KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 528
Reģ: 05.08.2021
McSara @ 22.05.2023 12:53

Lidojumus nevar skaidrā nopirkt, cik zinu! Tā ēra ir beigusies? Viesnīcā citreiz skaidrā var maksāt, bet rezervācijai tāpat vienmēr vajag karti - garantijai!
Ja vien kādā tūrisma aģentūrā samaksā cash. Mūsdienās bez kartes ir nereāli

Es par lidojumu to domāju vairāk tā, ka kāds čoms nopērk ar savu karti un tu šim atdod skaidrā. Viesnīcam ir visādi un atkarīgs no valsts. Esmu pati bookojusi viensīcas caur booking, kur norezervē online, bet maksā viesnīcā uz vietas, ko var darīt gan ar karti, gan skaidrā. Tur parasti vajag drošībai kartes info pielikt, bet maksāts tāpat tiek skaidrā uz vietas.
22.05.2023 13:56 |

Reitings 3163
Reģ: 30.01.2023
Labi, dzers tāpat. Bet kāda huja pēc Mia ir dārziņā un K. Līdzi pusdienās? K. Varēja taču ierasties tikai lidojuma dienā nekavēt skolu vēl vairāk.
Vai arī zupas šķīvi 3 un Mia rij piena maisījumu?
22.05.2023 14:02 |

Reitings 4288
Reģ: 09.05.2023
amnēzija @ 22.05.2023 13:55
Patieso situāciju ar nenokārtotajiem pārbaudes darbiem mēs nezinām, bet ceļojums esot plānots 23.05.-30.05. Reāli bija divas dienas, kad meitene vēl skolā varēja kaut ko nokārtot, lai mazāk paliek tam pēc ceļojuma laikam. Kāpēc viņai pakaļ nevarēja aizbraukt, teiksim 22.05.vakarā, bet savāca jau vakar..

Tāpēc, ka otrā galā cilvēki, kuriem bērnu prioritātes ir pēdējā vietā.
22.05.2023 14:03 |

Reitings 6134
Reģ: 20.08.2021
teberebe @ 22.05.2023 13:56

Es par lidojumu to domāju vairāk tā, ka kāds čoms nopērk ar savu karti un tu šim atdod skaidrā. Viesnīcam ir visādi un atkarīgs no valsts. Esmu pati bookojusi viensīcas caur booking, kur norezervē online, bet maksā viesnīcā uz vietas, ko var darīt gan ar karti, gan skaidrā. Tur parasti vajag drošībai kartes info pielikt, bet maksāts tāpat tiek skaidrā uz vietas.

Aaa tādu fīču es pat neiedomājos par biļetēm, gan jau saldabols izpalidzēs!
Man cik sanācis rezervēt viesnīcas tomēr prasa kartes datus, citreiz iesaldē kaut kādu summu, atkarīgs kāda viesnīca un kāds piedāvājums.
Zinot kirpičus, tur uzreiz vajadzētu ņemt depozītu! Kirpici pie piepirda Spāniju un Norvēģiju, tagad kārta Grieķijai 😁
22.05.2023 14:03 |

10 gadiPatīk
Reitings 4441
Reģ: 31.10.2010
Tagad varbūt Keitija ir priecīga, grib uz Grieķiju un ne par ko citu neaizdomājas, bet es nedomāju, ka viņai būs dikti patīkami jūnijā. Visi pārējie klasesbiedri, skolas saistības nokārtojuši, mierīgi baudīs vasaru, bet viņai būs vienai pašai jāiet un jāraksta kontroldarbi. Tikai tāpēc, ka pavisam nelaikā uzmācās tētiņš ar sapņu ceļojumu.
Atceros, ka pati skolas laikā vienreiz biju iedzīvojusies vasaras darbos. Tik stulba sajūta bija iet uz skolu, kad zini, ka nevienam citam tas nav jādara.
22.05.2023 14:08 |

Reitings 565
Reģ: 02.02.2023
amnēzija @ 22.05.2023 13:55
Patieso situāciju ar nenokārtotajiem pārbaudes darbiem mēs nezinām, bet ceļojums esot plānots 23.05.-30.05. Reāli bija divas dienas, kad meitene vēl skolā varēja kaut ko nokārtot, lai mazāk paliek tam pēc ceļojuma laikam. Kāpēc viņai pakaļ nevarēja aizbraukt, teiksim 22.05.vakarā, bet savāca jau vakar..

