KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 6417
Reģ: 20.09.2022
Tajā pirmajā video, kur Mia ar tiem piepūšamajiem uz rokām, izklausās, ka Mia saka "sāp", bet ar pirmo reizi jau neviens nedzird. Galvenais pafilmēt - "skaisti".
24.05.2023 19:33 |

Reitings 135
Reģ: 24.05.2023
Man atkal šķiet, ka Andris ar Lieni ir saņēmušies. Un gana labi abi uzvedas un komunicē ar bērniem.
Esmu kūrortos šad un tad pagātnē redzējusi padaudz publikas no zemes, kas no Latvijas uz austrumiem - ar to uzvedību ir bijis krietni trakāk :)
24.05.2023 19:48 |

Reitings 54588
Reģ: 20.07.2021
Scandinavian @ 24.05.2023 18:49

Nez vai niks, drīzāk neērti, ka visu laiku jāpiedomā, kā kur pagriezties, jo, ja nu filmē, tad pagriezties nedrīkst, jo redzēs uzkačāto kuņģi.

Švabra Liene nejēdz nobildēt savu beloved huzbendu tā, lai viņš izskatītos labi. Vai nu kuņģis redzams, vai no aizmugures rādās trekns pakausis ar tauku rievu, vienādā apkārtmērā ar kaklu, vai netīras pēdas rēgojas. Bet viņai jau šis vienmēr redzās daiļš, jebkurā leņķī.
24.05.2023 19:53 |

10 gadi
Reitings 2119
Reģ: 26.03.2010
Martinika @ 24.05.2023 19:48
Man atkal šķiet, ka Andris ar Lieni ir saņēmušies. Un gana labi abi uzvedas un komunicē ar bērniem.
Esmu kūrortos šad un tad pagātnē redzējusi padaudz publikas no zemes, kas no Latvijas uz austrumiem - ar to uzvedību ir bijis krietni trakāk :)
nu viņu (austrumksimiņu) tagad pilnas Maldivas, Turcija un Ēģipte. Ja šie būtu tādā kompānijā, tad iespējams pavilktos, lai iekļautos vidē.
24.05.2023 20:02 |

Reitings 15337
Reģ: 29.04.2022
Žēl tās Keitijas. Aizbraukusi tetukam līdzi "pie palmām" a tur tāds drēgns pavasaris. Pa dienu pāris h ir vēl kaut cik ok, bet saule noriet jau agri, līdz ar to uzreiz auksti. Atbrauks atpakaļ, mums nākamnedēļ sola jau 29 grādus, a viņai būs jāiet uz skolu kārtot parādus, kamēr visi citi dzīvosies un baudīs brīvlaiku.
24.05.2023 21:11 |

Reitings 1042
Reģ: 20.03.2022
Madara Instagram storijos runā par vasaras nometnēm un, ka gribētos abas meitenes laist, bet tā kā sākas jau 04.06, tad Kima brauks viena jūnija sākumā.
Žēl, māsa atpūtīsies nometnē, kamēr Keitijai vasaras darbi.
24.05.2023 21:28 |

Reitings 273
Reģ: 01.08.2022
Izskatās, ka ZAĶIS Andža kļuvis imūns pret sievas uzsaukumiem- Zaķi, paskaties, kas te, Zaķi paskaties, kas tur. Cik skaistas smiltis! Cik skaistas palmas! Rekur sporta zāle!
Zaķa ķermeņa valoda liecina, ka pacietības trauciņš drīz būs pilns, viss jau līdz brošai. Diez vai vecākās meitas māte ir ļāvusi publicēt bērna fotogrāfijas? Ja Zaķis zina, ka nedrīkst, bet travelblogere to ignorē, drīz varam sagaidīt blogeri ar zilu aci.
24.05.2023 21:36 |

Reitings 30166
Reģ: 06.11.2022
amnēzija @ 24.05.2023 19:33
Tajā pirmajā video, kur Mia ar tiem piepūšamajiem uz rokām, izklausās, ka Mia saka "sāp", bet ar pirmo reizi jau neviens nedzird. Galvenais pafilmēt - "skaisti".

Jā, Kivis stāsta, cik ļoti Miai tie riņķi patīkot, uz ko Mia skaidri un gaiši saka: "Sāp!". Plekste tikai ķiķina un ātri novērš kameru, bet visu tāpat uzreiz publicē netā. Jo ceļojums nav nekāds ceļojums bez miljons bezsakarīgiem pāris sekunžu gariem video Instagramā, lai vai kas tur nebūtu redzams.
Labā ziņa - Mia tiešām māk runāt. Sliktā - lielas jēgas no tā nav, jo neviens viņā tāpat neklausās. 😕
24.05.2023 21:36 |

Reitings 6417
Reģ: 20.09.2022
Elodie @ 24.05.2023 21:28
Madara Instagram storijos runā par vasaras nometnēm un, ka gribētos abas meitenes laist, bet tā kā sākas jau 04.06, tad Kima brauks viena jūnija sākumā.

Iespējams, arī šis bija viens no iemesliem, kāpēc meiteni negribēja laist, jo mammai jau bija priekš meitenēm ieplānota nometne. Žēl, ka Keitija pavilkās uz "sapņu ceļojumu" - palmas, baseini un atrakcijas. Nometne viņai būtu krietni lielāks ieguvums nekā tas dārgais ceļojums. Nu, kā saka, par visu ir jāmaksā. Tikai šoreiz tā cena ir vasaras darbi - skolas nenokārtotie pārbaudes darbi "sapņu ceļojuma" dēļ. Bet nu, lai gan vecāka par Miu, tomēr maziņa vēl, šādā veidā piedāvātie piedāvājumi vilina.
24.05.2023 21:41 |

Reitings 1485
Reģ: 01.08.2021
Stalkere Jr. @ 24.05.2023 21:36
Izskatās, ka ZAĶIS Andža kļuvis imūns pret sievas uzsaukumiem- Zaķi, paskaties, kas te, Zaķi paskaties, kas tur. Cik skaistas smiltis! Cik skaistas palmas! Rekur sporta zāle!
Zaķa ķermeņa valoda liecina, ka pacietības trauciņš drīz būs pilns, viss jau līdz brošai. Diez vai vecākās meitas māte ir ļāvusi publicēt bērna fotogrāfijas? Ja Zaķis zina, ka nedrīkst, bet travelblogere to ignorē, drīz varam sagaidīt blogeri ar zilu aci.

Kāds viņš tur zaķis, sen jau pēc rukša izskatās.
24.05.2023 21:42 |

Reitings 8412
Reģ: 16.02.2021

Man nav pieredzes ar šo, bet es bieži vien iedomājos, vai tas, ka viena meita tiekas ar tēti un brauc ceļojumā, bet otrai tas ir pilnīgs nē, vai tas nebojā viņu savstarpējās attiecības? Un es to nedomāju, ka tagad abām jātiekas vai abām nav jātiekas, bet tā interesanti. Jo viņas ir tajā vecumā, kad varētu nepieņemt objektīvi vēl viena otras taisnību. Madarai noteikti mājās ir daudz jārunā ar abām, lai uzturētu labu gaisotni starp māsām. Viņas jau tā tik dažādas. Labi, es nezinu, man nav māsas, varbūt tieši tas ir ok, ka katra dara un domā ko citu. 😀 bet interesanta situācija. Vai, piemēram, Kima neapvainojas, ka otra māsa tiekas ar tēti, kuru pati negrib ne redzēt, ne dzirdēt un vai Keitija neapvainojas, ka māsa negrib neko par to zināt un negrib braukt ar viņu kopā 🤔
24.05.2023 21:46 |

10 gadiPatīk
Reitings 4441
Reģ: 31.10.2010

Domāju, ka es arī vienā brīdī uzsprāgtu, ja mani visu laiku sauktu, lai parādītu vispašsaprotamākās lietas - zaķi, rekur smiltiņa! zaķi, rekur ūdentiņš! zaķi, rekur putniņi! zaķi, rekur sporta zāle! Tā Ļenka ir neizturama!
24.05.2023 21:55 |

Patīk
Reitings 2783
Reģ: 08.05.2022
Es pēdējā laikā arī ļoti ievēroju kā Andris ignorē Lieni, vai atbildes ir atcirstas, tāds aizkaitinājums jūtams. Tajā pašā story kur Mia saka “sāp”, tas Andra teksts “ JĀ MĒS ATPŪŠAMIES!” tur var nolasīt, ka viņam reāli jau ir uz nerviem. Arī tāds pieklusis, Ig neko neliek, tikai paršēro no Lienes. Malacis, var redzēt saņēmies un laikam daudz ko tomēr ir sapratis.
24.05.2023 21:55 |

Reitings 2275

Es domāju Kivis vienkārši ir jau iemācījies nedzirdēt viņas jūsmošanu.Atceros ka man puika bija mazs runāja vienā gabala bez apstājas visādas muļķības, tad tu pēc laika saproti, ka vairs jau viņu nedzirdi 😂
24.05.2023 22:01 |

Reitings 164
Reģ: 23.05.2023
Nesaistīti- man ir ideja! Andrim tik ļoti normāla un superīga liekas ideja aicināt cilvēkus vest pie prāta Madaru, es domāju, ka nevajadzētu būt iebildumiem, ja pie prāta vestu viņu pašu! Redzat uz ielas, ejat klāt un parunājiet, vai bērnu laimes un dzīves kvalitātes dēļ nebūtu vērts maksāt alimentus? Būs vissuperīgākās bērnības atmiņā, kuras neaptumšos naudas trūkums un nabadzība!!
24.05.2023 22:03 |

Reitings 24523
Reģ: 18.08.2022

Es parasti Madaru atbalstu,bet soreiz par to nometni liekas nedaudz shady,vakar tikai meklēja idejas ,ir ielikusi,ka daudz visadu opciju ,bet izvelejas nometni kas sākās tik atri un Keitija netiks.
Iespejams ,viens no variantiem ,lai Kimai nesāp sirds ,ka nebrauc ar Keitiju celojumā ,bet paliek mājās kamer otra māsa pa baseinu plunčājas ,tagad būs tā nometne vienai .
Bet tik pat labi Andris to varēs pēc tam “iztulkot “ ,ka mamma soda un nelaiž uz nopietni ,piem,citā laikā!
Baigi tricky šis var nolasīties…
24.05.2023 22:04 |

Reitings 4944
Reģ: 19.09.2016
Ja viņi tiešām nenoīrēs mašīnu un neapbraukās Krētu,tad man nav ko teikt…Jo Krēta ir fantastiski skaista! Tur tiešām ir ko redzēt.
24.05.2023 22:08 |

Reitings 164
Reģ: 23.05.2023
SantaBarbara @ 24.05.2023 22:04

Es parasti Madaru atbalstu,bet soreiz par to nometni liekas nedaudz shady,vakar tikai meklēja idejas ,ir ielikusi,ka daudz visadu opciju ,bet izvelejas nometni kas sākās tik atri un Keitija netiks.
Iespejams ,viens no variantiem ,lai Kimai nesāp sirds ,ka nebrauc ar Keitiju celojumā ,bet paliek mājās kamer otra māsa pa baseinu plunčājas ,tagad būs tā nometne vienai .
Bet tik pat labi Andris to varēs pēc tam “iztulkot “ ,ka mamma soda un nelaiž uz nopietni ,piem,citā laikā!

Ai, nu nevar taču dzīvi dzīvot izejot no tā kā to iztulkos Andris. To jau gan tas teftelis gribētu, ka Madara katru domu 100x apgroza: " Ko nez Andrītis par šo teiks?"
24.05.2023 22:09 |

10 gadi
Reitings 1122
Reģ: 13.01.2011
SantaBarbara @ 24.05.2023 22:04

Iespējams tā bija nometne, kas Kimai viss vairāk gāja pie sirds un viss. Lai arī Keitija ir tikai bērns ir jāsaprot, ka ir rīcība un sekas. Šajā gadījumā aizlidot ar papiņu papeldēt uz baseinu un iet vasarā uz skolu, lai tiktu galā ar mācību gadu un nokavētu citas izklaides
24.05.2023 22:12 |

Reitings 2275
Vakaros vairs neko nefilmē lai neviens neredz cik vīna glāzes izdzertas. Nedaudz bail tomēr ir vairs tik bravūrīgi abi nav tēlo labos un kārtīgos vecākus.
24.05.2023 22:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits