KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 12193
Reģ: 10.11.2022
Tonya @ 21.05.2023 20:38
To video vairs nekur nevar redzēt? Palaidu garām šodien visu drāmu ?
loti ceru, ka ir kadam noseivots, Jo es Madaras vieta rit no rita ietu uz policiju par vajasanu un kudisanu. Ka vispar teftelim nebija kauns nosaukt Madaras un meitenu adresi, Ka vispar vinam vel nav uzlikts lielaks sods, ja vins reali vaja Madaru, nemaksa alimentus un ir tiesi tik pretigs, un, no malas izskatas bistams! Tiesam janotiek kaut Kam arpratigi sliktam, lai beigtos ka beidzas tikko Dpili? Teftelis nav normals. Un Ka var braukt uz 5*kurortu, ja nav nomaksati alimentu.
21.05.2023 22:05 |

10 gadi
Reitings 2571
Reģ: 20.06.2013
Kima lai arī jaunāka, tomēr ir gudrāka ... Un cik skaisti viņa bija uzrakstījusi kartīti M mātes dienā - paldies,ka mīli mani un dod pajumti,kkas tāds tur bija... Nu nez, man nolasās, ka tam bērnam reāli ir nodarīts sāpīgi pāri no pretīgā kuiļa puses un viņa vecās prostitūtas.... Keitijai gan varbūt nenāks pa ļaunu pašai savām acīm redzēt ka tie abi apdzeras, pišas un skandalējas, tad varbūt arī sāks nākt kāda apjēga ...
21.05.2023 22:09 |

Reitings 5882
Reģ: 10.01.2023
KitijaQueen @ 18.07.2021 14:48
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
wtf kas tas par ceļojumu, kurā kuilis ved Keitiju. Un tur ir nesmuks komentārs par otru meitu…..
21.05.2023 22:19 |

Reitings 5278
Reģ: 01.04.2023
oioioi @ 21.05.2023 21:06

Tu ļautu savam bērnam braukt uz ārzemēm ar diviem alkoholiķiem, kuri to neslēpj un nerūpējas par nevienu no bērniem pienācīgi tā, kā to dara visi normāli vecāki?? Skandalē, dzerstās, bļaustās, drāžas bērnu klātbūtē, lamājas un vairāk kā gadu apsaukā publiski meitas māti? Ja jā, tad tu neesi normāla. Atvaino!

Te būtu tiešām iederīgs tas vārds “pāķiskums”. Sajūsmā sitam plaukstiņas vien pie salikuma “Ceļojums uz Krētu”! Tas šķiet kaut kas īpašs cilvēkiem, kas neko tālāk par savu ģerevņu (sorry, degungalu) nav redzējuši.
Mērcēsies hoteļa baseinā, trieks bezlimita alkoholu, pusi dienas beigti nopamps istabā (brokastis lielākoties visdrīzāk nogulēs), kamēr bērni turpat elpos alko dvingu un sēžot telefonos, gaidīs šos uzsvempjamies. Varbūt vienu dienu pa karstumu ar autobusu aizbrauks līdz tūristu ielai, kur Kivis sagrabinās kapeikas bezgaumīgam kankaram Ļenkai un sev grieķu šmigai. Keitijai būs tas gods stumt Mias ratus. Tas tā - no “grieķu kultūras apskates”, kur Ļenka spiegs par katru brīnišķīgo atkrituma urnu.
Manuprāt, viņi ir ļooooti paredzami.
Īstā dzīve sāksies naktīs, kad paračka vilksies skatīties zemas kvalitātes šovu un sadzerties un ja Kivis būs vispār spējīgs, tad Keitijai naktīs turpat blakus gultā jānoklausās, nu jūs sapratāt ko.
Varam minēt, cik procentu no Keitijas diennakts tiks pavadīti istabā, jo Mia kā ruds bērniņš saulē atrasties diži nevar un Ļenka pa dienām vispār vienmēr būs “apslimusi”. Keitijas sapņu ceļojums nudien.
Beigās tāds vienkāršs izbrauciens Latvijas laukos pie kāda ezera, kempingos, ar mīlošu ģimeni ir 100reiz vērtīgāks par tāda veida “sapņu ceļojumu uz Grieķiju”.
21.05.2023 22:27 |

Patīk
Reitings 20572
Reģ: 09.12.2015
Rēcīgākais, ka Liene pirms tam lielījās, ka došoties ceļojumā uz eksotisku salu. Mucā augusī zoss tātad uzskata, ka Krēta ir eksotiska sala.🤣
Nepaveicās Lienītei, ka Kivičs tomēr panāca, ka Keitija brauc līdzi. Nevarēs plekste nogrūzt Miu ar pudeli un planšeti kaktā un mākties virsū Kivim. Tas būs aizņemts ar mīļmeitiņas izklaidēšanu 24/7. Plekstei viņš pat nebūtu to ceļojumu pircis, galvenais ir pielīst Keitijai.
21.05.2023 22:47 |

Reitings 2714
Reģ: 30.03.2022
LilyLady @ 21.05.2023 22:47
Rēcīgākais, ka Liene pirms tam lielījās, ka došoties ceļojumā uz eksotisku salu. Mucā augusī zoss tātad uzskata, ka Krēta ir eksotiska sala.?
Nepaveicās Lienītei, ka Kivičs tomēr panāca, ka Keitija brauc līdzi. Nevarēs plekste nogrūzt Miu ar pudeli un planšeti kaktā un mākties virsū Kivim. Tas būs aizņemts ar mīļmeitiņas izklaidēšanu 24/7. Plekstei viņš pat nebūtu to ceļojumu pircis, galvenais ir pielīst Keitijai.