Tāda tipa tēviem, kas bērnus nevis audzina, bet tikai vadā pa izklaidēm un ceļojumiem, neinteresē tas, kā bērnam iet skolā. Viņi lielākoties nav vispār lietas kursā par to, kas notiek bērna ikdienas dzīvē un kādas ir sekmes skolā. Protams, neskatoties uz to, viņi vienmēr zin, kā bērni pareizi jāaudzina.
Ja godīgi, Lienei ir izdevīgi, ka Keitija ciemojas pie viņiem. Tiek uz izklaidēm un kafejnīcām. Tagad arī ceļojumā ar all inclusive. Bez Keitijas, sēž 4 sienās pārsvarā. Reizēm iekāpj mašīnā, lai nofilmētu, cik ļoti aizņemta ir.
Kā var viena sieviete būt tik akla un nesaprast, ka vīrietim ir po par viņu.
Neticu, ka ceļojuma laikā abi spēs kontrolēt alko lietošanu. Lienei bērna kristības un live nebija pietiekošs iemesls nepiedzerties.
Keitija šajā situācijā ir ķīlniece. Šāda vecuma bērniem reizēm ir žēl tēva un tikai tāpēc vien apciemo. Un ceļojums jau izklausās interesants.
Varu iedomāties, kā Madarai sirds trīc. Risks, ka piedzersies un škandalēsies, ir ļoti liels.
22.05.2023 14:11 |

Reitings 1648
Reģ: 04.11.2022
qwe @ 22.05.2023 13:28
Mia gan jau bērnudārzā, bet jā, ja nu tomēr sēž blakus, tad zupu viņa tikai var ar acīm apskatīt
Lielākā meita uz skolu var neiet, jo priekš kam, taču mazajai dārziņa apmeklējums obligāts pat brīvdienās, lai pa kājām nemaisās
22.05.2023 14:12 |

10 gadi
Reitings 2571
Reģ: 20.06.2013
VissIrSlikti @ 22.05.2023 14:12
Lielākā meita uz skolu var neiet, jo priekš kam, taču mazajai dārziņa apmeklējums obligāts pat brīvdienās, lai pa kājām nemaisās
nu kā tad! Nemaisās sīkā pa kājām un netraucē Keičai kafenē dzert saldējuma kokteiļus, ko dāsnais tētuks nopircis. Visā šajā situācijā kā diez jūtas Kristofers? Viņš jau liels un visu saprot gana labi, viņu ceļojumā neviens nesauc ...
22.05.2023 14:16 |

Patīk
Reitings 20572
Reģ: 09.12.2015
AiKaaaSaaap @ 22.05.2023 13:38
Pat pirms kovida braucot uz Krētu, vismaz novatūram, jau bija piedāvājumu viesnīcas, kur alko pieejams visu laiku un tas ir iekļaut cenā. Vinčiks un alus stāvēja pieejams visu dienu lielajās mucās.
Tā ka biedri plostos noteikti visu dienu, ja vēl tai viesnīcai ir zona kur ir tikai pilngadīgie un bezmaksas šmiga, tad Miai vismaz ir aukle izkaukta

Mēs bijām pagājušā gadā citā "eksotiskā" Grieķijas salā ar viesnīcu "all in" - tas bezmaksas alkohols tiešām bija sūdīgs. Lēti vināri, lēts alus, pārsaldināti kokteiļi. Es, piem, tādus mēslus nedzeru. Bet nu bomžiem Kivičiem jau derēs jebkas, kam ir grādi. Protams, ka skaidrā nebūs nevienu dienu.
22.05.2023 14:24 |

10 gadiPatīk
Reitings 4441
Reģ: 31.10.2010
qwe @ 22.05.2023 14:16
nu kā tad! Nemaisās sīkā pa kājām un netraucē Keičai kafenē dzert saldējuma kokteiļus, ko dāsnais tētuks nopircis. Visā šajā situācijā kā diez jūtas Kristofers? Viņš jau liels un visu saprot gana labi, viņu ceļojumā neviens nesauc ...

