KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 2623
Reģ: 09.03.2021
Es jau gatavoju popkornu un nevaru sagaidīt abu "pāķu" braucienu uz eksotisko salu!😁 Domāju, ka mums vienreiz vajadzētu precizēt, ka ar vārdiem "lauķi", "pāķi" un "no laukiem" neviens šeit nedomā reālus cilvēkus, kas dzīvo laukos. Te iepriekš viena dāma bija apvainojusies, ka lietoju apzīmējumu "lauku djeds", bet es ar to nedomāju ne opi laukos, ne konkrētas tautības pārstāvi. Tas vnk ir tāds tipāža nosaukums. Ja rakstīšu "stulbā blondīne", vai jūs tāpēc uzreiz domāsiet, ka runāju par sievieti ar blondiem matiem un tikai? Tāpat kā tad, kad šeit rakstām "taukmens" un "vepris", nekad ar to netiek apsmieti resni cilvēki. Tas vairāk lai uzsvērtu, cik ironiski iznācis - vepris pats ir izsmējis apaļīgus cilvēkus, un plancka turpina to darīt, ik pa laikam storijos mums iesakot mazāk rīt, bet sevi spogulī neredz...
22.05.2023 18:23 |

Reitings 121
Reģ: 31.08.2015
teberebe @ 22.05.2023 12:50

pie Džilindžera vinš lepni stāstīja, ka viņam ir konts N26 bankā, kam LV VIDs un tiesu izpildītāji klāt netiek, tur gan jau arī šīs iestādes viņam naudu skaita. Mašīnu nevar atņemt, jo tā uz čoma vārda.
No tā arī lidojumus nopērk. Par "koncertiem" ņem skaidrā, tur viss easy. Nebrīnītos pat, ja arī viesnīcu un lidojumus kaut kā skaidrā pirktu vai sarunā ar draugiem, ka šie nobooko un atdod skaidrā.
kad Kivics iepirkās manà veikala - maksāja ar kkadu Revolut karti.
22.05.2023 18:26 |

Reitings 8412
Reģ: 16.02.2021
fuzzypants @ 22.05.2023 18:09
Bet ziniet, man laikam ir atkal jāizceļ Madaras miers un klusums sociālajos tīklos. Es jau sen būtu uzsprāgusi, visus screenus un pierādījumus izliktu, bet viņa klusē un laikam pat šo var no viņas pamācīties, piemēram, Liene.. ;)

Turklāt nav zināms, cik mierīgi vakar notika Keitijas saņemšana, varbūt Andris ar to savu apšaubāmo draugu izbļaustījās, ālējās, vilkās iekšā pie viņiem mājās, saukājās, draudēja un vēl sazin ko. Varbūt nemaz Madara bija viena bez Jāņa mājās un nebija varianti, mēs nezinām, kas tur vakar notika 😀 varbūt nemaz ar labu nepalaida un tagad tur aizkulisēs ir policija iesaistīta, par ko es nebrīnîtos. Labi, šīs ir manas spekulācijas, bet zinot tos padibenes, viņi neko nejēdz adekvàti novest.
22.05.2023 18:31 |

Reitings 1072
Reģ: 30.03.2022
Inna86 @ 22.05.2023 16:56

Pardon, šo palaidu garām. Sanāk, kamēr Kivičš nav agresīvs vai neadekvāts pret bērniem, saskarsmes tiesības nedrīkt ierobežot?
Principā jā. Vai nav ar policijas liecību 100% pierādījums, ka bijis pālī. Var ņemt bērnu ceļojumā, jo viņam ir tiesības, un pēc ceļojuma Madara ar otru meitu varēs tupēt mājās, nevis kaut kur doties baudīt vasaras brīvlaiku, jo Keitiju būs uz skolu vēl jālaiž. Izklaižu papucītis savu darbu padarījis, dzīves realitāte lai paliek mātēm :)
22.05.2023 18:37 |