Es jau varu iedomaties skatu, ka Kivics ar Keitiju pa pludmali staigajot ies pa prieksu un Grabuljlienei neatliks nekas cits, ka klunkuret no muguras.
Pagajusaja reize Lienitei tika 3 apenes un lupu spidumi, soreiz, ja vinja bus ipasi paklausigs sunjuks, tad varbut dabus krusturi un lupu krasu.
21.05.2023 22:54 |

Reitings 1859
Reģ: 19.07.2021
wiwa @ 21.05.2023 21:50

Es vispār tevi neuzrunāju, lol. Ierakstīju komentāru par to miskastnieci un tu man pati piešuvies. Ja tiešām esi tā miskastniece, tad pieņem, ka par tavām rīcībām var šausmināties un ierēkt tāpat kā par Lienes. Ja neesi miskastniece, tad ko uztraucies?

Atšujies!
21.05.2023 22:56 |

Reitings 12193
qwe @ 21.05.2023 22:09
Kima lai arī jaunāka, tomēr ir gudrāka ... Un cik skaisti viņa bija uzrakstījusi kartīti M mātes dienā - paldies,ka mīli mani un dod pajumti,kkas tāds tur bija... Nu nez, man nolasās, ka tam bērnam reāli ir nodarīts sāpīgi pāri no pretīgā kuiļa puses un viņa vecās prostitūtas.... Keitijai gan varbūt nenāks pa ļaunu pašai savām acīm redzēt ka tie abi apdzeras, pišas un skandalējas, tad varbūt arī sāks nākt kāda apjēga ...
ne velti Lienes meitam vina ir mirusi.
21.05.2023 23:01 |

Patīk
Reitings 20572
Reģ: 09.12.2015
Katzenfamilie @ 21.05.2023 22:54

Es jau varu iedomaties skatu, ka Kivics ar Keitiju pa pludmali staigajot ies pa prieksu un Grabuljlienei neatliks nekas cits, ka klunkuret no muguras.
Pagajusaja reize Lienitei tika 3 apenes un lupu spidumi, soreiz, ja vinja bus ipasi paklausigs sunjuks, tad varbut dabus krusturi un lupu krasu.

Es domāju, šoreiz birste nedabūs neko. Varu derēt, ka, ja arī vepris iztērēs kādu lieku eiro ārpus viesnīcas, tad tas būs domāts mini Madarai nevis grabuļlienei. Šī tiešām varēs tikai vilkties no pakaļas un infantili sajūsmināties par visu.
21.05.2023 23:03 |

Reitings 1859
Reģ: 19.07.2021
Katzenfamilie @ 21.05.2023 22:54

Šoreiz viņai spīd tieši nekas, jo tas nav projekts par godu Lienei. Tas ir projekts #gadatēvs un Dirsniņam būs lieli izdevumi mīļajai meitiņai- tai, kura MĪL TĒTI. Lai otra meita redz, ka Keitiju lutina.
Ļenkai jau ir Viktorijas sekrēts- šogad dāvanu pietiks.
21.05.2023 23:05 |

Reitings 4051
Reģ: 10.04.2023
Vispār kopš kura laika uzaugt laukos ir kaut kas slikts? Cilvēki tiešām domā,ka atrasties svaigā gaisā,mierā pie dabas, ēst pašu audzētos dārzeņus/augļus ir kaut kas slikts? Nu es labāk izvēlos dzīvot laukos klusumā privātmājā, nevis dzīvoklī Rīgas centrā.
21.05.2023 23:09 |

Reitings 15348
Reģ: 29.04.2022
Da nu! Krētā uz ielas nopirks feikos Reyban pa 7eur, vot arī lielīsies Ļenka! Viss būs skaisti un kolosāli, tikai būs apslimusi un alerģija, tādēļ sevi neatrādīs storijos. Vēl teiks, ka tāda esot īsta bērnu laime (kur pati savas meitas ir aizvedusi?)
Maija beigas Krētā ir tricky, mēdz būt tāds milzīgs un auksts vējš, kas aiznes prom visus "ļežakus". Būs lielisks iemesls sēdēt numuriņā un dzert. Bet vispār, laika apstākļu ziņā viņiem Krēta maijā būs tas pats kas mums LV.
Kirpičs ir vajpratigs manipulators, šodienas izgājiens apliecina kārtējo reizi, kāds viņš ir sociopāts un psihiski nelīdzsvarots un neadekvāts tēvainis.
21.05.2023 23:13 |

Reitings 6419
Reģ: 20.09.2022
Lauma Ruby @ 21.05.2023 23:09
Vispār kopš kura laika uzaugt laukos ir kaut kas slikts? Cilvēki tiešām domā,ka atrasties svaigā gaisā,mierā pie dabas, ēst pašu audzētos dārzeņus/augļus ir kaut kas slikts? Nu es labāk izvēlos dzīvot laukos klusumā privātmājā, nevis dzīvoklī Rīgas centrā.

Vairumam pilsētnieku šķiet, ka cilvēki no laukiem neko vairāk par dārzu, šķūni un kūti nav redzējuši. Ka tur dzīvojošajiem nav ne telefonu, ne televīzijas, ne interneta un pat ne elektrības. It sevišķi tāds teksts ir dzirdēts par Latgalē dzīvojošiem ļaudīm. Šoks ir viņiem turp aizbraucot un redzot, ka vairums tur dzīvo pat ļoti labi.
Šodien tik pretīgs komentārs bija no viena vīrieša "pilsētnieka" un tādā pašā stilā, ka redzējusi ir tikai šķūni un kūti, un kā viņa atļaujoties nelaist meitu ar tēvu ceļojumā, un vēl bez šī visa Madaru sliktā vārdā dēvēja.
21.05.2023 23:20 |

Reitings 12193
Knabsab @ 21.05.2023 23:13
Da nu! Krētā uz ielas nopirks feikos Reyban pa 7eur, vot arī lielīsies Ļenka! Viss būs skaisti un kolosāli, tikai būs apslimusi un alerģija, tādēļ sevi neatrādīs storijos. Vēl teiks, ka tāda esot īsta bērnu laime (kur pati savas meitas ir aizvedusi?)
Maija beigas Krētā ir tricky, mēdz būt tāds milzīgs un auksts vējš, kas aiznes prom visus "ļežakus". Būs lielisks iemesls sēdēt numuriņā un dzert. Bet vispār, laika apstākļu ziņā viņiem Krēta maijā būs tas pats kas mums LV.
Kirpičs ir vajpratigs manipulators, šodienas izgājiens apliecina kārtējo reizi, kāds viņš ir sociopāts un psihiski nelīdzsvarots un neadekvāts tēvainis.
plus paskatijos taja Saldabola konta, vins tiesam ari nav normals. Komentu uzrakstijis tadu, ka neparprotami draudi. Tas ir briesmigi, ja teftelis izmanto citus slimos ari.
21.05.2023 23:21 |

Reitings 2714
Marfa @ 21.05.2023 23:21
plus paskatijos taja Saldabola konta, vins tiesam ari nav normals. Komentu uzrakstijis tadu, ka neparprotami draudi. Tas ir briesmigi, ja teftelis izmanto citus slimos ari.

Kur bija tas komentars?
21.05.2023 23:31 |

Reitings 74
Reģ: 03.05.2022

Reitings 10736
Reģ: 22.12.2022
Lauma Ruby @ 21.05.2023 23:09

Būsim reāli laukos nolasās sliņķi, dzērāji, psihiski dīvainie. Bet tie daži kuri iet katru dienu uz darbu - dzivo krutāk nekā rīdzenieki un var atļauties ceļot biežāk nekā pilsētnieki. Man ir draugi laukos, kuri ir ieguldījuši izglītībā, tomēr nepatīk pilsēta un tāpēc strādā un dzīvo laukos. Bet tomēr vairums laukos ir lašaras, kam nekas diži vairāk par alus cenu neinteresē.
21.05.2023 23:40 |

Reitings 23568
Reģ: 07.06.2022
Marfa @ 21.05.2023 23:21

Tak vepris jau nemļaks ar lielu muti, kas tikai ar vājākajiem lecas, gan jau vienam bija baile braukt, ka nedabū no Jāņa pa tauri, tāpēc ņēma Saldābolu, kas izskatās tāds pats padebīlais kā Kivka, ja nu gadījumā, kas 🤣
21.05.2023 23:42 |

Reitings 2714
Kremakucinja @ 21.05.2023 23:35
https://failiem.lv/u/2kpqk4hy3

Sausmas, vienkarsi briesmigi...Kas tas vispar par viriesu izstradajumu, kurs sita var par sievieti runat, es runaju, par kartigu sievieti, nevis par vieglas uzvedibas butni Lieni. Madarai tiesam ieteiktu griezties policija par to, ka vinjas bernu adrese tika publiskota. Un divaini, ka Andritis vinjai vel joprojam piedeve uzvardu Kivica! Prieks Lienes tas laikam ir ka kartejais nazja duriens😁
21.05.2023 23:42 |

Reitings 23568
Reģ: 07.06.2022
Katzenfamilie @ 21.05.2023 23:31

Kur bija tas komentars?
bija tur viens pie Saldābola pēdējā posta - it kā draudus nemanīju, bet izsakās gan pretīgi par Madaru. 😏
21.05.2023 23:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)