Kristofers ir jau izaudzis un ļoti labi zina, kāds ir viņa tēvs. Pat ziemas jakai mīļais tētis ļoti gariem zobiem atmeta 50 eiro un kad nepietika, pārmeta, ka puika izvēlīgs, vajadzēja atliektiem galiem pietikt. Diez vai viņš no tēva diži daudz gaida.
22.05.2023 14:25 |

Reitings 31926
Reģ: 14.05.2023
Minelūše @ 22.05.2023 14:08
Tagad varbūt Keitija ir priecīga, grib uz Grieķiju un ne par ko citu neaizdomājas, bet es nedomāju, ka viņai būs dikti patīkami jūnijā. Visi pārējie klasesbiedri, skolas saistības nokārtojuši, mierīgi baudīs vasaru, bet viņai būs vienai pašai jāiet un jāraksta kontroldarbi. Tikai tāpēc, ka pavisam nelaikā uzmācās tētiņš ar sapņu ceļojumu.
Atceros, ka pati skolas laikā vienreiz biju iedzīvojusies vasaras darbos. Tik stulba sajūta bija iet uz skolu, kad zini, ka nevienam citam tas nav jādara.

un vasaras darbu beigās,ir jākārto pēcpārbaudījums,lai tiktu pārcelts uz nākamo klasi
bet teftelim jau pie vienas vietas ,ka tik ""sapņu ceļojums""
22.05.2023 14:27 |

Reitings 8056
Reģ: 14.04.2023
Fū tie pēdējie Lienes storiji ir vienkārši pretīgi! Vecā čūska tā spodrina savu spalvu. Man vispār šķiet,,ka tikai kaut kāds psihopāts var sevi taa lielīt.
Protams, ka Kivis cenšas ieriebt Madarai caur bērnu. Laikam nespēj pārdzīvot šķiršanos .
Saldābola komentārs ir vienkārši pretīgs ! Tur nav pilns rublis …par vīrieti tādu memļaku nenosauksi
22.05.2023 14:31 |

Patīk
Reitings 20572
Reģ: 09.12.2015
Minelūše @ 22.05.2023 14:08

Un 31.05 visi citi saņems liecības, dažs pat zelta liecību par izcilām sekmēm, bet Keitija kā nesekmīgā vilksies uz skolu jūnijā.
No otras puses - varbūt drusku tomēr aizdomāsies meitēns, kad nāksies baudīt bezatbildības sekas.
22.05.2023 14:31 |

10 gadiPatīk
Reitings 4769
Reģ: 03.11.2012
LilyLady @ 22.05.2023 14:24

Mēs bijām pagājušā gadā citā "eksotiskā" Grieķijas salā ar viesnīcu "all in" - tas bezmaksas alkohols tiešām bija diezgan sūdīgs. Lēti vināri, lēts alus, pārsaldināti kokteiļi. Es, piem, tādus mēslus nedzeru. Bet nu bomžiem Kivičiem jau derēs jebkas, kam ir grādi. Protams, ka skaidrā nebūs nevienu dienu.

Pirms pāris gadiem, kad Agrita vēl bija kopā ar savu Jāni (ex-vīru), tad bija NL tusiņš Turcijā (?) vai kaut kur citur, kur viss ir iekļauts un tas Agritas Jānis, bija visas dienas pāli un vēl priecājās, ka var dzert par brīvu :D
Viņš toreiz, laikam, arī bija iesaistīts NLā un uztaisījis ig profilu, katru dienu atrādīja, ko dzer un cik daudz :D :D
22.05.2023 14:33 |

10 gadi
Reitings 1186
Reģ: 09.11.2009
Minelūše @ 22.05.2023 14:25

Kristofers ir jau izaudzis un ļoti labi zina, kāds ir viņa tēvs. Pat ziemas jakai mīļais tētis ļoti gariem zobiem atmeta 50 eiro un kad nepietika, pārmeta, ka puika izvēlīgs, vajadzēja atliektiem galiem pietikt. Diez vai viņš no tēva diži daudz gaida.

Piekrītu. Man liekas, ka viņš jau ir gana vecs, lai saprastu, kāds ir viņa tēvs un viņa manipulācijas. Un godīgi, man liekas, labi, ka Kirpičs vismaz tam bērnam liek mieru un neiesaista savās stulbajās dzēruma drāmās. Kristofers ir pilngadīgs, ja nemaldos un viņam noteikti labāk ir vnk dzīvot pa savam un baigi nepīties ar Kirpiču, kurš tāpat neko labu viņam nedotu. Jau tad, kad viņš ''slavenībās'' bija, kad Kirpiču duo tur vēl piedalījās, bija kkādi stulbi Kirpiča komenti, izrādīšanās un blakus ķiķinošā Liene.
22.05.2023 14:45 |

Reitings 3163
Reģ: 30.01.2023
Rozāforums @ 22.05.2023 14:27

un vasaras darbu beigās,ir jākārto pēcpārbaudījums,lai tiktu pārcelts uz nākamo klasi
bet teftelim jau pie vienas vietas ,ka tik ""sapņu ceļojums""

M noteiktinir stingra un mājās ir disciplīna, bet ja meitai ir kivja gēni un patīk vairāk vaļības, tad gribās un nedomā par sekām. Nu cerams, ka vasaras darbi vedīs pie prāta.
22.05.2023 14:46 |

10 gadi
Reitings 5695
Reģ: 05.08.2013
LilyLady @ 22.05.2023 14:24

Mēs bijām pagājušā gadā citā "eksotiskā" Grieķijas salā ar viesnīcu "all in" - tas bezmaksas alkohols tiešām bija sūdīgs. Lēti vināri, lēts alus, pārsaldināti kokteiļi. Es, piem, tādus mēslus nedzeru. Bet nu bomžiem Kivičiem jau derēs jebkas, kam ir grādi. Protams, ka skaidrā nebūs nevienu dienu.

Tur lielākoties visās viesnicās ir lētā šmiga, viss nereāli spirtots un cukurains 😂 Lai gan mums ari visur ie Allinclusive, es atlavos kokčus tikai centrā restorānos 😂 Vel.. apsildamie baseini tur ir tikai pavisam krutajaas viesnicaas, diez vai Kivjiem taadi buus.
22.05.2023 14:51 |

Reitings 5278
Reģ: 01.04.2023
Loģiski, ka alko arī iekļauts, bet pazemas kvalitātes. Tas jau standarts tādās Krētās, Antālijās, Hurgadās uc. Vīns no krāna (balts un sarkans, samiksē un iegūsti rosé :D ), visādi pārsīrupoti alko kokteiļi (parodijas par mohito, daikiri, tequila sunrise utml), triec tik iekšā, bet otrā dienā mirsti. Jo vodka, rums, tekila uc. stiprie dzērieni, ar ko viņi to visu jauc, parasti kaut kādi no-name vietējie, nebaidīšos teikt - kandžas līmenī. Ne jau uz kaut kādu mega ekskluzīvo, smalko royal hoteli viņi tur brauks.
Liene paģiraina, nocepusies kā vēzis, gulšņās pie baseina ar tiem kokteiļiem un taisīs stulbus selfijus, slikto pašsajūtu norakstīs uz “dīvainajiem grieķu ēdieniem”. Kivijam vispār, ka nesanāk apciemot vietējo hospitāli ar savu švako sirdi.
22.05.2023 14:51 |

10 gadi
Reitings 11520
Reģ: 15.03.2012
LilyLady @ 22.05.2023 14:31

Un 31.05 visi citi saņems liecības, dažs pat zelta liecību par izcilām sekmēm, bet Keitija kā nesekmīgā vilksies uz skolu jūnijā.
No otras puses - varbūt drusku tomēr aizdomāsies meitēns, kad nāksies baudīt bezatbildības sekas.

Man vispār liekas, ka mazajai jaunkundzei derētu ilgāku laiku dienu dienā padzīvot pie mīļotā tētuka, nu tā, lai iepazīstas ar patieso realitāti, jo diez vai katru dienu būs saldējuma kokteiļi un karuseļi, kaut kad jau arī būs pienākumi un jāēd Lienes kulinārijas šedevri, ka tad par sapņu ceļojumu neizvēršas brauciens uz Siguldu pie mammas.
22.05.2023 14:52 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10577
Reģ: 29.01.2009
Aizkraukles Pārdevēja @ 22.05.2023 14:31
Fū tie pēdējie Lienes storiji ir vienkārši pretīgi! Vecā čūska tā spodrina savu spalvu. Man vispār šķiet,,ka tikai kaut kāds psihopāts var sevi taa lielīt.
Protams, ka Kivis cenšas ieriebt Madarai caur bērnu. Laikam nespēj pārdzīvot šķiršanos .
Saldābola komentārs ir vienkārši pretīgs ! Tur nav pilns rublis …par vīrieti tādu memļaku nenosauksi

Kur var redzēt to Saldābola komentāru?
22.05.2023 14:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits