McSara @ 22.05.2023 12:53
Lidojumus nevar skaidrā nopirkt, cik zinu! Tā ēra ir beigusies? Viesnīcā citreiz skaidrā var maksāt, bet rezervācijai tāpat vienmēr vajag karti - garantijai!
Ja vien kādā tūrisma aģentūrā samaksā cash. Mūsdienās bez kartes ir nereāli
amnēzija @ 22.05.2023 13:55Patieso situāciju ar nenokārtotajiem pārbaudes darbiem mēs nezinām, bet ceļojums esot plānots 23.05.-30.05. Reāli bija divas dienas, kad meitene vēl skolā varēja kaut ko nokārtot, lai mazāk paliek tam pēc ceļojuma laikam. Kāpēc viņai pakaļ nevarēja aizbraukt, teiksim 22.05.vakarā, bet savāca jau vakar..
teberebe @ 22.05.2023 13:56
Es par lidojumu to domāju vairāk tā, ka kāds čoms nopērk ar savu karti un tu šim atdod skaidrā. Viesnīcam ir visādi un atkarīgs no valsts. Esmu pati bookojusi viensīcas caur booking, kur norezervē online, bet maksā viesnīcā uz vietas, ko var darīt gan ar karti, gan skaidrā. Tur parasti vajag drošībai kartes info pielikt, bet maksāts tāpat tiek skaidrā uz vietas.
amnēzija @ 22.05.2023 13:55Patieso situāciju ar nenokārtotajiem pārbaudes darbiem mēs nezinām, bet ceļojums esot plānots 23.05.-30.05. Reāli bija divas dienas, kad meitene vēl skolā varēja kaut ko nokārtot, lai mazāk paliek tam pēc ceļojuma laikam. Kāpēc viņai pakaļ nevarēja aizbraukt, teiksim 22.05.vakarā, bet savāca jau vakar..
Lielākā meita uz skolu var neiet, jo priekš kam, taču mazajai dārziņa apmeklējums obligāts pat brīvdienās, lai pa kājām nemaisāsqwe @ 22.05.2023 13:28Mia gan jau bērnudārzā, bet jā, ja nu tomēr sēž blakus, tad zupu viņa tikai var ar acīm apskatīt
nu kā tad! Nemaisās sīkā pa kājām un netraucē Keičai kafenē dzert saldējuma kokteiļus, ko dāsnais tētuks nopircis. Visā šajā situācijā kā diez jūtas Kristofers? Viņš jau liels un visu saprot gana labi, viņu ceļojumā neviens nesauc ...VissIrSlikti @ 22.05.2023 14:12Lielākā meita uz skolu var neiet, jo priekš kam, taču mazajai dārziņa apmeklējums obligāts pat brīvdienās, lai pa kājām nemaisās
AiKaaaSaaap @ 22.05.2023 13:38Pat pirms kovida braucot uz Krētu, vismaz novatūram, jau bija piedāvājumu viesnīcas, kur alko pieejams visu laiku un tas ir iekļaut cenā. Vinčiks un alus stāvēja pieejams visu dienu lielajās mucās.
Tā ka biedri plostos noteikti visu dienu, ja vēl tai viesnīcai ir zona kur ir tikai pilngadīgie un bezmaksas šmiga, tad Miai vismaz ir aukle izkaukta
qwe @ 22.05.2023 14:16nu kā tad! Nemaisās sīkā pa kājām un netraucē Keičai kafenē dzert saldējuma kokteiļus, ko dāsnais tētuks nopircis. Visā šajā situācijā kā diez jūtas Kristofers? Viņš jau liels un visu saprot gana labi, viņu ceļojumā neviens nesauc ...
Minelūše @ 22.05.2023 14:08Tagad varbūt Keitija ir priecīga, grib uz Grieķiju un ne par ko citu neaizdomājas, bet es nedomāju, ka viņai būs dikti patīkami jūnijā. Visi pārējie klasesbiedri, skolas saistības nokārtojuši, mierīgi baudīs vasaru, bet viņai būs vienai pašai jāiet un jāraksta kontroldarbi. Tikai tāpēc, ka pavisam nelaikā uzmācās tētiņš ar sapņu ceļojumu.
Atceros, ka pati skolas laikā vienreiz biju iedzīvojusies vasaras darbos. Tik stulba sajūta bija iet uz skolu, kad zini, ka nevienam citam tas nav jādara.
Minelūše @ 22.05.2023 14:08Tagad varbūt Keitija ir priecīga, grib uz Grieķiju un ne par ko citu neaizdomājas, bet es nedomāju, ka viņai būs dikti patīkami jūnijā. Visi pārējie klasesbiedri, skolas saistības nokārtojuši, mierīgi baudīs vasaru, bet viņai būs vienai pašai jāiet un jāraksta kontroldarbi. Tikai tāpēc, ka pavisam nelaikā uzmācās tētiņš ar sapņu ceļojumu.
Atceros, ka pati skolas laikā vienreiz biju iedzīvojusies vasaras darbos. Tik stulba sajūta bija iet uz skolu, kad zini, ka nevienam citam tas nav jādara.
LilyLady @ 22.05.2023 14:24
Mēs bijām pagājušā gadā citā "eksotiskā" Grieķijas salā ar viesnīcu "all in" - tas bezmaksas alkohols tiešām bija diezgan sūdīgs. Lēti vināri, lēts alus, pārsaldināti kokteiļi. Es, piem, tādus mēslus nedzeru. Bet nu bomžiem Kivičiem jau derēs jebkas, kam ir grādi. Protams, ka skaidrā nebūs nevienu dienu.
Minelūše @ 22.05.2023 14:25
Kristofers ir jau izaudzis un ļoti labi zina, kāds ir viņa tēvs. Pat ziemas jakai mīļais tētis ļoti gariem zobiem atmeta 50 eiro un kad nepietika, pārmeta, ka puika izvēlīgs, vajadzēja atliektiem galiem pietikt. Diez vai viņš no tēva diži daudz gaida.
Rozāforums @ 22.05.2023 14:27
un vasaras darbu beigās,ir jākārto pēcpārbaudījums,lai tiktu pārcelts uz nākamo klasi
bet teftelim jau pie vienas vietas ,ka tik ""sapņu ceļojums""
LilyLady @ 22.05.2023 14:24
Mēs bijām pagājušā gadā citā "eksotiskā" Grieķijas salā ar viesnīcu "all in" - tas bezmaksas alkohols tiešām bija sūdīgs. Lēti vināri, lēts alus, pārsaldināti kokteiļi. Es, piem, tādus mēslus nedzeru. Bet nu bomžiem Kivičiem jau derēs jebkas, kam ir grādi. Protams, ka skaidrā nebūs nevienu dienu.
LilyLady @ 22.05.2023 14:31
Un 31.05 visi citi saņems liecības, dažs pat zelta liecību par izcilām sekmēm, bet Keitija kā nesekmīgā vilksies uz skolu jūnijā.
No otras puses - varbūt drusku tomēr aizdomāsies meitēns, kad nāksies baudīt bezatbildības sekas.
Aizkraukles Pārdevēja @ 22.05.2023 14:31Fū tie pēdējie Lienes storiji ir vienkārši pretīgi! Vecā čūska tā spodrina savu spalvu. Man vispār šķiet,,ka tikai kaut kāds psihopāts var sevi taa lielīt.
Protams, ka Kivis cenšas ieriebt Madarai caur bērnu. Laikam nespēj pārdzīvot šķiršanos .
Saldābola komentārs ir vienkārši pretīgs ! Tur nav pilns rublis …par vīrieti tādu memļaku nenosauksi