Reitings 10736
Reģ: 22.12.2022
Mercury6 @ 22.05.2023 18:31

Turklāt nav zināms, cik mierīgi vakar notika Keitijas saņemšana, varbūt Andris ar to savu apšaubāmo draugu izbļaustījās, ālējās, vilkās iekšā pie viņiem mājās, saukājās, draudēja un vēl sazin ko. Varbūt nemaz Madara bija viena bez Jāņa mājās un nebija varianti, mēs nezinām, kas tur vakar notika ? varbūt nemaz ar labu nepalaida un tagad tur aizkulisēs ir policija iesaistīta, par ko es nebrīnîtos. Labi, šīs ir manas spekulācijas, bet zinot tos padibenes, viņi neko nejēdz adekvàti novest.

Nemaz nebrinītos... Jo dīvaini, ka bērns bija jāpaņem tik laicīgi. Kapēc uz skolu nevar aizvest šitās dienas? Nav jau tik tālu tā Sigulda, ja jau tik ļoti svarīgs tas bērns..
Kivis Keitiju tik ļoti izceļ uz pārējiem bērniem. Mazajam pastarītim Miai pat ēdiens nepienākās. Tur reāli ir vieta kur izpausties ar tēva mīlestību un attīstošo nodarbību, baseinu apmaksāšanu. Bet nekā.. Liene varēs vilkties no pakaļas ar savējo.
22.05.2023 18:40 |

Reitings 30166
Reģ: 06.11.2022
Interesanti salīdzināt superpieglaimīgos komentārus Kivja paša kontrolētajos soctīklu profilos ar reālajiem viedokļiem kaut vai tai pašā 1188.lv. Kā diena pret nakti!
Diemžēl 1188.lv šie sūdu pavēlnieki ir reāli izdevīgi.
22.05.2023 18:59 |

10 gadi
Reitings 5338
Reģ: 29.01.2009
vivii @ 22.05.2023 12:54

pie Džiļa intervijā viņš teica, ka visi LV konti viņam bloķēti, to gan viņš novēla uz to tiesas prāvu, ne alimentiem, bet fakts kā tāds - ir bloķēti, kas ir reāli ticami. Un tad viņš teica, ka visas naudas iet uz N26 banku, lai vid neuzliek ķepu, vēl pasmējās par to. Auto esot uzrakstīts uz drauga vārda un koncertos viņam maksā skaidrā.
Tas arī izskaidro, kā viņš to dabū gatavu, vienīgi viņš tā ļoti atklāti un nebaidoties par to runā.
Pag, viņš to teica Džiļa intervijā? Varu 100% apgalvot, ka mašīna ir uzrakstīta uz mīļās mamītes vārda.
22.05.2023 19:15 |

Reitings 10736
Reģ: 22.12.2022
Ja godīgi, tad es neticu tam, ka skolotāja teikusi, ka mierīgi, lai tik kavē skolu un 5 parādus nokārtos vasarā. Vienkārši neticami! Viņš sazvanījās ar 5 skolotājām? Kura skolotāja ko tādu teiktu vispār... Mūsējā skolotāja tā iet pa gaisu dēļ šitiem maija ceļojumiem, ka nojauc visu mācību plānu un tas kaitējot visiem bērniem. Mums atnāca tāda trekna vēstule jau laicīgi.
22.05.2023 19:16 |

Reitings 1072
Reģ: 30.03.2022
Berry5 @ 22.05.2023 19:16
Ja godīgi, tad es neticu tam, ka skolotāja teikusi, ka mierīgi, lai tik kavē skolu un 5 parādus nokārtos vasarā. Vienkārši neticami! Viņš sazvanījās ar 5 skolotājām? Kura skolotāja ko tādu teiktu vispār... Mūsējā skolotāja tā iet pa gaisu dēļ šitiem maija ceļojumiem, ka nojauc visu mācību plānu un tas kaitējot visiem bērniem. Mums atnāca tāda trekna vēstule jau laicīgi.
Skola nevar aizliegt bērnam neierasties, skolai nav tādas varas. Viņš gan jau tincināja, kas tad nu briesmīgs notiks, ja neieradīsies, un skolotāja atbildējusi, ka tad jānāk vasarā. Kivičam tas izklausās pēc atļaujas (un ne jau viņam būs vasarā par to jādomā, tāpēc uz viņu neattiecas) un tā arī to tālāk pasniedz.
22.05.2023 19:26 |

Reitings 31926
Reģ: 14.05.2023

tā jau nebūs vienkārši parādu kārtošana,bet pagarinātais mācību gads (vasaras darbi)un beigās pēcpārbaudījumi,katrā iekavētajā priekšmetā
22.05.2023 19:36 |

10 gadi
Reitings 489
Reģ: 31.01.2009

Atkarīgs no skolas. Ja lielāka / stingrāka, tad oficiāli būs pagarinātais mācību gads nenokārtotajos priekšmetos ar attiecīgu aili liecībā. Ja vien viņai tajos priekšmetos nebija nesekmīgu atzīmju, domāju, ka vienkārši atnāks uzrakstīt darbus jūnijā un tad arī dabūs liecību bez jebkādiem papildus ierakstiem. Ceru, ka viņi tā ir sarunājuši, jo pagarinātais mācību gads bērnu vidū ir diezgan neglaimojoši.
22.05.2023 19:41 |

Reitings 31926
Reģ: 14.05.2023
kivis laikam uzskata ka sievietēm jābūt atkarīgām no viņa ,nav savu ienākumu utt.,(kā kaut kādās mafijas filmās ,ka mafijnieku sievas nestrādā),tikai mafijnieku sievas tiek apdāvinātas ar jauniem auto, dārglietām utt., bet pakula labākajā gadījumā var dabūt sekret apenes un ar krēslu pa pauri.
22.05.2023 19:43 |

10 gadi
Reitings 5338
Reģ: 29.01.2009
wiwa @ 22.05.2023 16:30
Ja kādai nav slinkums, pastāstiet, lūdzu, vai Andris pēdējā laikā satiekas ar Kristoferu? Es Kivičiem sekoju ar pārtraukumiem, visu laiku jau to nevar pavilkt. :D Iepriekš viņš vēl tēloja citreiz gādīgo tēti arī Kristoferam. Lasīju šeit par kaut kādu jaku, ko Kristofers lūdza nopirkt? Bija kāds strīds?
Kristofers bija vajadzīgs tikai, lai patēlotu SFB gādīgo paupcīti. Kā šovs beidzās tā Kristoferu vairs neredz un nedzird.
22.05.2023 19:52 |

Reitings 24523
Reģ: 18.08.2022
LiepaShmiepa @ 22.05.2023 18:37
Principā jā. Vai nav ar policijas liecību 100% pierādījums, ka bijis pālī. Var ņemt bērnu ceļojumā, jo viņam ir tiesības, un pēc ceļojuma Madara ar otru meitu varēs tupēt mājās, nevis kaut kur doties baudīt vasaras brīvlaiku, jo Keitiju būs uz skolu vēl jālaiž. Izklaižu papucītis savu darbu padarījis, dzīves realitāte lai paliek mātēm :)

Pēc manām domām Andrim vajadzētu ,tad arī to papildus nedēlu to meitu vest uz tiem vasaras darbiem,lai biški izbauda tos tēva pienākumus un palidz meitai sagatavoties kontroldarbiem,bet 100% atvedis no eksotiskas salas un pa taisno aizvedis pie Madaras,lai mate tiek galā.
Jo Resnais ir viens no tiem tetiniem ,kam ir tikai TIESIBAS nevis PIENAKUMI attiecībā pret berniem.
22.05.2023 19:59 |

Reitings 565
Reģ: 02.02.2023
SantaBarbara @ 22.05.2023 19:59

Pēc manām domām Andrim vajadzētu ,tad arī to papildus nedēlu to meitu vest uz tiem vasaras darbiem,lai biški izbauda tos tēva pienākumus un palidz meitai sagatavoties kontroldarbiem,bet 100% atvedis no eksotiskas salas un pa taisno aizvedis pie Madaras,lai mate tiek galā.
Jo Resnais ir viens no tiem tetiniem ,kam ir tikai TIESIBAS nevis PIENAKUMI attiecībā pret berniem.

Iedomājos to pašu, bet es domāju, ka Madara pati gribēs Keitiju pie sevis, lai palīdzētu. Viņa apzinās, ka šī situācija nav Keitijas vaina. Un ka pie tētuka būs pilnīgs čau. Jāņem vērā arī tas, ka pa nedēļu gan jau šis tas aizmirsīsies un būs cītīgi jāgatavojas.
22.05.2023 20:23 |

Reitings 23568
Reģ: 07.06.2022
fuzzypants @ 22.05.2023 18:09
Bet ziniet, man laikam ir atkal jāizceļ Madaras miers un klusums sociālajos tīklos. Es jau sen būtu uzsprāgusi, visus screenus un pierādījumus izliktu, bet viņa klusē un laikam pat šo var no viņas pamācīties, piemēram, Liene.. ;)
Jā, šo es apbrīnoju, jo es gan jau sen būtu RUNĀJUSI, lai visi zin, kas īsti notiek. Es domāju, bērnu dēļ klusē. Ceru tikai, ka aiz kadra strādā klusiņām ar labu advokātu un vāc lietu pret tiem mežoņiem. Drausmīgi tomēr, ka ex ir tāda padibene, ka kopā ar jauno sievu (arī padibeni plus vēl ne īsti pilnā prātā) var par tevi gadiem ņirgāties bez sekām 😔
22.05.2023 20:24 |

Reitings 12193
Reģ: 10.11.2022
Helga Andersson @ 22.05.2023 20:24
Jā, šo es apbrīnoju, jo es gan jau sen būtu RUNĀJUSI, lai visi zin, kas īsti notiek. Es domāju, bērnu dēļ klusē. Ceru tikai, ka aiz kadra strādā klusiņām ar labu advokātu un vāc lietu pret tiem mežoņiem. Drausmīgi tomēr, ka ex ir tāda padibene, ka kopā ar jauno sievu (arī padibeni plus vēl ne īsti pilnā prātā) var par tevi gadiem ņirgāties bez sekām ?
tiesi klusums parliecina, ka strada ar advokatu.
22.05.2023 20:35 |

Reitings 522
Reģ: 02.03.2023
Miai reāli ir 5 mati uz galvas. Tie nav filtri.
Jaunajā burkas sērijā operators ļoti tuvu nofilmē viņas galvu🙄
Izskatās drausmīgi un tie nav kā plāni matiņi bērnam.
22.05.2023 20:40 |

Reitings 522
Reģ: 02.03.2023
Viņi Graudiņas dz/d dzer alu Brālis,no 5l bačoka🤣🤣🤣🤣🤣
Vot tas ir līmenis.
22.05.2023 20:56 |

Reitings 3163
Reģ: 30.01.2023
Pikachio @ 22.05.2023 20:40
Miai reāli ir 5 mati uz galvas. Tie nav filtri.
Jaunajā burkas sērijā operators ļoti tuvu nofilmē viņas galvu?
Izskatās drausmīgi un tie nav kā plāni matiņi bērnam.

Jā, un tas kadrs ar kiviča ļerkšķēšanu ir tik ilgs, ka var ļoti labi apskatīties to bērnu. Tur tiešām ir pliki pleķi viscaur!
Un tetovētāja jau skatā, ka tūliņ šaus ārā bombeni
22.05.2023 21:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits