loti ceru, ka ir kadam noseivots, Jo es Madaras vieta rit no rita ietu uz policiju par vajasanu un kudisanu. Ka vispar teftelim nebija kauns nosaukt Madaras un meitenu adresi, Ka vispar vinam vel nav uzlikts lielaks sods, ja vins reali vaja Madaru, nemaksa alimentus un ir tiesi tik pretigs, un, no malas izskatas bistams! Tiesam janotiek kaut Kam arpratigi sliktam, lai beigtos ka beidzas tikko Dpili? Teftelis nav normals. Un Ka var braukt uz 5*kurortu, ja nav nomaksati alimentu.Tonya @ 21.05.2023 20:38To video vairs nekur nevar redzēt? Palaidu garām šodien visu drāmu ?
wtf kas tas par ceļojumu, kurā kuilis ved Keitiju. Un tur ir nesmuks komentārs par otru meitu…..KitijaQueen @ 18.07.2021 14:48Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
oioioi @ 21.05.2023 21:06
Tu ļautu savam bērnam braukt uz ārzemēm ar diviem alkoholiķiem, kuri to neslēpj un nerūpējas par nevienu no bērniem pienācīgi tā, kā to dara visi normāli vecāki?? Skandalē, dzerstās, bļaustās, drāžas bērnu klātbūtē, lamājas un vairāk kā gadu apsaukā publiski meitas māti? Ja jā, tad tu neesi normāla. Atvaino!
LilyLady @ 21.05.2023 22:47Rēcīgākais, ka Liene pirms tam lielījās, ka došoties ceļojumā uz eksotisku salu. Mucā augusī zoss tātad uzskata, ka Krēta ir eksotiska sala.?
Nepaveicās Lienītei, ka Kivičs tomēr panāca, ka Keitija brauc līdzi. Nevarēs plekste nogrūzt Miu ar pudeli un planšeti kaktā un mākties virsū Kivim. Tas būs aizņemts ar mīļmeitiņas izklaidēšanu 24/7. Plekstei viņš pat nebūtu to ceļojumu pircis, galvenais ir pielīst Keitijai.
wiwa @ 21.05.2023 21:50
Es vispār tevi neuzrunāju, lol. Ierakstīju komentāru par to miskastnieci un tu man pati piešuvies. Ja tiešām esi tā miskastniece, tad pieņem, ka par tavām rīcībām var šausmināties un ierēkt tāpat kā par Lienes. Ja neesi miskastniece, tad ko uztraucies?
ne velti Lienes meitam vina ir mirusi.qwe @ 21.05.2023 22:09Kima lai arī jaunāka, tomēr ir gudrāka ... Un cik skaisti viņa bija uzrakstījusi kartīti M mātes dienā - paldies,ka mīli mani un dod pajumti,kkas tāds tur bija... Nu nez, man nolasās, ka tam bērnam reāli ir nodarīts sāpīgi pāri no pretīgā kuiļa puses un viņa vecās prostitūtas.... Keitijai gan varbūt nenāks pa ļaunu pašai savām acīm redzēt ka tie abi apdzeras, pišas un skandalējas, tad varbūt arī sāks nākt kāda apjēga ...
Katzenfamilie @ 21.05.2023 22:54
Es jau varu iedomaties skatu, ka Kivics ar Keitiju pa pludmali staigajot ies pa prieksu un Grabuljlienei neatliks nekas cits, ka klunkuret no muguras.
Pagajusaja reize Lienitei tika 3 apenes un lupu spidumi, soreiz, ja vinja bus ipasi paklausigs sunjuks, tad varbut dabus krusturi un lupu krasu.
Katzenfamilie @ 21.05.2023 22:54
Es jau varu iedomaties skatu, ka Kivics ar Keitiju pa pludmali staigajot ies pa prieksu un Grabuljlienei neatliks nekas cits, ka klunkuret no muguras.
Pagajusaja reize Lienitei tika 3 apenes un lupu spidumi, soreiz, ja vinja bus ipasi paklausigs sunjuks, tad varbut dabus krusturi un lupu krasu.
Lauma Ruby @ 21.05.2023 23:09Vispār kopš kura laika uzaugt laukos ir kaut kas slikts? Cilvēki tiešām domā,ka atrasties svaigā gaisā,mierā pie dabas, ēst pašu audzētos dārzeņus/augļus ir kaut kas slikts? Nu es labāk izvēlos dzīvot laukos klusumā privātmājā, nevis dzīvoklī Rīgas centrā.
plus paskatijos taja Saldabola konta, vins tiesam ari nav normals. Komentu uzrakstijis tadu, ka neparprotami draudi. Tas ir briesmigi, ja teftelis izmanto citus slimos ari.Knabsab @ 21.05.2023 23:13Da nu! Krētā uz ielas nopirks feikos Reyban pa 7eur, vot arī lielīsies Ļenka! Viss būs skaisti un kolosāli, tikai būs apslimusi un alerģija, tādēļ sevi neatrādīs storijos. Vēl teiks, ka tāda esot īsta bērnu laime (kur pati savas meitas ir aizvedusi?)
Maija beigas Krētā ir tricky, mēdz būt tāds milzīgs un auksts vējš, kas aiznes prom visus "ļežakus". Būs lielisks iemesls sēdēt numuriņā un dzert. Bet vispār, laika apstākļu ziņā viņiem Krēta maijā būs tas pats kas mums LV.
Kirpičs ir vajpratigs manipulators, šodienas izgājiens apliecina kārtējo reizi, kāds viņš ir sociopāts un psihiski nelīdzsvarots un neadekvāts tēvainis.
Marfa @ 21.05.2023 23:21plus paskatijos taja Saldabola konta, vins tiesam ari nav normals. Komentu uzrakstijis tadu, ka neparprotami draudi. Tas ir briesmigi, ja teftelis izmanto citus slimos ari.
Lauma Ruby @ 21.05.2023 23:09Vispār kopš kura laika uzaugt laukos ir kaut kas slikts? Cilvēki tiešām domā,ka atrasties svaigā gaisā,mierā pie dabas, ēst pašu audzētos dārzeņus/augļus ir kaut kas slikts? Nu es labāk izvēlos dzīvot laukos klusumā privātmājā, nevis dzīvoklī Rīgas centrā.
Marfa @ 21.05.2023 23:21plus paskatijos taja Saldabola konta, vins tiesam ari nav normals. Komentu uzrakstijis tadu, ka neparprotami draudi. Tas ir briesmigi, ja teftelis izmanto citus slimos ari.
Kremakucinja @ 21.05.2023 23:35https://failiem.lv/u/2kpqk4hy3
bija tur viens pie Saldābola pēdējā posta - it kā draudus nemanīju, bet izsakās gan pretīgi par Madaru. 😏Katzenfamilie @ 21.05.2023 23:31
Kur bija tas komentars?