Mercury6 @ 23.05.2023 22:43Tajā pašā laikā te bārsta idejas par dažādiem spektru traucējumiem, sindromiem utt. Tad kā īsti ir? Jūs pieļaujat iespēju, ka bērnam ir veselības problēmas un vēl klāt tam visam saucat par neglītu? Cilvēkus ar dauna sindromu arī saucat par neglītiem? Un ja nu tiešām tur ir kādas vainas, traucējumi? Tad saukt bērnu ar īpašām vajadzībām vēl par neglītu ir zem katras kritikas. Veselu bērnu arī. Te, protams, tūlīt man saleks visas virsū, ka esmu Kiviču fane un vēl sazin kas un man liekas ok un atbalstu visu, ko viņi dara, bet nē, ja kāda te ieraksta kādu saprātīgu komentāru, guess what - viņa nav Kiviču fane. Man besī viņi abi, mani trigero tā visatļautība un stulbums, arī nolaidība pret bērnu, esmu team rozā lezbes, bet reizēm te ir tomēr arī aiziet par traku gan diagnozes, gan par Mias izskatu.
ir lietas, ko neviens nevar ietekmēr. Kim Kardashian bērni kādreiz arī izaugs tik lieli,ka lasīs internetu un tur izlasīs tādas lietas par sevi, kas te aizstāvētajai Miai pat sapņos nerādītos. Tas viss ir uz vecāku pleciem aizsargāt savus bērnus un iemācīt pareizu attieksmi pret kaut kādu veceņu anonīmajiem komentāriem. Gribat jūs to vai negribat mēs varam un mēs arī izteiksim savu viedokli par izskatu gan tam bērnam gan tiem plukatām vecākiem. Ja bērnu koptu viņa nebūtu tik neglīta un punkts. To ir jāpieņem patīk jums tas vai nēKurpīte @ 23.05.2023 23:15
Piekrītu, kaut vai tapēc, ka reiz šis bērns būs pietiekami vecs, lai ieguglētu savu vārdu un tad lasīs visas tās preteklības par sevi. Domāju tas būs diezgan sāpīgi un nepelnīti.
qwe @ 23.05.2023 23:10Man drīzāk liekas,ka te neaprunā izskatu kā tādu, bet to nekopto bērna paskatu, mežonīgo acu skatienu, neveselīgās grimases, tas ir atbaidoši un tādu to bērnu ir pataisījuši vecāki. Tas arī te tiek apspriests, ne izskats kā tāds, ko neviens nevar mainīt. Jā Miai izķemmētu matus, glīti apģērbtu utt domāju neviens viņu nesauktu par neglītu. Nu tās manas domas, var piekrist,var nepiekrist. Manuprāt, viņa ir labsirdīga meitenīte, vienmēr smaida par spīti tam, ka neviens viņai nepiegriež nekādu vērību un vārdu nepasaka...
Mercury6 @ 23.05.2023 22:30Un pat ja Liene pati ir izteikusies par Kimas izskatu vai pelnījusi visu, kas pār viņu nāk, mums tomēr jāspēj nenolaisties vismaz līdz līmenim saukāt bērnu par neglītu. Gana daudz te ir ko apspriest un par ko šos abus nolikt, var iztikt bez Mias kronēšanas par neglītu bērnu vai čakiju.
gribuiemestkapeiku @ 23.05.2023 23:21ir lietas, ko neviens nevar ietekmēr. Kim Kardashian bērni kādreiz arī izaugs tik lieli,ka lasīs internetu un tur izlasīs tādas lietas par sevi, kas te aizstāvētajai Miai pat sapņos nerādītos. Tas viss ir uz vecāku pleciem aizsargāt savus bērnus un iemācīt pareizu attieksmi pret kaut kādu veceņu anonīmajiem komentāriem. Gribat jūs to vai negribat mēs varam un mēs arī izteiksim savu viedokli par izskatu gan tam bērnam gan tiem plukatām vecākiem. Ja bērnu koptu viņa nebūtu tik neglīta un punkts. To ir jāpieņem patīk jums tas vai nē
amaia @ 23.05.2023 22:28Ieguglējiet fetal alchohol sindrome un būs skaidrs, kādēl Mia izskatās tā, kā izskatās. Vismaz man pirmā doma, redzot viņu, ir ka tika lietots alkohols grūtniecības laikā.
Mathilde @ 23.05.2023 23:37https://www.instagram.com/p/Csak7nNMvd7/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Kurpīte @ 23.05.2023 23:48
Pēc tevis teiktā sanāk, ka “es varu runāt huiņu par neaizsargātu bērnu un pilnīgi vienalga kā tas bērns par to jutīsies”? domāju tavi vecāki nelepojas ar to, kas izaudzis.
oioioi @ 23.05.2023 23:43
Šodien bērniņš gan glīti apģērbts, gan saķemmēts. Prieks skatīties. Un cerams, ka arī ēd dūšīgi ēdienu, kas nav tikai maisījums un viss ir un būs labi. Varbūt pie to daudzo ēdienu izvēles beidzot arī no pudeles atradināsies. Un lielā māsa rādīs piemēru. Mazā māsa kopēs.
Aizkraukles Pārdevēja @ 23.05.2023 18:49To pašu iedomājos, laikam jau silta, ja slimā govs piemin Keitijas mammu. Tur tak bezmaksas šmigu sadzersies un tādi murgi nāks vaļā ?
wiwa @ 24.05.2023 00:12
Gribu piebilst par Keitiju - ne šī ceļojuma kontekstā, bet vispār, ceru, ka ar laiku viņa sapratīs, ka Kivičs nav gada tēvs un Liene nav normāla, un pati nepiekritīs vai krietni samazinās tikšanās. Un līdz ar to tikšanās ar Miu nebūs vai kļūs retākas.
Kristofers izturējās neitrāli pret Miu, bet, kā saprotu, gada tēvam Kristofers neiet pie sirds. Kima izturējās laikam jau tāpat kā Keitija, bet arī tas ir pagātnē.
Mia ir daudz pusmāsas (vēl taču Lienes 3 meitas, kas nekomunicē) un pusbrālis, bet pieaugot kontakts būs pilnīgi nekāds, nu varbūt ar dažiem neitrāls.
Ā un, manuprāt, nav forši kā Liene to dara - par pusmāsām, kas dzīvo divās dažādās ģimenēs, izteikties kā par māsām, jo tā tas nav. Ja meitenes dzīvotu kopā vai nedzīvotu, bet būtu ļoti tuvas attiecības, tad varētu saukt par māsām.