xo xo @ 31.10.2021 17:09Tas nav Kivičs tajā youtube sarunā, jau pēc balss var pateikt. Pēc tam zvanīja arī Levitam, kurš nebija Levits.
xo xo @ 31.10.2021 17:09Tas nav Kivičs tajā youtube sarunā, jau pēc balss var pateikt. Pēc tam zvanīja arī Levitam, kurš nebija Levits.
Susurrrrrs @ 01.11.2021 11:11Bet tie jautaajumu uzdeveeji dazhi arii ar putniem. Vienaa jautaajumaa prasa, vai, dodoties ekskursijaa, vareetu sarunaat naktsmaajas pie Ļenkas vai lai iesaka hoteli ????? Nu, aljooo, dzerevnja ??? tjipa tas taa vareetu buut normaali, palikt pie pilniigi sveshiem cilveekiem ar beernu vienistabas miteklii ???? kaads sakars vispaar ??? nu tak ir couchsurfing lapas, ja pliks dibens un liela veelme guleet kaut kur, kur katraa stuurii pa kaadam ar mugursomu un guljammaisu, plus uznjemt taadu pashu varzu pie sevis ???
Skaistslaiks @ 01.11.2021 12:51Es arī tagad pirmo reizi noklausījos it kā to telefona sarunu ar Kiviču, un arī teiktu, ka tas nav viņš, jā tēlotājs ir piestrādājis, bet tomēr ir daudzas vietas kur nav pat tuvu Andra balsij, Andrim ir daudz vīrišķīgāka balss, bet joks labs, domāju noklausoties pirmo reizi daudzi noticēja, ka tas ir viņš.
Tas nav Kivičs tajā youtube sarunā, jau pēc balss var pateikt. Pēc tam zvanīja arī Levitam, kurš nebija Levits.
Bjork @ 01.11.2021 17:07Es domāju, ka ir Kivis, tik pārsteidzoši mierīgs. Ļenka nepaspēja agresīvi šamējo noskaņot.
123annna @ 03.11.2021 15:51Lenka vispar ar bernu iet arā?
Filmē tikai savu pakuļgalvu, logu un virtuvi. ?♀️
Tikusi uz skaistumkopshanu, malacis. Bet bērns? Kas ar to notiek?
Norveģijā ir loti stingri likumi attiecibā uz berniem un to audzinašanu. Vina nebaidās, ka kads kaimins painformēs attiecigās iestades? ?♀️
Shayk @ 03.11.2021 15:59
Nu ko, nakamais bus friziera apmeklejums. Ar to ari vajadzeja sakt.?
123annna @ 03.11.2021 16:56Vina tik loti slēpās. Neatklās, kur dzivo utt.
Smiekligi
123annna @ 03.11.2021 16:55Viņa ar saviem miljons loga storijiem ta diezgan loti nodod, kur dzivo. ?
Joka pēc atveru karti, 2minutēs man ir skaidrs kurā ielā dzivo ?