wiwa @ 21.05.2023 15:25
Tev viss normāli? Vai tu biji tā, kas rakājas pa miskasti, ka tik saasināti to uztver, žirafe?
MačuPikču @ 21.05.2023 15:45Vispār jau likumiski KEITIJA nedrīkst pieskatīt Miu. Viņai nav 13 gadu.
Adele4 @ 21.05.2023 15:54Nav bērnu un tāda pieredze. Bet ja Keitijai ir cits uzvārds. Tā viegli 10 gadigam bērnam kur lidot? Vai vecāku pasē bērnus registre? Bet meitai uzvārds tik nesen mainīts. Vai to neviens lidostā nepārbauda?
tad jau bērnu var nolaupīt un mierīgi aizvest celojumā, arī ja māte nepiekrīt un neļauj braukt?Knabsab @ 21.05.2023 16:01
EU ietvaros īsti neviens neko nepārbauda.
Knabsab @ 21.05.2023 16:01
EU ietvaros īsti neviens neko nepārbauda.
Hortenze @ 21.05.2023 15:26
Svaigi reģistrējies, lai man to pateiktu?
Adele4 @ 21.05.2023 16:04tad jau bērnu var nolaupīt un mierīgi aizvest celojumā, arī ja māte nepiekrīt un neļauj braukt?
šis būs jau otrais ceļojums. Pirmais bija ASV-Florida un DisnejlendaJERSIKA @ 21.05.2023 16:10Ak nabaga Andruha! Keitija palaidīs garām savas bērnības labāko sapņu ceļojumu - neredzēs palmas un savu papiku ar pleksti pālī - viņi taču noteikti pamatā plānojuši Keitiju izmantot kā aukli! Nebūtu Keitija un plāns kaitināt Madaru, savu mūži nebūtu tāda ceļojums plānots.
Man kā mātei būtu bail laist savu bērnu ar tēvu alkoholiķi kaut kur tālāk par Latvijas robežām. Nu nav viņš sevi pierādījis kā drošu un atbildīgu personu.
Knabsab @ 21.05.2023 15:50
Uz tiem alkāniem diemžēl likumi neattiecas.
Pēc Ļenkas pēdējā storija, kur izrāda savus plikumus, var redzēt, cik pašapmierinàta viņa šodien jūtas, par Kirpiča drāmu ar Krētas braucienu.
Tie komentētāji FB, sorry, pabiras. Ikviens, kas uzskata, ka izklaides ir vērtīgākas par mācību gada noslēgumu, visticamāk neko labu dzīvē nav redzējis un neizprot izglītības nozīmi. Ieskaitot pašus Kivičus. Nu kur var tà izgāzties - nafig vispār bija jāpērk ceļojums šādos datumos?
amnēzija @ 21.05.2023 16:49
Tie komentāri ir vienkārši drausmīgi. Ne tikai sievietes, bet arī vīrieši raksta briesmu lietas. Visvairāk laikam mani pārsteidza komentārs, kurā kāda sieviete raksta, ka gribot saviem bērniem tādus tēvus..