kad Kivics iepirkās manà veikala - maksāja ar kkadu Revolut karti.teberebe @ 22.05.2023 12:50
pie Džilindžera vinš lepni stāstīja, ka viņam ir konts N26 bankā, kam LV VIDs un tiesu izpildītāji klāt netiek, tur gan jau arī šīs iestādes viņam naudu skaita. Mašīnu nevar atņemt, jo tā uz čoma vārda.
No tā arī lidojumus nopērk. Par "koncertiem" ņem skaidrā, tur viss easy. Nebrīnītos pat, ja arī viesnīcu un lidojumus kaut kā skaidrā pirktu vai sarunā ar draugiem, ka šie nobooko un atdod skaidrā.
fuzzypants @ 22.05.2023 18:09Bet ziniet, man laikam ir atkal jāizceļ Madaras miers un klusums sociālajos tīklos. Es jau sen būtu uzsprāgusi, visus screenus un pierādījumus izliktu, bet viņa klusē un laikam pat šo var no viņas pamācīties, piemēram, Liene.. ;)
Principā jā. Vai nav ar policijas liecību 100% pierādījums, ka bijis pālī. Var ņemt bērnu ceļojumā, jo viņam ir tiesības, un pēc ceļojuma Madara ar otru meitu varēs tupēt mājās, nevis kaut kur doties baudīt vasaras brīvlaiku, jo Keitiju būs uz skolu vēl jālaiž. Izklaižu papucītis savu darbu padarījis, dzīves realitāte lai paliek mātēm :)Inna86 @ 22.05.2023 16:56
Pardon, šo palaidu garām. Sanāk, kamēr Kivičš nav agresīvs vai neadekvāts pret bērniem, saskarsmes tiesības nedrīkt ierobežot?
Mercury6 @ 22.05.2023 18:31
Turklāt nav zināms, cik mierīgi vakar notika Keitijas saņemšana, varbūt Andris ar to savu apšaubāmo draugu izbļaustījās, ālējās, vilkās iekšā pie viņiem mājās, saukājās, draudēja un vēl sazin ko. Varbūt nemaz Madara bija viena bez Jāņa mājās un nebija varianti, mēs nezinām, kas tur vakar notika ? varbūt nemaz ar labu nepalaida un tagad tur aizkulisēs ir policija iesaistīta, par ko es nebrīnîtos. Labi, šīs ir manas spekulācijas, bet zinot tos padibenes, viņi neko nejēdz adekvàti novest.
Pag, viņš to teica Džiļa intervijā? Varu 100% apgalvot, ka mašīna ir uzrakstīta uz mīļās mamītes vārda.vivii @ 22.05.2023 12:54
pie Džiļa intervijā viņš teica, ka visi LV konti viņam bloķēti, to gan viņš novēla uz to tiesas prāvu, ne alimentiem, bet fakts kā tāds - ir bloķēti, kas ir reāli ticami. Un tad viņš teica, ka visas naudas iet uz N26 banku, lai vid neuzliek ķepu, vēl pasmējās par to. Auto esot uzrakstīts uz drauga vārda un koncertos viņam maksā skaidrā.
Tas arī izskaidro, kā viņš to dabū gatavu, vienīgi viņš tā ļoti atklāti un nebaidoties par to runā.
Skola nevar aizliegt bērnam neierasties, skolai nav tādas varas. Viņš gan jau tincināja, kas tad nu briesmīgs notiks, ja neieradīsies, un skolotāja atbildējusi, ka tad jānāk vasarā. Kivičam tas izklausās pēc atļaujas (un ne jau viņam būs vasarā par to jādomā, tāpēc uz viņu neattiecas) un tā arī to tālāk pasniedz.Berry5 @ 22.05.2023 19:16Ja godīgi, tad es neticu tam, ka skolotāja teikusi, ka mierīgi, lai tik kavē skolu un 5 parādus nokārtos vasarā. Vienkārši neticami! Viņš sazvanījās ar 5 skolotājām? Kura skolotāja ko tādu teiktu vispār... Mūsējā skolotāja tā iet pa gaisu dēļ šitiem maija ceļojumiem, ka nojauc visu mācību plānu un tas kaitējot visiem bērniem. Mums atnāca tāda trekna vēstule jau laicīgi.
Berry5 @ 22.05.2023 19:16Ja godīgi, tad es neticu tam, ka skolotāja teikusi, ka mierīgi, lai tik kavē skolu un 5 parādus nokārtos vasarā. Vienkārši neticami! Viņš sazvanījās ar 5 skolotājām? Kura skolotāja ko tādu teiktu vispār... Mūsējā skolotāja tā iet pa gaisu dēļ šitiem maija ceļojumiem, ka nojauc visu mācību plānu un tas kaitējot visiem bērniem. Mums atnāca tāda trekna vēstule jau laicīgi.
Berry5 @ 22.05.2023 19:16Ja godīgi, tad es neticu tam, ka skolotāja teikusi, ka mierīgi, lai tik kavē skolu un 5 parādus nokārtos vasarā. Vienkārši neticami! Viņš sazvanījās ar 5 skolotājām? Kura skolotāja ko tādu teiktu vispār... Mūsējā skolotāja tā iet pa gaisu dēļ šitiem maija ceļojumiem, ka nojauc visu mācību plānu un tas kaitējot visiem bērniem. Mums atnāca tāda trekna vēstule jau laicīgi.
Kristofers bija vajadzīgs tikai, lai patēlotu SFB gādīgo paupcīti. Kā šovs beidzās tā Kristoferu vairs neredz un nedzird.wiwa @ 22.05.2023 16:30Ja kādai nav slinkums, pastāstiet, lūdzu, vai Andris pēdējā laikā satiekas ar Kristoferu? Es Kivičiem sekoju ar pārtraukumiem, visu laiku jau to nevar pavilkt. :D Iepriekš viņš vēl tēloja citreiz gādīgo tēti arī Kristoferam. Lasīju šeit par kaut kādu jaku, ko Kristofers lūdza nopirkt? Bija kāds strīds?
LiepaShmiepa @ 22.05.2023 18:37Principā jā. Vai nav ar policijas liecību 100% pierādījums, ka bijis pālī. Var ņemt bērnu ceļojumā, jo viņam ir tiesības, un pēc ceļojuma Madara ar otru meitu varēs tupēt mājās, nevis kaut kur doties baudīt vasaras brīvlaiku, jo Keitiju būs uz skolu vēl jālaiž. Izklaižu papucītis savu darbu padarījis, dzīves realitāte lai paliek mātēm :)
SantaBarbara @ 22.05.2023 19:59
Pēc manām domām Andrim vajadzētu ,tad arī to papildus nedēlu to meitu vest uz tiem vasaras darbiem,lai biški izbauda tos tēva pienākumus un palidz meitai sagatavoties kontroldarbiem,bet 100% atvedis no eksotiskas salas un pa taisno aizvedis pie Madaras,lai mate tiek galā.
Jo Resnais ir viens no tiem tetiniem ,kam ir tikai TIESIBAS nevis PIENAKUMI attiecībā pret berniem.
Jā, šo es apbrīnoju, jo es gan jau sen būtu RUNĀJUSI, lai visi zin, kas īsti notiek. Es domāju, bērnu dēļ klusē. Ceru tikai, ka aiz kadra strādā klusiņām ar labu advokātu un vāc lietu pret tiem mežoņiem. Drausmīgi tomēr, ka ex ir tāda padibene, ka kopā ar jauno sievu (arī padibeni plus vēl ne īsti pilnā prātā) var par tevi gadiem ņirgāties bez sekām 😔fuzzypants @ 22.05.2023 18:09Bet ziniet, man laikam ir atkal jāizceļ Madaras miers un klusums sociālajos tīklos. Es jau sen būtu uzsprāgusi, visus screenus un pierādījumus izliktu, bet viņa klusē un laikam pat šo var no viņas pamācīties, piemēram, Liene.. ;)
tiesi klusums parliecina, ka strada ar advokatu.Helga Andersson @ 22.05.2023 20:24Jā, šo es apbrīnoju, jo es gan jau sen būtu RUNĀJUSI, lai visi zin, kas īsti notiek. Es domāju, bērnu dēļ klusē. Ceru tikai, ka aiz kadra strādā klusiņām ar labu advokātu un vāc lietu pret tiem mežoņiem. Drausmīgi tomēr, ka ex ir tāda padibene, ka kopā ar jauno sievu (arī padibeni plus vēl ne īsti pilnā prātā) var par tevi gadiem ņirgāties bez sekām ?
Pikachio @ 22.05.2023 20:40Miai reāli ir 5 mati uz galvas. Tie nav filtri.
Jaunajā burkas sērijā operators ļoti tuvu nofilmē viņas galvu?
Izskatās drausmīgi un tie nav kā plāni matiņi bērnam.