es kāreiz gribēju teikt, ka tas neizskatās tikai pēc alko - kombinācijā vai nu ar kādiem paiho medikamentiem (gan apšaubu, ka glupā labprātīgi dzertu trakumzāles), vai nu labi iešņaukts un pēc tam paņemts kāds downer - xanax vai ambiēns 😎 vēl jau var būt zāle uzpīpēta pa virsu šņakaramyay @ 10.05.2023 18:05Deru uz trīs pinpjiem, ka viņas šņauc kaut ko ņipru
Arahne @ 10.05.2023 18:48Īstenībā man tās Lienes ir drusku žēl. Tik ļoti var redzēt, ka viņa ir nelaimīga un tāpēc arī alkohols tiek lietots pavairāk. Kāpēc cilvēks pats sev (pat ne publiski) nevar atdzīt, ka viss ir dirsā! Jā, kļūdījos, iekāpu precētas sievietes gultā, kļūdījos un izvēlējos vīrieti, kas mani nemīl, neciena, ir alkoholiķis. Jā esmu vainīga un tagad saņemu pelnītu sodu un ciešu no tā. Jā, esmu neglābjami sadragājis attiecības ar bērniem un ģimeni. Jā, tas ir mans sods, mana karma, bet gribu tikt laukā no šīs bedres. Tā vietā viņa dzer, uzliek feiko smaidu, stāsta, ka viņai pats labākais vīrietis pasaulē, ka viņai apkārt ir tik daudz forši cilvēki utt, bet ar neapbruņotu aci pilnīgi skaidrs, ka viņa melo sev un citiem un ir pagalam nelaimīga.
dirty dancing un Britnijas krustojums 😂 kas gribas sexy,bet sanāk ka sanāk 😄MeltedCheese @ 10.05.2023 18:58LIENES mati ig ieliktajā bildē ar Dāliju. Ej tu dirst vienkārši. ???
Helga Andersson @ 10.05.2023 18:51es kāreiz gribēju teikt, ka tas neizskatās tikai pēc alko - kombinācijā vai nu ar kādiem paiho medikamentiem (gan apšaubu, ka glupā labprātīgi dzertu trakumzāles), vai nu labi iešņaukts un pēc tam paņemts kāds downer - xanax vai ambiēns ? vēl jau var būt zāle uzpīpēta pa virsu šņakaram
zinunezinu @ 10.05.2023 18:28https://failiem.lv/u/759p63czr
Iedomas-realitāte?♀️
Hermesmel @ 10.05.2023 19:22Nevarētu būt tā, ka ļenkai ar Andri viss jūk un brūk, un tāpēc arī ir tā plostošana? Vēl tie teksti pēdējās dienās, ka viss mainās un kas tur.
Reāli paskatieties uz Andra ig profilu. Tur viss ir ap un par Z-Scars un jauno raidījumu. Viņš instagramā vispār neliek neko kopā ar lieni, pat storijus. Lienei tikmēr 101 storijs, bilde, slavina cik mīlošs un labs virs viņai. Man jau liekas, ka drīz dzeltenā prese būs karsta.