kopskats viņai šodien pabriesmīgs. Varbūt, ja blūzi ieliktu svārkos, neizskatītos kā ome. Kurpes toč padara vecu.Katzenfamilie @ 18.05.2023 18:42
Es tomer isti nesaprotu, kas tad bija vinjas paskata tas, kas izraisija zelumu? Tas pensionaru drebes un kurpes vai ari vel kas cits?
Vārdotāja @ 18.05.2023 19:18kopskats viņai šodien pabriesmīgs. Varbūt, ja blūzi ieliktu svārkos, neizskatītos kā ome. Kurpes toč padara vecu.
Ja vēl rozā jaka pa viesu. Jesus
Neighbor @ 18.05.2023 19:28Jā, nabaga lienīte. Izjaukusi gandrīz divas ģimenes. Sieviešu solidaritātes paraugs nabaga lienīte vajāja buļa sievu- grūtnieci. Sabojājusi psihi vairākiem bērniem - buļa dēlam, savām trim meitām, divām madaras meitām, septītais bērns Mia. Patiešām, nabadzīte. Nopērciet viņai drēbītes un samaksājiet viņas vietā arī uzturlīdzekļus. Tfu bļ** !!!
Katzenfamilie @ 18.05.2023 19:28
Varbut, ka milotais virs vinjai iestastija, ka izskatas super, lai tikai nebutu vinjai jaunas drebes un kurpes japerk? Lienite varbut kartejo reizi ciksteja, ka vinjai nav ko vilkt, tad nu Kivics atvera vinjas skapi un ka piemeru izcela tas vecas lupatas plus omu kurpes un teica:"Ka, tev nav ko vilkt? Vispirms novalka sitas te un tad paskatisimies, vai tev ko jaunu pirkt!"
ipasi, ja tas pats cilveks saka - nu ne komunikacija starp abiem lieliska. Kads sakars zelumam.Katzenfamilie @ 18.05.2023 18:42
Es tomer isti nesaprotu, kas tad bija vinjas paskata tas, kas izraisija zelumu? Tas pensionaru drebes un kurpes vai ari vel kas cits?
Kalnos @ 18.05.2023 19:39Kāda var lūdzu foto ielikt. Ne jau visi redz diemžēl
tā blūzīte ļoti neklavlitatīva izskatās. Humpalās jau arī, ja grib, var nopirkt normāla skata drēbes, nevis tādas, ka spiež citiem uz acīm 🤣 mož kādā Buķikā nopirka, lai gan šaubos, vai Pīrādziņš viņai dotu piķi Didras pārcenotajām lupatām 😏 maybe no Aļika vai kas zin, kur vēl pa 5 kap. pasūtījusj 😎Sarma1986 @ 18.05.2023 20:22Vispār jau izskatās, ka nevis vecajos lupatu maisos rokas (tur taču lielākā dała bij zīmoli, ko izpārdeva), bet pa kluso sākusi apmeklēt humpalas. Tikai prātiñš par īsu, lai pirktu normāla izskata drēbes, grābj kaut kādas aizvēsturiskas raibas parpalas.
Atkal muti pieliki?Kalnos @ 18.05.2023 20:19Bet cik interesanti. To Madaru kad melo un uzveica īpaši nežēlīgu sw4ni3jq slepkavibu žēli, mīl, ciena liela. Te pat pažēlot negrib. Es neaizstāvu tikai skalas pārdomas.
Kalnos @ 18.05.2023 20:34Kāpēc pa kluso? Viņa to pat ir teikusi un neslēpj. Tur iepērkas daudzi, arī slavenibas, ne jau tikai viņa. Es vienmēr brīnos kā māk tur ko atrast.
Katzenfamilie @ 18.05.2023 21:38Lienitei storijs ar ierakstu "Patikams nogurums"! Nez no ka tad nogurusi? No neka nedarisanas?
Dalijai smukas drebites izskatas, blakus lienei var pat izcelties ☺️AiKaaaSaaap @ 18.05.2023 21:27Pēc šādām stila pērlēm nav jābrīnās kāpēc meita bieži pēc bomzīša izskatàs.
Taču Dālija un Kikira var padalīties ar savu draudzeni ar kādām drēbēm, ja jau ir tik slikti. Lai gan īrēt puslīdz jaunā projektā nav problēma. Tomēr ir slikti, ka nav savas kapeikas pie dvēseles un jādīc ķebļu metējam nauda