Scandinavian @ 23.05.2023 19:57
Kādi noauguši mati? Ja meitene, tad tikai rozā? Derdzas tās rozā kraukšķīgās kleitas u.tml. Man šķiet, ka tas bija skaisti tikai 90-tajos, mūsdienās meitenītes, kas ģērbtas rozā vairs nav nekas sajūsmas vērts. Bezgaumība. Puika - zils, meitene - rozā. Lūdzu, nē!
elfa* @ 23.05.2023 20:24Vāāāu, vāu, VĀĀĀĀŪŪŪŪŪ!!!!! Ceļojumu blogere in da house un reportāža aiziet :D
Šodien būs vāu, rīt gan jau būs sagurums un neplānota saaukstēšanās no all inclusive vīniem.
Un pareizi dara kā bauda. Besī tādas idiotes kas kur aizbrauc un nepatīk, slikti, nekas īpašs, esmu miljonāre visu pasauli redzēju, te fuuugribuiemestkapeiku @ 23.05.2023 20:32Viņa uzvedas kā es kad man bija 12 un mani pirmo reizi aizveda uz Tenerifi???? vaaaaau, vaaaaaau cik skaisti,omg tik forši, oumaigad es te palieku,vooooooou te ir palmas,voooou oumaigad baiseins!!!!!
es to nedomāju tā,ka jāsēž un viss jānodirš kā Didrai🤣 es drīzāk tur saskatu nabaga sievieti,kura pirmo reizi dzīvē tikusi ārpus Latvijas un viņai viss liekas tik mega dārgi un eksotiski🤣Kalnos @ 23.05.2023 20:34Un pareizi dara kā bauda. Besī tādas idiotes kas kur aizbrauc un nepatīk, slikti, nekas īpašs, esmu miljonāre visu pasauli redzēju, te fuuu
Es neaizstāvu bet nu beidziet izdomāt nez oo
Loģiski. Ka jau jebkurā viesnīcaaa😀😀VissIrSlikti @ 23.05.2023 20:31Es neteiktu, ka tas numuriņš izskatītos ļoti īpašs. Tāds parastais, palietots
Fortun04ka @ 23.05.2023 20:23Tas tiešām būs tikai viņu privātais baseins ? Man gan tā neliekas ?
SantaClub @ 23.05.2023 20:32Es domāju, ka resnis to viņas telefonu baseinā drīz iemetīs.? Bet nu, pašam tad būs vietā jauns jāpērk, drīzāk vienkārši atņems.
Man tiešām tā visa filmēšana reāli izbesītu.
Kalnos @ 23.05.2023 20:34Un pareizi dara kā bauda. Besī tādas idiotes kas kur aizbrauc un nepatīk, slikti, nekas īpašs, esmu miljonāre visu pasauli redzēju, te fuuu
Es neaizstāvu bet nu beidziet izdomāt nez oo
Oj es ar par visu esmu sajūsmā. It īpaši pēc covid gadiem. Ka tik kur aizbrauc, viss super. Radinieci lūdzi reti ņemam, viņai viss nepatīk.gribuiemestkapeiku @ 23.05.2023 20:36es to nedomāju tā,ka jāsēž un viss jānodirš kā Didrai? es drīzāk tur saskatu nabaga sievieti,kura pirmo reizi dzīvē tikusi ārpus Latvijas un viņai viss liekas tik mega dārgi un eksotiski?
Kalnos @ 23.05.2023 20:36Loģiski. Ka jau jebkurā viesnīcaaa??
ZapeNape @ 23.05.2023 20:02Ier vaļā! Liene jau vaid un elso no sajūsmas. Riktīgi pāķi!