3k nav izdevies atrast (es gan nebraucu uz jebkādiem galamērķiem nesezonā).
Protams, ka viņiem ir sadarbība ar to aģentūru, kāpēc lai savādāk visu laiku to tagotu storijos.
25.05.2023 11:30 |

Reitings 528
Reģ: 05.08.2021
varbūt ļoti neveiksmīga gaisma un filtri, bet man te mazliet izskatās pēc ziluma uz acs/deguna
25.05.2023 11:31 |

10 gadi
Reitings 11520
Reģ: 15.03.2012
Knabsab @ 25.05.2023 11:30

Nu es tiešām nezinu cik viņi ir samaksājuši, man ar diviem bērniem nekad neko lētāk par 3k nav izdevies atrast (es gan nebraucu uz jebkādiem galamērķiem nesezonā).
Protams, ka viņiem ir sadarbība ar to aģentūru, kāpēc lai savādāk visu laiku to tagotu storijos.

https://www.instagram.com/p/Csak7nNMvd7/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Varbūt noder 😉 pēdējā brīža ceļojumi un pie tam vēl nesezonā parasti ir par ļoti labu cenu
25.05.2023 11:37 |

Reitings 175
Reģ: 15.03.2023
ja kāds atceras filmu MAZIE LAUPĪTĀJI.Tur bija kadrs ,kur puika rādot uz baņģugu sauca :
MAMMA,RE KUR RONIS!
Šis teikums vienkārši uz sitienu ienāca prātā ,ieraugot šīrīta hasbendbildi:)
25.05.2023 11:38 |

Reitings 6002
Reģ: 17.03.2023
teberebe @ 25.05.2023 11:31
varbūt ļoti neveiksmīga gaisma un filtri, bet man te mazliet izskatās pēc ziluma uz acs/deguna

Viņai visi filtri, rakursi un gaismas novietojumi ir nevieksmīgi.😀
25.05.2023 11:38 |

Reitings 3061
Reģ: 29.05.2022

Nekādi 3000 nav Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Hersona, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Iraklija-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ līdz 4€ par numuru/diennaktī. Cena 280 Un tas ir tikai viens no piedāvājumiem.Mani draugi arī tikko aizlidoja uz Korfu salu biļete 235 un viesnīca daudz skaistāka.Un ja vēl Kivičs dabuja atlaidi.
25.05.2023 11:44 |

Reitings 15337
teberebe @ 25.05.2023 11:28

te bija pirms pāris lapām ielikts instagram links no tās ceļojumu kompānijas ar pēdējā brīža piedāvajumu, kas bija ap 1400 eur par 2 pieaugušajiem un 2 bērniem, ieskaitot lidojumus. Ja šie samaksāja skaidrā un piesolījās instagram pareklamēt, tad gan jau vēl kādu atlaidīti dabūja. Tā nav maza nauda, bet uz 4 cilvekiem tas ir diezgan labs deal.
Man arī nekas nav pret all inclusive, bet nu te galīgi nav tā, kā Kivičs to pasniedza. Viesnīca ir ok, bet nu nekas wow, un bērniem arī tur neizskatās, ka ir mega daudz, ko darīt. Esmu bijusi 3* viesnīcas, kurās pat ir blakus 'privātajam' baseinam ir mazie seklie apsildāmie bērnu baseini, kur šiem plunčāties, nerunājot jau par slidkalniņiem, trubām utt. Neizskatās, ka šie baigi iedziļinājās, vienkārši ņēma pirmo, ko ieraudzīja un vēl piebļāva pilnu internetu.
Un nu vēl tas Lienes storijs, ka jūra bija solīta 0m attālumā, bet viņiem gabaliņs jāiet. Ceļotājai jau vajadzēja zināt, ka par numuriņiem tieši pie jūras ir parasti vairāk $$$ jāsamaksā.

Redzēju to IG poustu, bet tur bija cita viesnīca par 1400 - Sisi Bay. Kirpiči ir aizbraukuši uz Mitsis. Tā ir bijusī Aldemar viesnīca. Aldemaram pirms Covid bija ļoti labas viesnīcas Krētā.
Bet nu jebkurā gadījumā, es vienkārši gribēju pateikt, ka ģimenei aizbraukt uz jēdzīgu vietu nav nekāds lētais prieks. Un Kirpiči šai viesnīcai uztaisa nereālu antireklāmu, jo pēc storijiem izskatās, ka viņi dzīvojās tikai pie viena maza baseina un vairāk tur vispār nekā nav.
25.05.2023 11:46 |

Reitings 8056
Reģ: 14.04.2023
Berry5 @ 25.05.2023 10:39
Šodien vai rīt gaidu histēriju par to, ka Madara vainīga, jo Keitijai garlaicīgi.
Madara gan jau uzzvanīs un Keitija mammai pateiks, ka garlaicīgi. Ko Kivis iztulkos: māte skalo smadzenes. ?
Un, cik ilgi ta var tā plunčāties pa baseinu? Atkal otro dienu būs visu dienu jāpeldas pa baseinu, kamēr tie dzers bezmaksas šmigu. Nabaga bērni
25.05.2023 11:46 |

Reitings 39198
Reģ: 10.11.2022
teberebe @ 25.05.2023 11:31
Pelnījusi jau būtu, bet nu sist sievieti, lai arī nelietīgu raganu, nav ok.
25.05.2023 11:47 |

10 gadi
Reitings 489
Reģ: 31.01.2009
Vismaz izskatās, ka Liene sākusi lietot dabiskāka izskata filtrus 👍🥳
25.05.2023 11:50 |

Reitings 15337
kuranavliene @ 25.05.2023 11:44
Nekādi 3000 nav Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Hersona, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Iraklija-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ līdz 4€ par numuru/diennaktī. Cena 280 Un tas ir tikai viens no piedāvājumiem.Mani draugi arī tikko aizlidoja uz Korfu salu biļete 235 un viesnīca daudz skaistāka.Un ja vēl Kivičs dabuja atlaidi.

Labi, labi! Pārliecinājāt mani :) nesezonā tiešām laikam var atrast ļoti labus piedāvājumus :)
Es personīgi tomēr neesmu nekad riskējusi braukt nesezonā. Kaut kad jaunībā biju Turcijā maijā - nu so/so, skaisti jau viss, eksursijām ideāli, bet ne ūdens priekiem ar bērniem.
25.05.2023 11:51 |

Reitings 15337
AnneBelle @ 25.05.2023 11:50
Vismaz izskatās, ka Liene sākusi lietot dabiskāka izskata filtrus ??

Man tieši izskatās, ka šis filtrs (kur peldkostīmā gozējas) viņai ir noblurojis visu ķermeni 😄
25.05.2023 11:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits